Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun olmaz 1.4 GB civarindaysa nougat gelmistir zaten guncelle guncelle sarj suresi baya farkettiğini söylüyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu arada open beta nin farki ne kullananlariniz varmiydi cok fazla bug filan oluyomu olmazsa gireyim ilk bana gelsin guncellemeler ilk ben kullanim 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

Beyler bu arada open beta nin farki ne kullananlariniz varmiydi cok fazla bug filan oluyomu olmazsa gireyim ilk bana gelsin guncellemeler ilk ben kullanim 😂😂

ben kullanıyorum hocam,çok bi farkı yok.bug da yok.beta11 kullanıyorum.
    uzun ekran görüntüsü var sadece değişik olarak.
  • Merhaba

Amerika versiyonunu Turkcell ile İstanbul'da kullanan ve 4G çeken oldu mu?

Acaba Turkcell şehir merkezinde 800mhz mi kullanıyor yoksa 1800 mü

Teşekkürler

• Beyler telefon duscek diye çok korkuyorum metal kasalar en ufak bi darbede gidiyo zten türkiyede kılıfları çok pahalıya veriyolar elinde olan varsa gonderebilirmi uyguna benimkiler çinden gelene kadar :)

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    silikon kılıf verebilirim...
  • Merhabalar ben op3 ile htc 10 arasında karar vermekte zorlanıyorum 2 sinide yaklasık aynı fıyatlara 2. el vb yollarra elde edebılme ımkanım var ama benım aklımda su soru var muzık dınlemeyı seven bır kısıyım bu konuda hangısı benı daha çok tatmın eder karar veremedım bi yanda hi-fi modullu htc 10 var ama 4gb ramı var bı yandanda op3 tekı snap.820 nın ıcınde de 24 bıt 96kHz dac oldugunu belırten yerler var artı olarak ta 6gb ram var sızce hangısını almalıyım yardımcı olurmusunuz
  • w0nderman kullanıcısına yanıt
    HTC 10'un ses çıkışı iyi diye biliyorum ama OP3'ün nougat güncellemesinde ses konusunda da iyileştirmeler var. ben Xiaomi Hybrid / Pro HD kulaklık kullanıyorum ve 10/6-7 seviyesinde yukarı çıkamıyorum ses seviyesinde çünkü çok aşırı yüksek geliyor(normalde yüksek sesle dinlemeyi seven biriyim) baslar ve tizleri gayet güzel veriyor cihazda, kulaklıkta. hissedebileceğin bi fark olacağını sanmıyorum ama önemli olan kaliteli bi kulaklık kullanman olacaktır.
  • Razer adoro dj kulaklık ile iyi performans verebilir mi sizce

• Kulaklık mevzusu açılmışken, kz ate copper driverınfiyatına göre çok iyi bi kulaklık olduğunu okumuştum. Ona da bakabilirsiniz
  • OnePlus'in kulaklilklari hakkında ne dusunuyorsunuz 🤔
    OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü
    OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 27 Ocak 2017; 13:48:56 >

• Merhaba Dostlar Miui8 tavsiye ederim. Mükemmel bi arayuz batarya oneplus 3 7 saat ekran alıyorum. Stock romdan yaratilmis yani stock kamera ve ses mic sesi gibi şeyler stock romda ki gibi. Xda da var konu ordan X_S yapan romu deneyin. More locale ile Türkçeyi aktiflestirin karakter sorunu olursa şunu flashlayin

Sorusu olan yazssin

Ve bi tane daha Op3 audo mod yazarsanniz googleya orda xda konusu çıkar ordan mono. Zip indirin flashlayin iki hoparlörü de ses çıkışına dönüştürüyor yani ana hoparlör kadar sesli olmasada youtube de falan çok guzel oluyor.

• Ahize filan patlamasın sonra

• donanimmami D kullanıcısına yanıt
    bu sürümde sürgülü tuş tam anlamıyla çalışıyor mu? birde dokunmadan ekran uyandırma gibi özellikler eklenmiş mi?
  • Çift tıklama uyandırma yi mi kastediyorsun? Evetse var.

Alert slider çalışıyor sadece yukarda status barda çıkmıyor.

3aydir sterio speakers modu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimmami -- 27 Ocak 2017; 23:39:22 >
    hayır hocam ekranın üstünden elinizi geçirince ekran uyanıp saati ve varsa bildirimleri gösteriyor ya onu söylüyorum
    Hocam tamamen Türkçe oluyor mu? Birde parmak izi okuyucusu nasıl?

• Arkadaşlar, bir WhatsApp grubumuza bekliyoruz. Bolca paylaşım yapar, yaşadığımız sorunları anlık da olsa çözeriz. Aşağıdaki linke tıklayarak gruba dahil olabilirsiniz.

ONEPLUS 3 KULLANICILARI WHATSAPP GRUBU

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/KSjsJO7foqQJGqhud6r23G

• quote:

Orijinalden alıntı: abysabys

Merhaba

Amerika versiyonunu Turkcell ile İstanbul'da kullanan ve 4G çeken oldu mu?

Acaba Turkcell şehir merkezinde 800mhz mi kullanıyor yoksa 1800 mü

Teşekkürler

Merhaba, ben A3000 versiyonu kullanıyorum. Türk Telekom hattım Balıkesir'in ilçesinde yaşıyorum.İlce merkezinde hep 4G görüyorum.Siz İstanbul'da Turkcell ile sıkıntı yaşamazsınız

Hangi versiyonu x_s 7.1.20 mi

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.