Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bir WhatsApp grubu kuralım. Anlık olarak ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı yazarız. Birbirimize danışırız, diğer telefon modellerinde böyle gruplar kurmuşlar. Sessize dahi alsanız, foruma girip okumaktan daha seri cevap veriliyor.

Ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedcan

Arkadaşlar son güncelleme den sonra ekran görüntüsü alamıyorum. Ekran görüntüsü nü nasıl alabilirim

Ayarladan, üç parmak hareketini açmanız gerek.

@cesurdogan cihaz 30 dakikada %63 e kadar dolduruyor en fazla size öyle gelmiştir hızından dolayı :)

Ayrıca hoparlör ve ahize yorumlarına katılmıyorum. Bundan önce HTC One X kullanıyordum. OP3 ona göre konser veriyor.

Üç parmakla ekran görüntüsü almak için Nougat'a mı yükseltmek gerekiyor versiyonu ?

• sariertan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki dün gelen Nougat güncellemesini yükledin mi ? Şu an 6.0 yüklü ve kullanıcı yorumları benim için çok önemli.

• cesurdogan C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, ben uzun zamandır kullanıyorum beta versiyonunu denedim. Nougat güzel hız zaten efsane, batarya eski versiyonlara göre daha iyi gibi, diğer özellikler hala aynı yani telefonda bir kaç arayüz değişikliğinden ve biraz batarya performansından başka bir şey katmıyor. Fakat bu yazdıklarım kötü anlamına gelmesin OP ekibi zaten yazılımı güzel yapıyor, telefonda iyi olunca pek fark göremiyor insan
  • Bazı forumlarda batarya kullanım süresinin azaldığını ve günü çıkartmadığını söylüyorlar Nougat güncellemesi sonrası. Sizin gözünüze böyle bir detay çarptı mı kullanırken ?

• Arkadaşlar, bir WhatsApp grubu kurdum. Bolca paylaşım yapar, yaşadığımız sorunları anlık da olsa çözeriz. Aşağıdaki linke tıklayarak gruba dahil olabilirsiniz.

ONEPLUS 3 KULLANICILARI WHATSAPP GRUBU

https://chat.whatsapp.com/KSjsJO7foqQJGqhud6r23G

• quote:

Orijinalden alıntı: cesurdogan

Bazı forumlarda batarya kullanım süresinin azaldığını ve günü çıkartmadığını söylüyorlar Nougat güncellemesi sonrası. Sizin gözünüze böyle bir detay çarptı mı kullanırken ?

Asla katılmıyorum. Bende dikkate çekecek kadar çok uzadı. Hatta ilk güncelleme geldiği gün evreka çığlığı atmıştım.

Bekliyoruz arkadaşlar...

Abi bence bu linki ilk gönderiye eklemeliyiz Bende bu sabah katıldım gruba.

• Ekran süresi 5 saat

• ahmedcan A kullanıcısına yanıt
    Power+Vol-

• arkadaşlar oneplus 3 almayı düşünüyorum ama şarj konusu kafamı kurcalıyor galaxy s7 ile arasında çok fark var mı şarj konusunda?
  • Arkadaşlar bende OS 4.0 ve android 7.0 yukluydu (vpn ile kurmustum), dün telefona OS 4.0.2 sürümü geldi guncelleme ile, ben de guncelledim ama bi fark goremedim oncekine gore, fark var midir acaba bilen duyan var mi? Android 7.0 guncellemesi, multi window falan diyordu yeniliklerde ama onlar zaten 7.0 a guncelledigimde gelmisti, 4.0 ve 4.0.2 arasinda ne fark var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

Arkadaşlar bende OS 4.0 ve android 7.0 yukluydu (vpn ile kurmustum), dün telefona OS 4.0.2 sürümü geldi guncelleme ile, ben de guncelledim ama bi fark goremedim oncekine gore, fark var midir acaba bilen duyan var mi? Android 7.0 guncellemesi, multi window falan diyordu yeniliklerde ama onlar zaten 7.0 a guncelledigimde gelmisti, 4.0 ve 4.0.2 arasinda ne fark var acaba?

