Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazılım hilesi yapmışlar benchmark testlerine girdiğinde telefon yazılım sayesinde anlayıp en yüksek performansta çalışıyormuş testlerde
  • Aynısını apple da yapıyor ama laf eden yok. muhtemelen diğer android kullanan firmaların parmağı var bu işte.

yapıyor olsa da karşılaştırmalı hız testlerinde oneplus androidin lideri, buna laf edemiyorlar, komik olmuş.
  • Sırf Benchmark a bakarak ürün alanlar için hayal kırıklığı olabilir ama reklam, görsel vb bir yerde benchmark puanı garantisi verilmiyor ise çokta şeeetmemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla geçende de Samsung için böyle bir haber çıkmıştı. Android dünyası birbirinin üstüne basarak yükselmeye çalışan firmalarla dolu. Kim ne derse desin, oneplus bu piyasanın her zaman ilk 3 unde olacaktır. Bunu hazmedemeyen firmalar istediği gibi çamur atsın. Ben cihazi alırken off antutu dan 160k alıyormuş diye de almadım zaten. Malzeme kalitesi, donanım üst düzey ve ucuz. Diğer firmalar salya akıtmaya devam etsin 😂

• İncelemelerde kendisini ortaya koyuyor zaten. Antutu kesin bilgi vermez, istese veremez de. Ki cihaz en yüksek performansta programla çalışıyorsa bile bu puanı alıyor bir şekilde normal zamanlarda da nominalde çalışıyor sıkıntı olmuyorsa zaten kendisini göstermiş oluyor.
  • Kullanıcısı olduğum için demiyorum antutudaki bu skoru hile olarak değerlendirmek yerine telefonunun son hızdaki başarısını belgelemek olarak bakabilirz.

Ben hala piyasadaki en stabil ve en hızlı telefon one plus 3 ve 3t yi görüyorum kullanım sürem boyunca bana tek bir sorun çıkartmadı

2250-2300 civarına mart ayında avrupa model one plus3 t 64gb getirmeyi düşünüyorum bu fiyattan alıcısı olur mu sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese.

Kamera kaydinda sesin boguk ve derinden gelme sorunu halledildi mi bu son guncellenmede, fark hisseden var mi?

• one plus 3 a3003 kapalı kutu kayıtlı alınır
  • alininposta A kullanıcısına yanıt
    Ses çok bet geliyor bana nougattan beri.

• arkadaşlar;
    acil yardım...7.1.20 miui kurdum.androidi başlatmak için şifrenizi girin diyor.
    format öncesi bütün şifreleri kaldırdım.ne istiyor bu
  • 6.10.20 rom'u kurmanı tavsiye ederim akt kerneli ile birlikte %85 şarj da 1:38 dk ekran süresi

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Daha önce miui hesabın var ise onun Şifresini istiyor. Ama 50 kere girdim en sonunda nasılsa kabul etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Aynı sorun bende de oldu. Daha önce miui hesabın var ise onun Şifresini istiyor. Ama 50 kere girdim en sonunda nasılsa kabul etti.

yok hocam bende denedim olmadı,en sonunda twrp den formatladım,dosya sistemi ext4 oldu,sonra şifre istemedi daha ve sorunsuz açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siakawa

6.10.20 rom'u kurmanı tavsiye ederim akt kerneli ile birlikte %85 şarj da 1:38 dk ekran süresi

hocam 6.10.20 nin 7.1.20 den ne farkı var?
    bide bu akt kerneli ayrıca mı flashliyorsun yoksa romda gömülü mü geliyor.
    senden ricam google playde standoff multiplayer var online counter tarzı bi oyun.
    yükleyip oynamayı dener misin?
    bende 7.1.20 var ama arada tepkisiz kalıyor ateş edilmiyor,yada hareket etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: talat78

hocam bide söyle bi durum var,benden şifre istemesi için önce benim bir miui hesap ID mi yad amail adresimi girmem gerekmez mi?
    cihaz açılır açılmaz benden şifre istiyor,daha dil seçmedim,hesap girmedim.
    restart yaptığımda twrp açıldığında bile şifre istedi.
    bu sanırım dosya sistemi ile alakalıydı.
    f1fs den ext4 e geçmeden açmaya çalıştığım için istedi.
    çünkü wipe yaparak herşeyi sildiğimde ext4 e geçti ve cihaz sorunsuz açıldı ve ilk kurulumdaki dil seçenekleri falan geldi
    İlk Miui rom kurduğumda bana da oldu. Şehir dışında iken otelde daha önce indirdiğim romu yüklerken kurulumdan hemen sonra miui sifresi istedi. Toolkit ile format attım. Otelde internet sıkıntısıda vardı.Sabah kadar zor 6.10.20 sürümünü indirip kurabildim. Galiba sim kartta göre bir ID veriyor ve ona göre bir şifre istiyor. Miui 8 güzel bir rom ama bence zırıltısı çok. Opo da remix rom kullanmıştım çok daha iyi diye düşünüyorum. Parmak izi sıkıntısı düzelmiş ise onu deniycem.
    Akt kerneli xda oneplus3 sayfasında bulabilirsin kardeşim onu da rom dan sonra flashla sonra tek yapman gereken play storedan terminal emülatörunu indirmek emülatörü açıp su kodunu yaz root yetkisi isteyecek senden onayla ardından büyük harflerle AKT yazıp enter tuşuna bas liste açılacak oradan da istediğin seçeneğin numarasını yaz enter tuşuna basip işleme aynı şekilde devam et hepsi bu kadar. 6.10.20 global rom yani Türkçe dil seçeneği mevcut ve stabil bir rom.. oyun konusunda evde internetim olmadığı için cepten giriyorum ve malum o da kısıtlı miktarlarda oyunu bu yüzden deneyimleme şansım yok maalesef kardesim.

Twrp de dahi Şifre isteme sorunu rom kurulumu sonrasında parmak izi ile kilitleme yaparken telefon şifrelemesi diye bir seçenek vardı onu yanlışlıkla kabul etmiştim aynı sorun bende de olmuştu buna dikkat ederseniz bir daha aynı sorunla karsilasmazsiniz saygılarımla

• Arkadaslar bu WhatsApp'de falan yazdigin seyin ustune dokundugunda autocorrect secenekleri sunmasını nasil kapatiyoruz? Klavyenin üstündekiler kalsin istiyorum ama bi de yazdigim kelimeye dokundugumda secenek sıralıyor istemedigim bi sekilde.

Edit: google spell checker denen olaymis bu, language and input ayarlarindan kapatınca oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 6 Şubat 2017; 21:43:11 >
  • Benim telefon son zamanlarda saçmalamaya başladı. İlk açtığınızda istenen güvenlik şifresini kabul etmez oldu. Ne kadar yavaş ve dikkatli girsem de ilk seferinde hep hatalı şifre uyarısı veriyor.İkincisinde onaylıyor. Sebebi nedir anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.