Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye ettiğimiz bir şey değil resmi kayıt en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner525252

Tavsiye ettiğimiz bir şey değil resmi kayıt en temizi

boş pasaport bulamıyorum ki
  • Herbir hat 4 sylık yani toplamda 8 ay eder bu zamana kadar bşr pasaport bulunur tabi bu hesap sıfır alınmış bşr cihaz için ayrıca diğer işlemletin telefonun bir takım ayarlarının tam çslışmasını etkilediğide aşikar

• Şu kişi IMEI atıyor.

https://www.facebook.com/androidbrick/

• quote:

Herbir hat 4 sylık yani toplamda 8 ay eder bu zamana kadar bşr pasaport bulunur tabi bu hesap sıfır alınmış bşr cihaz için ayrıca diğer işlemletin telefonun bir takım ayarlarının tam çslışmasını etkilediğide aşikar

Daha önce imei tamiri yapılmış bir op3 ve 3t kullandınız mı

• Belirttiğiniz telefonlarda birebir kullanmadım ancak başka modellerde ise cevabım evet

• quote:

Belirttiğiniz telefonlarda birebir kullanmadım ancak başka modellerde ise cevabım evet

İmei tamiri hiçbir hataya, sistemsel kararlılık sorunu vs neden olmuyor

Burası op3 konusu kullanmadığınız telefon hakkında insanları yanlış yönlendirmeyin

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile bu işin ticaretini yapıyorsun ve tekerine çomak soktuk ama bu senin veya senin gibi insanların para kazanması için var olan doğruları söylemiceğiz demek değil bu bilgileri bir çok forumda kullanıcılar tarafından paylaşılmış bilgiler doğrultusunda verdim kimseyi yanlış yönlendirme söz konusu değil herkes kendi fikrini belittebilir istediğini yapabilir

• quote:

Anladığım kadarı ile bu işin ticaretini yapıyorsun ve tekerine çomak soktuk ama bu senin veya senin gibi insanların para kazanması için var olan doğruları söylemiceğiz demek değil bu bilgileri bir çok forumda kullanıcılar tarafından paylaşılmış bilgiler doğrultusunda verdim kimseyi yanlış yönlendirme söz konusu değil herkes kendi fikrini belittebilir istediğini yapabilir

Sen benim satışıma çomak sokamazsın

Ben sadece bilmediğin konularda yorum yapma diyorum cahilliğini kendine sakla

Op3 kullanıyorum tamir edilmiş hiçbir sorun yok siz sorun olur diyorsunuz

Sadece bildiğiniz konularda yorum yapın

Şu verdiğin cevapta dahi bana kullanmış olduğun cahillik cümlesinin kime yakıştığını emin ol ki bu konuşmayı okuysn bir çok kişi anlamıştır forumda verilen cevapları çok fazla kişileştirmemek ve muhatabım olamayacak seviyede olduğun için sana daha fazla cevap vererek ezmek istemiyorum ama şu soruyu sormadanda edemeyecem satılan telefonlar arasında insanlar sence neden pasaport kayıtlı telefonlara rabet gösteriyor ki diğer usul ile kayıt edilenler daha ucuz olması na rağmen belki bu sana cevap niteliğinde kapak olur

• quote:

Şu verdiğin cevapta dahi bana kullanmış olduğun cahillik cümlesinin kime yakıştığını emin ol ki bu konuşmayı okuysn bir çok kişi anlamıştır forumda verilen cevapları çok fazla kişileştirmemek ve muhatabım olamayacak seviyede olduğun için sana daha fazla cevap vererek ezmek istemiyorum ama şu soruyu sormadanda edemeyecem satılan telefonlar arasında insanlar sence neden pasaport kayıtlı telefonlara rabet gösteriyor ki diğer usul ile kayıt edilenler daha ucuz olması na rağmen belki bu sana cevap niteliğinde kapak olur

Bana kapak yapmak istiyorsan çıkar op3 te sorun yaşamış birinin yorumunu işte o zaman kapak yapmış olursun

