< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| OnePlus 13 | [ANA KONU] (6. sayfa)

-
-
Şu telefonu adam gibi yanında şarj aletiyle birlikte güzel bir stratejiyle çıkarsalar çok satar.Zaten ilk parti ürünlerin nasıl birden tükendiği ortada oneplus Türkiye distribütörünü değiştirmesi gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben 8 saat ekran görüyorum toplam 1 gün 15 saat açık kalıyor telefon anca %10 a iniyor hocam. Gayet memnunum batarya efsane idare ediyor telefonu. 120w lık orjinal şarj aletiyle 100w destekli şarj ediyorum yarım saatte full. Telefonda sevmediğim 2 şey sosyal medya kamerası ve çok büyük olması
memnunsanız testlerin vs bir önemi yok, hayırlı günlerde kullanın
15pro global'e çıkmayınca en makul seçenek op13 gibi görünüyor ancak sarjsız 60k fazla, kampanya, kupon vs şarj aleti ile 53-55 bandına düşmesini bekleyeceğiz artık
Hocam inanın hiç bakmadım bile ne test ne başka bir şey. Iphone'dan sonra ilaç gibi geldi
Hocam ben de redditte takılıyorum op13 forumunda insanlar bir de eski telefondan clone applerle veri kopyalayıp aktarmanın batarya kullanımını arttırdığını iddia ediyorlar. Ben memnunum clone app ile aktardım bir sorun yaşamıyorum.
-
Hocam dediğinizi gibiyse , ilk seri de ki batarya tedarikçisiyle , sonra kilerde değiştiyse bundan kaynaklı olabilir, ilk seri batarya ile üretici firma vs karşılaştırmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aydır kullanıyorum.
%80 e kadar şarj ettiriyorum, eve girdiğimde %40 kalıyor
Oyun yok, sosyal medya ve whatsapp
-
hocam ben hoparlor isine pek dikkat etmedim. simdilik sesten bir rahatsizligim yok cogunlukla kulaklikla kullandigim icin. oxygenos gercekten harika.
-
Urunu alacak arkadaslar varsa urun ustunde tpu filmle geliyor fakat harici tempered glass ya da tpu film alacaksaniz cok dikkat etmeniz gerekiyor hem kenarlari yumusak oldugundan hem de ultrasonic parmak okuyucudan dolayi duzgun calismiyor cogu harici ekran koruyucu. Panzerglass aldim cok memnun kalmadim acikcasi.
-
Merhaba
Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz.
2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum.
Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez
Konumuz:
https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550
İyi forumlar
Ben hayatımda LG G2 modeli sonrası bu kadar bataryası harika uzun giden telefon kullanmadım %74 şarjım var ekran sürem 4 saat 2 saat telefon görüşmesi açık ekranda arkada WhatsApp YouTube full baba bu cihaz çok baska ya hele şükür sonunda içime sinen model buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 30 Mart 2025; 0:34:36 >
Merhaba
Cihazla alakalı yorumlarınızı bir üst konumuzda paylaşmak isterim.
Detaylı uzun yorum ve ekran süresi sslerini paylaşırsanız konumuza eklerim. İyi bayramlar
İyi forumlar
-
Merhaba
Bu ss'i 2024/2025 Amiral Gemileri konumuza ekliyorum.
İyi forumlar
-
Merhaba
Hocam bu ss'i 2024-2025 Amiral Gemileri konumuza ekliyorum
İyi Forumlar
-
Şuan hepsiburada da oneplus resmi satıcılı 60899 tl civarı. İndirime girermi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X