bi fark yada eklenen bişy yok hocam,optimizasyon falan denmiş.google playde indirme hatası gibi şeyler.
    bi yenilik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

senede 1 ay çıkarım şehir dışına. yaz tatili ve arada kaçamak felan. napsam bilemedim bak yine, canım da fena çekiyor mereti :) :)

Ben kullaniyorum hocam 4 g destekli kartim olmadigi icin 4 g goremedim fakat onemsemiyorumda 3g bile zaten yeterince hizli cihaz zaten antutu yorumunda iphoneden sonra gelen en iyi performansa sahip cihaz androiddede 1. sirada.
  • quote:

Arkadaşlar, bir WhatsApp grubu kuralım. Anlık olarak ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı yazarız. Birbirimize danışırız, diğer telefon modellerinde böyle gruplar kurmuşlar. Sessize dahi alsanız, foruma girip okumaktan daha seri cevap veriliyor.

Ne dersiniz ?

Su an cin markalari diger markalardan coc cok ustun her yonu ile cinde uzun sure kaldim bu esnada bir cok cihazi inceledim adamlar telefon konusunda cigir aciyorlar axon nun tipini hic sevemedim 2013 lerde kalmis mi ben buradayim diyen ve performans canavari one plus goruntusu ve performansi ile yikkip gecer bende gorenler bayiliyor.Camerasini begenmeyenler var ama bence gayet guzel belki bi iphone deegil ama yinede cok guzel eksigi yok al kullan keyfine bak 1400 tl den bahsettin fiyat bedava su an zaten cihazin fiyati o birde pasaport kaydi yapilmis daha ne istiyorsun 2000 tl verecek kisiler var bu cihazaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

Arkadaşlar, bir WhatsApp grubu kuralım. Anlık olarak ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı yazarız. Birbirimize danışırız, diğer telefon modellerinde böyle gruplar kurmuşlar. Sessize dahi alsanız, foruma girip okumaktan daha seri cevap veriliyor.

Ne dersiniz ?

Su an cin markalari diger markalardan coc cok ustun her yonu ile cinde uzun sure kaldim bu esnada bir cok cihazi inceledim adamlar telefon konusunda cigir aciyorlar axon nun tipini hic sevemedim 2013 lerde kalmis mi ben buradayim diyen ve performans canavari one plus goruntusu ve performansi ile yikkip gecer bende gorenler bayiliyor.Camerasini begenmeyenler var ama bence gayet guzel belki bi iphone deegil ama yinede cok guzel eksigi yok al kullan keyfine bak 1400 tl den bahsettin fiyat bedava su an zaten cihazin fiyati o birde pasaport kaydi yapilmis daha ne istiyorsun 2000 tl verecek kisiler var bu cihazaa.

Video stabilizasyon haricinde iphone'un kamera harici üstünlüğü yok, hatta geride.

• merhaba arkadaşlar,

le max 2 6 gb model ve oneplus 3 arasın da kaldım. one plus 3. TR de hiç kullanılmamış 2 aylık cihaz 1.250 TL kayıtsız. çift hattan dolayı 8 ay süre boyunca pasaport denk gelirse kaydını yaptırırım gelmezde de imei işlemi yaptırırım diye düşünoyurum.

le max 2' de 1120 TL imei değiştirilmiş. sıfır. fakat sanırım rom dan dolayı parmak izi çalışmıyor.

hangisini tavsiye edersiniz.

selamlar,
  • Dostlar swiftkey kullanan var mı, önizlemede uyarı yazan kısmı bi türlü kapatamadım, kelime önerisi istemiyordum dilleri sildim böyle oldu

• Regionella kullanıcısına yanıt
    SWİFTKEY -AYARLAR-DAHA FAZLA-DİLLER-ORDADİL SEÇİMİ YAPILDI MI
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.