Yoksa senin gibi bu forum çok boş adam görmüştür boş laflar boş karalamalar bilgisizlik

• Burada kimse sahtekârlığı, devletten vergi kaçırmayı normal birşey gibi anlatmasın. Üç gün sonra çaktiğınız imei numarası takipte cikar kimseye ben aslinda sahtekarlik yapmistim diye anlatamassiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: luganis

Burada kimse sahtekârlığı, devletten vergi kaçırmayı normal birşey gibi anlatmasın. Üç gün sonra çaktiğınız imei numarası takipte cikar kimseye ben aslinda sahtekarlik yapmistim diye anlatamassiniz.

Al sana kapak buyur istediğin gibi kullan black_67

sanırım bu cevap senin gibi hizmet verdiğini iddaa edip insanları mağdur eden ve utanmadan bu platformlarda konuşabilen kişilere güzel bir cevap olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luganis

Burada kimse sahtekârlığı, devletten vergi kaçırmayı normal birşey gibi anlatmasın. Üç gün sonra çaktiğınız imei numarası takipte cikar kimseye ben aslinda sahtekarlik yapmistim diye anlatamassiniz.

Al sana kapak buyur istediğin gibi kullan black_67

sanırım bu cevap senin gibi hizmet verdiğini iddaa edip insanları mağdur eden ve utanmadan bu platformlarda konuşabilen kişilere güzel bir cevap olur

Bence sizin okuma da sıkıntı var

Ben imei tamiri yapmıyorum

Sen imei tamirinde telefon sıkıntı çıkartıyor demedin mi

Bende sana yok öyle birşey dedim

Azıcık delikanlı olup lafının arkasında dur

Bu işin legal yada illegal kısmı varsa gider bu işi yapanlara çatarsın

Burası bilgi platformu

Senin gibi bilgisizlerin yeri yok

Bu kadar yazışmada çıkıpta ben bu işi yapmıyorum demedin

Köşeye sıkıştığında U dönüşü yaptın

Bana delikanlılıktan bahsedene bak

Bu arada seviyeyi düşüreceksen tartışmayacaksın

Benim delikanlılığıma laf edecek adam değilsin

Aklını başına al cümlelerini tartarak konuşki sana cevabıda saygı çerçevesinde vereyim

Aksi taktirde kritik yapmayı bırak

• quote:

Bu kadar yazışmada çıkıpta ben bu işi yapmıyorum demedin

Köşeye sıkıştığında U dönüşü yaptın

Bana delikanlılıktan bahsedene bak

Bu arada seviyeyi düşüreceksen tartışmayacaksın

Benim delikanlılığıma laf edecek adam değilsin

Aklını başına al cümlelerini tartarak konuşki sana cevabıda saygı çerçevesinde vereyim

Aksi taktirde kritik yapmayı bırak

Neyin u dönüşü anlamadım

Tekrar ediyorum

Bana op3 te sorun çıkartmış birinin mesajını bul

Benim imei tamiri yaptığım bir mesajımı bul

Hodri meydan

Bulamıyorsan boş boş konuşma

Ayrıca hayal dünyanızda yaşıyorsunuz ben imei tamiri tavsiyesi bile yapmadım

Ortalama zekaya hitap edecek şekilde sen sorun var dedin bende yok diyorum isteyen pasporta işler bu beni alakadar etmez. Sadece bilmediğiniz konularda yorum yapmayın

Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 26 Şubat 2017; 23:33:34 >

Size bana sorduğunuz ilk sorunun cevabında op3 te böyle bir sorun yaşamadığımı {çünkü böyle bir işlem asla yapmam} ve diğer telefonlarda ise cevabımın evet olduğunu söyledim

Olayı saptırma bu olayın genel olarak bir takım problemler çıkarabileceğini belirttim ki internette bşraz araştırırsan sinyal oturmama imei iptal olması vb... Birçok sorunla karşılaşan birçok kişiyi ve yazıyı bulabilirsin

