Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trkkrsy

almanya / stuttgart. ayın 25 i en geç teslim yazıyor.

ben halaa garantinin yaptığı vurgundayım... mucuuna koduklarım yine yaptılar güzelliklerini !

garanti herzaman satış kuru üstüne 0,1 koyar

yani o anki satış kuru 3,29 ise garanti en az 3,30 dan hesaplayıp çeker çeker

buda garantinin çakallığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de note 5 den geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz arkadaşlar ? birde amerikaya sipariş vereceğim de kartta isim ile teslim ismi aynı mı olmak zorunda ?

Saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    * note 5 de güzel telefon. tercih meselesi bi yerde. note 5 m olsa oneplus 3 alır mıydım_? almazdım açıkçası.

* amerika verisyonu tr de (vodafone) sıkıntı çıkarıyor deniliyor, bi araştırın derim.

* teslimat adresi ile ödeme adresi ayrımı yapılabiliyor, ben öyle yaptım, ürünü karşılayacak yere karşılayacak kişinin adını adresini, ödeme ekranına kart sahibinin adını yine kargonun gideceği adresi yazdım, sorunsuz çekti parayı. paypal kullanın, gerisi öpüyo ! tecrübe ile sabit.

saygılar.
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Ben de note 5 den geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz arkadaşlar ? birde amerikaya sipariş vereceğim de kartta isim ile teslim ismi aynı mı olmak zorunda ?

Saygılar

Note 5 alana kadar redmi note 3 pro alın paranız cebinizde kalır.
  • Note 5 ile redmi note 3 Pro kıyaslanmaz bile note 5 herhalukarda daha üstün bir cihaz. Oneplus 3 ile note 5 hemen hemen aynı ama op 3 daha üstün tam bir fp cihazı bende var 2.sini sipariş ettim oda gelecek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederseniz note 5e geçmeyi düşünüyorum dememiş. Note 5den geçmeyi düşünüyorum demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 15 Temmuz 2016; 21:48:03 >
  • Pil kullanımı nasıl arkadaşlar bi kaç kullanım grafiği atsanız

Karşılaştığınız sorunlar filan varmı

Sanırım kullanıcı yok denecek kadar az olanlarda bilgilendirsin bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqueandroid

Dikkat ederseniz note 5e geçmeyi düşünüyorum dememiş. Note 5den geçmeyi düşünüyorum demiş.

Aynen. Dikkat etmemişiz özür.
  • Arkadaşlar bu gün aldım cihazı china da yaşıyorum jd comdan aldım fakat telefon china versiyonu ve h2os var amerikan versiyonunda türkçe dil desteği varmış ve oxygen versiyonunu yüklemek istiyorum bu işi nasıl yapabiliirim.Bu arada almak isteyenler hiç düşünmesinler tasarım ve kalite olarak harika bir cihaz.Mi5 leco lemax 2 oppo vemeizu ve p9 dan bile daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

quote:

Orijinalden alıntı: The_ReaL83

Merhaba one plus 3
    A3000
    A3001
    A3003

Bunların hangisi türkiyede kullanılabilir

A3003

Hocam benimkisi a3000 tr de 4.5 g bandımı sorun yaratır onun harici ne gibi kullanamam.
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt
    a3000 turk telekom 4.5 g olan 2600 bandini destekliyor.diger sekilde yani vodefon ve turksell 4.5g kullanmadan sadece 3g olarak sorunsuzca kullanabilirsin.frekans band farkindan baska hic bir fark yok.
  • quote:

az önce siparişi verdim. hayırlısı olsun.

* bunun takibini nereden yapacağız_?

* 399 euro 1320 tl. olarak çekti. (garantiden çektim, çekmez olaydım ! ayaküstü 50 tl. iteledi euro alış / satış arasında. normalde 1277 tl. iken vurdu anlamadan, dinlemeden)

senden iyi çekmiş yine...

paypall üzerinden işbankası 1335tl çekti.. maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezai GÜREL

quote:

* 399 euro 1320 tl. olarak çekti. (garantiden çektim, çekmez olaydım ! ayaküstü 50 tl. iteledi euro alış / satış arasında. normalde 1277 tl. iken vurdu anlamadan, dinlemeden)

Türkiye ye gelse , garantili alsanız da olurmuş o kadar para verdikten sonra :) Darbe gibi bişey olmuş sizinki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

quote:

Orijinalden alıntı: Sezai GÜREL

quote:

Türkiye ye gelse , garantili alsanız da olurmuş o kadar para verdikten sonra :) Darbe gibi bişey olmuş sizinki :)

bu cihaz sadece internet üzrinden satılıyor. garantisini yine veriyor ama türkiyeye kargo yapmıyor.. sanırım gümrük mevzuatı yüzünden.

bu ürün şu an dünyanın en iyi performanslı cihaz.

http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=8251

• Evet ürün kağıt üzerinde çok iyi ama canlı görmek lazım. Benim merak ettiğim ekran ve özellikle pil performansı . Kullanmaya başlayan arkadaşlar ufaktan bi anlatım yaparsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Evet ürün kağıt üzerinde çok iyi ama canlı görmek lazım. Benim merak ettiğim ekran ve özellikle pil performansı . Kullanmaya başlayan arkadaşlar ufaktan bi anlatım yaparsa çok iyi olur.

aldım hocam yaakında paylaşşırım bilgileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

a3000 turk telekom 4.5 g olan 2600 bandini destekliyor.diger sekilde yani vodefon ve turksell 4.5g kullanmadan sadece 3g olarak sorunsuzca kullanabilirsin.frekans band farkindan baska hic bir fark yok.

Hocam çin versiyonunda google uygulamalırı yok ve türkçe dilde yok onun için oxygen versiyonu atmam gerekiyor onda türkçe varmış,resmi siteden oxygen rom indirdim recovery moda giriyorum fakat rom un oldugu rarı gösterip kuramıyorum nasıl yapabilirim bilginiz varmı.
    Gogle play vs kurdum fakat ilk başta çalışıyordu telefona güncelleme gelmiş onu kurdum şu an play sotoreden hiç bişey indiremiyorum uygulamayı seçiyorum install tıklayınca donuyor kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazin44 -- 17 Temmuz 2016; 4:19:52 >
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt
    O konularda bilgi sahibi değilim

• 14 temmuzda siparişi verdim, teslim adresi stuttgart almanya. 16 temmuzda teslimatı yapılmış, geldiği adres frankfurt almanya.

sevdim bu hız olayını, telefonda (henüz kağıt üzerinde ve izlediğim videolarda) ve kargoda iyiler umarım kullanım ve elde tutuşta iyi olur. =)

bu arada şansıma salı günü kuzen geliyo, yetişti ona, tr den bi telefon alsam aynı satış/alış zaman takvimine denk gelirdi 3 aşşağı 5 yukarı =)

geldiğinde kutu açılışı vs. yapmaya çalışırım...

sorularınız olur ise ve buradan yazabilirseniz (aynı soruyu sorabilecek başka kişilerinde olma ihtimaline karşı) müsait olduğum zamanlarda cevaplamaya çalışırım.

- ebay debit kart ile alışverişi iptal etmiş =( hala aksesuar siparişi veremedim, vurgundan sonra arkadaştaki garantiye bulaşmak istemiyorum,

belirttiğim ürünleri ekonomik olacak şekilde alabileceğim bir yöntem tarif edebilecek var mı_? tl. olarak havale etsem_?

son olarak; 399 euro darbe olaylarından önce 1277 tl. idi (google translate) 1 gün sonra 1330 tl. oldu. sonumuz hayır olsun.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 17 Temmuz 2016; 7:58:10 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.