Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun falan çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tegronn

merhabalar op3t a3013 modeli mi var?OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

Evet iki model var a3010 ve a3013

A3010 çin modeli şarjı avrupa değil dillerde türkçe var

Sanırım burdaki fark emin olmamakla birlikte bizdeki yaygın 4g bant 20 yoktur

Dediğim gibi emin değilim ama a3010 da da türkçe dil mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A3013 SORUYORUM
  • A3013 olması daha iyi. global model her band mevcut.
  • Arkadaşlar oneplus3 3003 var.

IMEI attırıp sorun yaşamayan varsa bana ulaşabilir mı?

• beyler pil kullanımına baktığımda 2 tane android sistemi var çözüm linki olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanar

Bu başlıkta önceki sayfalardan birinde biri şöyle yazmış. başka bir yerde de hattının turkcell olduğunu belirtmiş. Geldikten sonra baya bir süre pasaport kaydı yapmadan kullanılabiliyor. O sırada denerim. Eğer 4g aşağıdaki gibi merkezi yerlerde düzgün çalışıyorsa fazla kafaya takmam kullanmaya devam ederim. Eğer çok sıkıntı çıkarırsa ne yapacağıma karar veremedim. Telefon bana 1650 tl ye geldi. Pasaport kayıtsız az kullanılmış halini satmak durumunda kalsam bile zarar etmem herhalde. Ama LG G4 tecrübesi üstüne pili gebermiş, power tuşu düzgün çalışmayan ve baya ciddi kasan bir Samsung Galaxy Note 3 ile yaşıyorum aylardır. Kafaya fazla takmayıp devam da edebilirim. Hiç belli olmaz. Anneniz ne zaman gidip gelecek. Ben 12 aralıkta telefonu kullanmaya başlayacam. Size durumu bildiririm isterseniz.

"yaklaşık 2 haftadır a3000 modelini kullanıyorum, istanbul ataşehir ve ümraniye taraflarının neredeyse tüm semtlerinde lte çok iyi çekiyor. her gün işim gereği ataşehirden, kanald istoç bölgesine 2nci köprüyü kullanarak geçiyorum. yol boyunca (ataşehir bostancı tem bağlantı yolu > 2nci köprü > mahmutbey gişeler tem) lte tam çekiyor ve aldığım en iyi hız speedtest uygulamasında 112mbps (2nci köprü ve maslak temde). evimde max 83mbps gördüm. bahçelievler incirli e5te max 63mbps gördüm. atatürk havalimanı içinde 57mbps gördüm. hadımköy askeri kışla bölgesinde lte çekmedi. bahçeşehir 93mbps gördüm. bağcılar içinde çeşitli yerlerde lte çekmedi. çeken yerde max 40mbps civarı gördüm."

Merhaba,

Telefonu kullandınız mı acaba? Bir sıkıntı çıktı mı Amerika versiyonunda?

• Telefonu unlock etme işlemi ( Bu işlem cihazın tüm hafızasını silecektir, yedek almayı unutmayın )

- Cihazın geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın
    - Yine geliştirici seçeneklerinden oem kilidini açın
    - Yine geliştirici seçeneklerinden gelişmiş yeniden başlatmayı etkinleştirin
    - Cihazın adb dirverlarını yükleyin ve bir adb klasörü oluşturun
    - Telefonu kapatıp fastboot moda alın
    - Telefonu bilgisayara bağlayın
    - Komut satırını yönetici modunda açın
    - cd c\***(burası sizin klasör isminize bağlı) yazıp klasöre girin
    - "fastboot devices" yazın enterlayın (cihazınız burada gözükecektir gözükmez ise işlemlerinizi kontrol edin )
    - "fastboot oem unlock" yazın entera basın
    - Evet ve ya hayır seçeneği gelecek oradan yes'i seçin, cihaz otomatik olarak yeniden başlayacaktır.
    - İşlem bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiLi -- 14 Şubat 2017; 21:17:32 >
  • Telefona twrp recovery yükleme

- Cihazınızı fastboot moda alıp, bilgisayara bağlayın
    - twrp dosyasının adını recovery yapın ve adb klasörüne atın
    - Komut istemcisinden adb klasörünü açın
    - "fastboot flash recovery recovery.img" yazın ve enter'a basın
    - İşlem bitmiştir
  • Telefona custom rom yükleme

- Rom dosyasını telefonun hafızasına atın
    - Recovery'yi açın
    - Wipe data/system/dalvik/cach işlemini yapın
    - Install kısmından romu seçin ve yükleyim
    - İşlem bitmiştir
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Kernel için:

Wipe seçeneğini yapmadan diğer işlemleri yaparak yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiLi -- 14 Şubat 2017; 21:28:35 >
  • konuya baktım ama göremedim bahsedildiyse şimdiden kusura bakmayın.
    telefonu android 7 ye yukselttim dün.pil tasarrfufu modunda ,uçak moduna alınca telefon kapanıyor.sizde mi böyle yoksa bana özgü bir durum mu?(ayarı var mı bu durumun?))
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_face

konuya baktım ama göremedim bahsedildiyse şimdiden kusura bakmayın.
    telefonu android 7 ye yukselttim dün.pil tasarrfufu modunda ,uçak moduna alınca telefon kapanıyor.sizde mi böyle yoksa bana özgü bir durum mu?(ayarı var mı bu durumun?))

HİÇ BÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM,BÖYLE BİR AYAR DA GÖRMEDIM...SANIRIM BİR HATA.BENCE FABRİKA AYARI ÇEK HOCAM
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    sağdan ekranı kapamak için basıp bırakınca belli bi süre sonra telefon tamamen kapanıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 15 Şubat 2017; 11:10:37 >
  • quote:

sağdan ekranı kapamak için basıp bırakınca belli bi süre sonra telefon tamamen kapanıyo.

recovery moddan wipe yap hocam.yada fabrika ayarı yap ayarlardan.
    düzelir.
    hocam yaptım yine oluyo.güncelleme sırasında mı problem oldu acaba.ne yapmamı önerirsiniz.tekrar yükleme durumu var mı güncellemeyi??
  • quote:

hocam yaptım yine oluyo.güncelleme sırasında mı problem oldu acaba.ne yapmamı önerirsiniz.tekrar yükleme durumu var mı güncellemeyi??

https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-3-suddenly-reboots.498941/

şu konuda da bu sorunu yaşayan bikaç kişi varmış.
    konudan 4.0.3 ü bulup indir baştan kur hocam.pc ile yada twrp ile
    sağolun hocam.buradan yazıp konuyu karşılıklı yazışmaya çevirmiyeyim.bir sorun olursa özelden yazarım.cevaplarsanız memnun olurum.
  • bugun telefon yine kapanmış açmaya çalıştım hiçbir tepki yok recovery modda çalışmıyor.şarja taktım şarj bile olmadı ne yapmam gerekir? :((((
  • quote:

bugun telefon yine kapanmış açmaya çalıştım hiçbir tepki yok recovery modda çalışmıyor.şarja taktım şarj bile olmadı ne yapmam gerekir? :((((

Yaklaşık iki ay önce benim de başıma geldi. Telefon kapandı ve hiç bir şekilde yanıt vermedi. Şarj bile olmadı. Sonra power tuşuna 20 39 saniye kadar basılı tuttum ve açıldı. Sonra bi daha hiç olmadı böyle birşey.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.