Laf cambazlığı yapma benim ne demek istediğimi sende dahil herkes anladı

Eğer anlayamadıysan bu senin omuzlarının üzerinde taşıdığın bizim beyin dediğimiz senin gibiler için ise saksı tabirini kullandığımız bölümü çalıştıramadığındandır

• taner525252 T kullanıcısına yanıt
    Bahse konu sorunlar Oneplus 2 zamanında olmuş ve teknoloji yetersiz kaldığı için ve çözülemedigi için dediğiniz sorunlar varmış. Şimdi box denen bir cihazla (ki orjin yurtdışından geliyor cihaz) çatır çatır IMEI yazılıyor cihaz olmadan şimdilik yapamıyorlar. Yani pasaport kaydı olan adam 300-400 TL para harcamış IMEI ise 50 TL ücretle yazıldığı için tabi ki kötü , pis ve kaka diyecektir. Sorunsuz şekilde tüm Oneplus serilerine IMEI yazıyorlar şuanda.

Birisi de devlet ve vergi demiş vergi mı soygun mu ?

Dünyada eşi benzeri var mı ?

IMEI değiştirmek dünyada çalıntı telefon için kullanılan yöntem yurtdışı telefon yardım forumlarında IMEI değiştirmek deyince hayırdır telefon mu çaldın yazıyorlar. Gelde anlat vergi var ondan diye

• quote:

Size bana sorduğunuz ilk sorunun cevabında op3 te böyle bir sorun yaşamadığımı {çünkü böyle bir işlem asla yapmam} ve diğer telefonlarda ise cevabımın evet olduğunu söyledim

Olayı saptırma bu olayın genel olarak bir takım problemler çıkarabileceğini belirttim ki internette bşraz araştırırsan sinyal oturmama imei iptal olması vb... Birçok sorunla karşılaşan birçok kişiyi ve yazıyı bulabilirsin

Laf cambazlığı yapma benim ne demek istediğimi sende dahil herkes anladı

Eğer anlayamadıysan bu senin omuzlarının üzerinde taşıdığın bizim beyin dediğimiz senin gibiler için ise saksı tabirini kullandığımız bölümü çalıştıramadığındandır

Çattık ya

Hem gelip konuya bilip bilmeden kahvehanedeki moruklar gibi sağdan soldan laf duyup buraya yazıyorsun

OP3 te imei değişiminde sıfır sorun

İmei değişimi yapmıyorum

Varmı sorun bunlara karşı

yoksa kes sesini forumlarda oynamaya devam et o olmayan beynini bunlarla yorma

Senin gibi bilgisiz cahillerin işi yok burda. Bilmiyorsan araştır öyle gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

Orijinalden alıntı: cesurdogan

Arkadaşlar, bir WhatsApp grubu kuralım. Anlık olarak ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı yazarız. Birbirimize danışırız, diğer telefon modellerinde böyle gruplar kurmuşlar. Sessize dahi alsanız, foruma girip okumaktan daha seri cevap veriliyor.

Ne dersiniz ?

Su an cin markalari diger markalardan coc cok ustun her yonu ile cinde uzun sure kaldim bu esnada bir cok cihazi inceledim adamlar telefon konusunda cigir aciyorlar axon nun tipini hic sevemedim 2013 lerde kalmis mi ben buradayim diyen ve performans canavari one plus goruntusu ve performansi ile yikkip gecer bende gorenler bayiliyor.Camerasini begenmeyenler var ama bence gayet guzel belki bi iphone deegil ama yinede cok guzel eksigi yok al kullan keyfine bak 1400 tl den bahsettin fiyat bedava su an zaten cihazin fiyati o birde pasaport kaydi yapilmis daha ne istiyorsun 2000 tl verecek kisiler var bu cihazaa.

Video stabilizasyon haricinde iphone'un kamera harici üstünlüğü yok, hatta geride.

Şu an 1080p 60 FPS modu ile inanılmaz güzel sıfır frame ile çekim yapıyor görüntü ekranda yağ gibi akıyor.android 7 ilede performans iyice arttı.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.