Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeiLi

@TrickyBogard redditte şu başlığı gördüm belki yardımcı olabilir.https://goo.gl/WEJwN8

@VooDooMaN hocam tr içinde mi kullanıyorsunuz telefonu?

Ben belcikada yasiyorum.
    Eu versiyon geldi siparisim.bu hafta tr ye geliyorum 1 ay boyunca mobil internet performansina bakabilirim.
    Belcikada 4g kulllaniyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDooMaN

quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

@TrickyBogard redditte şu başlığı gördüm belki yardımcı olabilir.https://goo.gl/WEJwN8

@VooDooMaN hocam tr içinde mi kullanıyorsunuz telefonu?

Ben belcikada yasiyorum.
    Eu versiyon geldi siparisim.bu hafta tr ye geliyorum 1 ay boyunca mobil internet performansina bakabilirim.
    Belcikada 4g kulllaniyordum.

Benim sorma amacım imei durumuydu, yani kayıt işlemiydi fakat ağustos başına kadar sanırım derdimin çözümünü bulamayacağım gibi gözüküyor.

• VooDooMaN kullanıcısına yanıt
    Hayır olsun, iyi günlerde kullanın. İleriki günlerde daha detaylı bilgiler verirseniz seviniriz. Acaba parmak izi ve kamera için opo üzerine 1000 tl gibi bir fark vermeye değermi. Oneplus 3 almayı düşünüyorum ama bir yandan da oneplus-one çok memnunum karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    İmei kaydı şöyleymiş. Harcı yatırırken ilk imei yazdırılıyor e devlet üstünde işlemi tamamlarken 2. İmei giriliyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum..

öncelikle tabii kayıt olayı var....imei değiştirebiliyormuyuz tavsiye edermisiniz..
  • Selamlar;

* çift sim kart 4 (bizim dilimizde 4.5) g yi destekliyor mu_?
    * sitesinden direk girdik, aldık diyelim. (yurt dışı adres, almanya) kapıya kadar kargo mu getiriyor yoksa bizimkilerin almanya da bir yerlerden mi almaları gerekiyor?
  • Almayi dusunuyuorum yurt disinda bulundugum icin sikinti da yok videolar izlerken inceleyen kisi zoutubede 60 fps video izlemede sikinti oldgunu söyledi siz de böyle durum var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rachsuchtig -- 10 Temmuz 2016; 17:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

Selamlar;

* çift sim kart 4 (bizim dilimizde 4.5) g yi destekliyor mu_?
    * sitesinden direk girdik, aldık diyelim. (yurt dışı adres, almanya) kapıya kadar kargo mu getiriyor yoksa bizimkilerin almanya da bir yerlerden mi almaları gerekiyor?

kapıya kadar getiriyorlar. çift hattın aynı anda 4g çekmesi pek muhtemel değil gibi.
  • Arkadaşlar cihazda radyo yok galiba dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 10 Temmuz 2016; 18:00:25 >
  • aklıma geldikçe soruyorum soruları :)

* uygulamalarda sayaç var mı_? örneğin whatsapp; gelen mesaj sayısı uygulama simgesi üzerinde yazıyor mu, 2-3-4-5-6... gibisinden_?
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Bu sordugun konunun Oneplus ile ilgisi yok. Herhangi bir android telefonu ile istedigin seyi yapabilirsin. Mesela bende "Nova Launcher" var ve "Tesla unread plugin" eklentisi ile az önce söyledigin seyi yaptim ve test ettim: whatsapp de okunmamis mesajlari simge üstünde gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Hayır olsun, iyi günlerde kullanın. İleriki günlerde daha detaylı bilgiler verirseniz seviniriz. Acaba parmak izi ve kamera için opo üzerine 1000 tl gibi bir fark vermeye değermi. Oneplus 3 almayı düşünüyorum ama bir yandan da oneplus-one çok memnunum karar veremedim.

Bende OnePlus One 'dan terfi ettim.
    çok güzel bir soru sordun..
    Parmak izi ve Hizli sarz ve daha ince ( 30 dk diyor OnePlus ama 45 dk civari )
    disinda bir numarasi yok.
    hiz,ekran..vb hic farklilik hissetmedim.. degerler farkli soyleyebilir ama bence fiyati ucuzlamasi beklenebilir..
    kacircak cok birsey yok.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Arkadaşlar cihazda radyo yok galiba dimi ?

Yok..hicbir oneplus telefondada yoktu bildigim kadariyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

aklıma geldikçe soruyorum soruları :)

* uygulamalarda sayaç var mı_? örneğin whatsapp; gelen mesaj sayısı uygulama simgesi üzerinde yazıyor mu, 2-3-4-5-6... gibisinden_?

Bildirim uyarisini diyorsunuz sanirim.
    Standart yazilim ( oxyenos ) 'da yok.
    yada ben ayarini acmamis olabilirim ama ben smartlaunch kullaniyorum , onun eklenti destegi ile VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Almayi dusunuyuorum yurt disinda bulundugum icin sikinti da yok videolar izlerken inceleyen kisi zoutubede 60 fps video izlemede sikinti oldgunu söyledi siz de böyle durum var mi?

özellikle sizin sorunuzdan sonra izledim >>https://www.youtube.com/watch?v=lfwjzNB--5k

60 fps sorunsuz.

Belki gecen hafta cikan guncellemede ( OxygenOS 3.2.1 ) duzeltmiste olabilirler... (
  • VooDooMaN kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim. Dediğin gibi en azından yılbaşına kadar daha beklenen bilir. Ama piyasayada alınabilecek en iyi telefonlardan biri olduğu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesahin

Bu sordugun konunun Oneplus ile ilgisi yok. Herhangi bir android telefonu ile istedigin seyi yapabilirsin. Mesela bende "Nova Launcher" var ve "Tesla unread plugin" eklentisi ile az önce söyledigin seyi yaptim ve test ettim: whatsapp de okunmamis mesajlari simge üstünde gösteriyor.

bende "extra yazılım ile değilde cihazın orjinal romunda bu özellik var mı_?" manasında sormuştum, yoksa harici yazılımlar ile yapılabileceğini biliyorum :)

sonuç olarak orj. romda yok yani bu özellik...?
  • arkadaşlar son düzlükteyim, sipariş geçeceğim son olarak sormak istediğim;

* şarjı (ekran parlaklığı açık) bir günü tamamlıyor mu_? (mobil veri, bluetooth, wifi, gps açık)

* şu ana kadar ... uygulama durduruldu, kapatıldı, sorun var, çözüm yok şeklinde tıkanma yaşayan oldu mu_?

teşekkürler, saygılar.
  • görüntülü konuşma varmı acaba programsız
  • oneplus 3 isteyen arkadaşlar,

ay sonu elimde 3 adet fazla makine olacak..istanbuldan elden nakit teslim almak isteyenler

forum kullanıcılarına 1500 tl.

EU versiyonu..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.