Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

SWİFTKEY -AYARLAR-DAHA FAZLA-DİLLER-ORDADİL SEÇİMİ YAPILDI MI

Dil seçimini Türkçe yaptığımda uyarı yazan yerde kelime önerileri çıkıyor, ama ben öneri istemiyorum komple kapatmak istiyorum kardeş :)
  • Şarj girişi çok gevşek değil mi bende kabloyu takınca yukarı aşağı sağa sola oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Kemal

Şarj girişi çok gevşek değil mi bende kabloyu takınca yukarı aşağı sağa sola oynuyor.

Çift taraflı oldugu için normal oldugunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Dil seçimini Türkçe yaptığımda uyarı yazan yerde kelime önerileri çıkıyor, ama ben öneri istemiyorum komple kapatmak istiyorum kardeş :)

hocam swiftkeyde bu sanırım mümkün değil.
    girmediğim kurcalamadığım yeri kalmaz bu tarz uygulamaların bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

hocam swiftkeyde bu sanırım mümkün değil.
    girmediğim kurcalamadığım yeri kalmaz bu tarz uygulamaların bende.

Valla ben de didik didik ettim yok malesef, illa ki önerecek şerefsiz swiftkey.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurozka

merhaba arkadaşlar,

le max 2 6 gb model ve oneplus 3 arasın da kaldım. one plus 3. TR de hiç kullanılmamış 2 aylık cihaz 1.250 TL kayıtsız. çift hattan dolayı 8 ay süre boyunca pasaport denk gelirse kaydını yaptırırım gelmezde de imei işlemi yaptırırım diye düşünoyurum.

le max 2' de 1120 TL imei değiştirilmiş. sıfır. fakat sanırım rom dan dolayı parmak izi çalışmıyor.

hangisini tavsiye edersiniz.

selamlar,

Hocam Letv nedir yahu sorduğunuz sorumu, oneplus birkaç gömlek daha üstün bir cihaz bence. Letv forumlarında adamlar hala cihazı türkçeleştirmek için falan uğraşıyorlar. Oneplus yazılım işinide oturttu, donanım zaten hayvan gibi. 1250 TL ye bulduysanız kaçırmayın derim ama muhtemelen bir sorunu var o cihazın çünkü 1250 liraya imkansız, bakın sağına soluna, hatta oneplus 2 yi 3 diye satmaya çalışabilirler ilk aklıma gelen bu oldu

• Byler telefonu aldım muthis bnce cok beğendiğim sandigimdan daha inceymis kamera sarj eskisine gore bayaa iyi geldi de alisamadigim tek sey son uyg. tusu ile geri tusunun işlevlerini değiştiriliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

Byler telefonu aldım muthis bnce cok beğendiğim sandigimdan daha inceymis kamera sarj eskisine gore bayaa iyi geldi de alisamadigim tek sey son uyg. tusu ile geri tusunun işlevlerini değiştiriliyor mu ?

Yerlerini değiştirebilirsin eğer sormak istediğin buysa.

Ayarlar-düğmeler - geçiş düğmeleri açık olacak

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Alla alla dün o kadar uğraştım bulamadım sagol bro

• quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

Alla alla dün o kadar uğraştım bulamadım sagol bro

Yasasin oneplus kardeşliği. Cihazın altını üstüne getirdim ben... Bu gizli modlara girmedim

• arkadaşlar merhaba

bende xiaomi, oneplus yada meuzu marka telefonları araştırıyorum. tercih etme sebebim fiyatlarının uygun olmasıdır.
    sizlerden ricam en iyi fotoğraf çeken cihaz konusunda yardımcı olmanızdır. tavsiye edeceğiniz cihazdan eşime de alacağım. ikimizde foto düşkünüyüz.
    iş arkadaşlarımda samsung s7 ve google pixel var test ettim harika foto çekiyorlar. bunlar kadar muazzam foto çekebilen xiaomi, oneplus yada meuzu vs marka cep telefonu var mıdır? varsa tavsiyelerinizi rica ederim.

şimdiden ellerinize sağlık
  • @MARV_ONUR

Oneplus 3T veya Xiaomi mi5s

önerim 3t'dir.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

3t s7 kadar iyi foto çeker mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARV_ONUR

teşekkürler.

3t s7 kadar iyi foto çeker mi?

şurda örnek bir video var;https://www.youtube.com/watch?v=XFC9OB85Tpk

3t inceleme test kullanıcı sayfası;https://forum.donanimhaber.com/oneplus-3t-kullanicilari-kulubu-oxygen-os-4-0-2-nougat-7-0-androidin-en-hizli-telefonu--122478659#122478659

not: s7 edge'deki ekran sorununu da okumanı öneririm.
    http://shiftdelete.net/galaxy-s7-edge-ekraninda-pembe-cizgi-sorunu-78835

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 24 Ocak 2017; 19:9:51 >

• cesurdogan C kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekledim.
  • lineages os yükleyen var mı? merak ediyorum batarya süresini şahsen.
  • Ben kullandım lineage OS tabanlı resurrection remixi. Normal pil performansı vasat. 4 saati ancak verir. Ama ben Advanced.Kernel Tweak kurdum ve 6-6.30 saat pil aldım. AKT nedir diye soracaksanız da buyrun linki;

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/advanced-interactive-governor-tweaks-t3476589&ved=0ahUKEwis1aXOttzRAhVLDxoKHV_tAd4QFggcMAA&usg=AFQjCNFlbFeCrCN004n3dXG9dzRcTBxs0A&sig2=YrfRiOWptEHQK88OZxlkCg

Sonuç olarak bence Oxygen OS e yaklaşmaz bile lineage OS.

1)Parmak izi sıkıntı

2)Kronik takilmalar ve hatalar mevcut

3)AKT olmadan pil vasat.

İyi yanları:

1)Android'in son sürüm 7.1 olması.

2)Çok fazla özelleştirmeye sahip olması.

• Sonunda 1.5 yıllık opo ya bırakıp op3 aldım. Parmak izi süper sarj durumu belki yeni olduğundan hiç fena değil. Ancak Avrupa versiyonu olmasına karşın sarj cihazı primleri büyük geliyor. Tasarım gerçekten iyi ama yazılım olarak biraz daha detaylı olsa daha iyi olurdu. Mesela bildirim sayısı eksiklik, cm 13 deki truecaller bence çok başarılı idi. Tabi bunlar op3 için eklenebilir detaylar. Ama 1500 e aldım diyince sadece kaliteli görünüşü bile insanları şasırtıp bakayım bi güzelmiş dedirtiyor.

Bu arada Oos 4 de xposed çalışıyor mu?

• Paylaşım için teşekkürler hocam, ben şu an hiç bir tweak'e ihtiyaç duymuyorum keza cihazı alalı 3 gün oldu ve gayet güzel geliyor böyle. Umarım hep stok roma sadık kalırım ve root işlerine bulaşmam. Çünkü bir kez başlayınca ardı geliyor meretin

Bir soru sorayım hazırda, root atmadan özelleştirme yapılabiliyor mu adb ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 25 Ocak 2017; 22:31:52 >
  • selam arkadaşlar, 3T cihazım sonunda geldi. Şuan üzerinde oxygenos 3.5.3 var. Güncellemeleri kontrol ettim 170114 uzantılı bir güncelleme görünüyor 1434mb büyüklüğünde. Şimdi bu güncellemeyi direkt indir dersem sorunsuz güncelleme yaparmi. Ve memnun kaldınızmı? Durum biraz acil olduğu için tüm sayfaları okuyamadim kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.