Merhabalar
Ben sacma bir sekilde, hali hazirda calisan fiber internetimi tasinacagim diye iptal ettim ve gittim data hatti aldim bununda yaninda huawei b618-22d lte modem aldim(kule gibi olan superbox).
Benim dusuncem bu modemi sanki vdsl modemmis gibi baglayip yani tum internet islemlerini routerdan yapmakti. Yani vdsl modemi kopru modunda baglamakti fakat bu modemde de kopru modu yokmus. Normalde kullandigim router zyxel nbg6617
Oneplus Türkiye Sitesi Açıldı
Merhabalar Oneplus'in orjinal sitesi artik Turkiyeye yonlendirme yapiyor.
Turkce tanitim sayfasi filan var gorunen cihazlar 9 Pro/9/N10 5G su anda hatta kullanma kilavuzu var turkce olarak. Yakinda resmi olarak satilmaya baslanir diye dusunuyorum
Getiren firma OPPO bu arada yani tamamen resmi olarak geliyor.
https://oneplussupport.s3.amazonaws.com/Turkey/OnePlus+9+5G+LE2113+Kullan%C4%B1m+k%C4%B1lavuzu.pdf
İnternet Sitesinde 79,90₺ Fatura 89,90₺
Merhabalar, turknetin zam yapmasından sonra bende millenicom'a geçiş yaptım. Turknet YAPA sisteminde olduğum için sıfırdan bağlantı olacağını belirttiler, 4 ay sonra fıyatın 79,90₺ olacağını söylediler. Bende kabul ettim. Geçen ay bu taksitlendirme işi bitti ve bu ay gelen fatura 89,90₺, az önce aradım ve zam yapıldığını taahhatsüz kullandığım için böyle olduğunu söylediler. Hatta daha önceki faturada belirtmişler bunu tabi fatura detayına bakmadığım için görmedim. Benim için sıkıntı yok nasıl olsa e devlet üzerinden iptal geldi, basarım geçerim geri turknet'e fakat, bu fiyatlandırma millenicom sitesine yazmadığı için benim gibi sıkıntı çekecekler dikkat etsin.
Edit
İnternet sitesinden SS
Raspberry Pi ve NAS Kurulumu
|
|
Turknet Santral Uzakligi YALANI
|
Turknet BTK Sikayet
Anormal Ekran Karti Sicakligi
|
Hat Degerleri ve Ping Sorunu
|
Düşük IOPS Değeri
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 628
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 35.853 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar