Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
110.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dash sarj aleti alacam Aliexpress ten 12 dolara sizce orjinal mi?

Http://s.aliexpress.com/MF7NnyUn

Bir de her kabloda dash çalisir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Bu cihazı almak istiyorum imei malum yolla kayıtlı.Sebeke sorunu yaşar mıyım aranızda imei malum yol ile kayıtlı olarak kullanan varmi cihazı.Cihaz oneplus3 A3003 model.

• arkadaşlar,

oneplus3 (a3003) telefonumda whatsapp kullanırken ekran bir anda gitti,

darbe falan olmadı, mesaj yazarken gitti. çağrı vs geliyor,

ekrana dokunduğumda titreşim oluyor ama ekran görüntüsü yok artık.

garanti süreci ile ilgili nasıl hareket ederim, tecrübesi olan yardımcı olabilir mi_?

saygılar.
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Cihazı orjinal sitesinden aldıysan destek ile iletişime geç. Garanti süresi devam ediyorsa kargo bedeli karşılığında cihazı tamir ettirebilirsin.

@Enginesin_55

"Merhabalar
    Oneplus 3 A3003 cihaz almak istiyorum.Bu cihaz hala alinabilirlik seviyesindemidir.Aalacagim cihaz malum yolla kayıtlı şebeke problemi yasarmiyim.Son olarak pil drenaj durumu nasıldır.Cevap verirseniz sevinirim.Koray selduman adlı arkadaştan alicam cihazı 1150 lira diyor."

Bana özel mesaj atmışsınız. Daha önce belirttim bana özel mesaj atmak yerine konuya yazarsanız daha fazla kişi görüp daha fazla ve yararlı cevap alabilirsiniz.

Cihaz hala canavar gibi fakat ben artık bu cihazı almazdım. Ayrıca sırf ucuz diye alacaksanız cihazdan uzak durun derim. Onun yerine lenovo ve ya xiaomi modellerine bakardım. Pil bana gün boyu yetiyor ama evden çıkmadan kesinlikle şarj edip çıkıyorum ve gün içinde spotify ile whatsapp kullanıyorum. Satıcı hakkında bilgim yok. Box ile imei yaptıran bir arkadaş vardı forumda sorun olmadığını belirtmişti fakat OnePlus cihazlarında box tavsiye edilmiyor, ben pasaport ile kayıt ettirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiLi -- 4 Ağustos 2017; 20:22:20 >

• HeiLi kullanıcısına yanıt
    evet, sitesinden almıştım. garantisi var, olmaz mı =)

tr den gönder/al, sorun olur gerekçesi ile yurt dışı adresi verdim ama

sorun şu ki,

almanya ya giden yok bu günlerde =/
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce sorun yaşayan oldu, o arkadaşa önce aldığı adrese yollamasını sonra polonyada bir adrese yollamasını istediler. Yani almanyada kime yollaydıysan yine ptt ile ona yollayacaksın oradan da polonyaya gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

Hocam daha önce sorun yaşayan oldu, o arkadaşa önce aldığı adrese yollamasını sonra polonyada bir adrese yollamasını istediler. Yani almanyada kime yollaydıysan yine ptt ile ona yollayacaksın oradan da polonyaya gidecek

Yaklaşık 1 sene oldu telefonu kullandığım süre imei olarak btk dan sorgulama yapıyorum kayıt bulunamıyor 1 senedir kayıtsız kullanıyorum sanırım sistemde sorun var btk nin
    Benim gibi kayıt yaptırmayıp kullanabilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Ağustos 2017; 22:16:18 >
  • Bu arada openbeta 20 den sonra xposed kullanılabiliyor, yani romlar openbeta 20 ve ya üstü ise etkinleştirebilirsiniz. Fakat bende mi oluyor bu sorun bilmiyorum ama xposed yükleyince safetynet kontrolünden geçmiyor cihaz
  • arkadaşlar orjinal hızlı şarj aleti nereden alabiliriz. bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar öncelikle bu konu altına yazdığım için kusura bakmayın. Çünkü bu cihazı sadece Aptx HD destekli telefon sahipleri tam performans kullanabilecek.

Kablosuz olarak 24Bit ses aktarımı sağlayan Astell&Kern XB10 Bluetooth DAC ı satıyorum. Bu minik cihazın özelliği Bluetooth Aptx HD destekleyen ilk harici bluetooth müzik çalar olması. Oneplus 3 te de Aptx HD olduğu için burayada yazmak istedim. Cihazı LG V20 de kullanmak ve Bluetooth aktarımının ne konuma geldiğini görmek için aldım. Sesi gerçekten çok başarılı (kendi üzerinde sesi işleyen 2 DAC bulunuyor) ancak nakit ihtiyacım var ve kablolu bağlantı ile devam edeceğim şimdilik.

Almayı düşünen olursa PM atabilir. Düşündüğüm fiyat 550 TL.

Ürünü toplamda 20 saat bile kullanmadım kutusu garantisi vs herşeyi tamdır. Sennheiser Türkiye'den alınmıştır.

Ürünle ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
    https://sennheiser.com.tr/product/xb10-yuksek-cozunurluklu-bluetooth-dijital-ses-cevirici-dac

Sennheiser sayfasında 971 TL ancak ben indirimli olarak aldığım için (583 TL ye aldım) uygun fiyata satıyorum. Dediğim gibi fiyat 550 TL ufak bir pazarlık payı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 10 Ağustos 2017; 10:13:27 >

• arkadaşlar oneplus 3t "A3010" modelini pasaporta işleticem ama acil yardımız gerekli. telefon iki simli ama tek imei gösteriyor iki imeili bir cihazsa pasaporta tek olarak işlemem ilerde 2. simi kullanmama engel yaratacak. herkeste a3010 da tek imei mi görünüyor acaba? a3003 te iki imei var onu biliyorum. cevaplarınızı bekliyorum :)
  • arda_91 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kutuda da mı tek imei var? Ayrıca *06# yi tuşlayınca hepsini göstermesi lazım. O cihazın modem dosyalarında sıkıntı da olabilir, sıfır mı aldınız aleti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_91

arkadaşlar oneplus 3t "A3010" modelini pasaporta işleticem ama acil yardımız gerekli. telefon iki simli ama tek imei gösteriyor iki imeili bir cihazsa pasaporta tek olarak işlemem ilerde 2. simi kullanmama engel yaratacak. herkeste a3010 da tek imei mi görünüyor acaba? a3003 te iki imei var onu biliyorum. cevaplarınızı bekliyorum :)

ayarlar > telefon durumu > durum > imei bilgilerini kontrol et.

tek pasaporta 2 numara işlet...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Op 3 ve 3t için önemli bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme 4.1.7 batarya için önemli ölçüde iyileştirme içeriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araç şarjı için ne kullanıyorsunuz acaba ?

• Telefonu alalı 34 gün geçti.Geçen haftadan beri ekranın ortası bildiğin çalışmıyor.

Kendi forumlarında oneplus one'da bile bu sorunun olduğunu okudum.2 senede birşey değişmemiş demekki..
    Şimdi işin gücün yoksa DELTA SERVİS ile uğraş...

Pişman oldum valla aldığıma.........................

Edit:sinirden yazıcağımı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interv3nti0n -- 27 Ağustos 2017; 18:39:3 >
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra Google %30a yakın şarj yemeye başladı ve şarj performansı bariz bir şekilde düştü. Kapatıyorum da ne yapmak lazım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Arkadaşlar araç şarjı için ne kullanıyorsunuz acaba ?

Ben op 3 ü alırken bir de orijinal araç şarj cihazı aldım. Alet çok iyi. Normal şarj aleti gibi hızlı.

• Oneplus yeni bir kampanya başlattı. Şirket ürünlerini öğrencilere %10 indirimle satacak. Bir kupon karşılığında yapılan işlemlerle öğrenci olduğunuz kanıtlanıyor ve aksesuarlar dahil tüm ürünleri %10 indirimle alıyorsunuz. İmkanı olan mutlaka değerlendirsin.

• Ekran için koruyucu cam tavsiyesi verebilecek var mı telefonun ön paneli gibi olanlardan değilde sadece cam olan ve tam sıfır kaplayanlardan.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.