Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar ben geçenlerde Op3t aldım ancak bunun 3t mi 3 mü olduğunu nasıl anlarım? Cpu z ye göre cihaz sd821 li ve 3400 mah bataryası var. Geekbench 4 de ise Op3 sd820 gösteriyor. Aynı şekilde xda nın app e girdiğimde kendi cihazım bölümünde Op3 olarak tanıyor. İşin özü 3 de 3t de kod olarak aynı. Farkı nasıl anlarım denemek için ön kamera ile fotoğraf çekip ayrıntılarına baktım 3496x4456 gösteriyor bu 16 mpx e eşit ama içimde Bi kurt kaldı farkı nasıl anlayabilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ahizenin sesi azaldı gibi bu yüzden düzgün tamirci bulmak istedim ve parça arayışına girdim. Şu siteyi buldum ama tr ye gönderimi var mıdır bilemiyorum.

Batarya linki
  • Arastirmak lazim gonderimi ama birkac gundur de internette sikinti yasamaya basladim,baglanti var görünüyor ama,twitter Instagram vs yenilemiyor,ve internet tarayici acmiyor,baglanti yok diyor,hatti cikarip taktiktan onra 1-2 gun normallesiyor ama tekrar sacmalamaya basliyor 2 gun sonra.birkac defa düşürdüm gecen hafta ondan mi bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iltrks

Arastirmak lazim gonderimi ama birkac gundur de internette sikinti yasamaya basladim,baglanti var görünüyor ama,twitter Instagram vs yenilemiyor,ve internet tarayici acmiyor,baglanti yok diyor,hatti cikarip taktiktan onra 1-2 gun normallesiyor ama tekrar sacmalamaya basliyor 2 gun sonra.birkac defa düşürdüm gecen hafta ondan mi bilemiyorum
    Yazılım olarak ne var üstünde?
  • Oxgyenos 5.0.6

• WhatsApp bağlantı bozuk nasıl girebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oneplus3 a3000 cihazım mevcut üzerindeki yazilim 02 beta39.

Foto galeriyi duzenlemekte zorlanıyorum. Mesela galeri icinde farkli Klasörler yapip fotoları kategorize edemiyorum. Onizleme gorup işaretleyip diğer klasore atamıyorum. Galeri icin küçük boyutlu pratik düzenleyici app önerisi varsa memnun olurum.

• helpgod kullanıcısına yanıt
    Ben google fotoğraflar kullanıyorum klasöre taşıma kolay onda
  • Merhaba Arkadaşlar, İlk çıktığından beri Oneplus 3 kullanıyorum. Ama son zamanlarda çok yavaşladı ve pil tüketimi çok arttı. Oyun dahil aktif olarak kullanıyorum, oyunlara bağlanma ve atma sorunlarıda arttı. Aldığımdan beri hiç yazılım güncellemesi yapmadım. 6.0.1

Ancak yakın zamanda Recovery Mode dan “wipe data / factory reset” ile telefonu sıfırlayıp son yazılım güncellemesine geçmek istiyorum. Telefon rootlu değil.

Tavsiye edermisiniz, performans ve pil tüketimi açısından?

• nyyankees kullanıcısına yanıt
    Tabi ki son sürüme geçmek fark edecektir. Zaten en son güncelleme Android 8 kullanıyor. Güncelleme yaparken belki biraz bekleyebilir telefon bunu dikkate alın.
  • q0Ld Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ses sorununu çözebildiniz mi ? Aynı sıkıntı bende de var maalesef. Güncellemeden sonra oldu. Eğer çözebildiyseniz, nasıl yaptınız ?

• @srkn26

hocam o sorun çözülmedi ben telefonu değiştirdim :/
  • hala aktif olarak op3 kullanıyorum.

telefonu bel hizasından yere düşürdüm ve kamera odaklama sorunu bende de olmaya başladı. gerçek sebebi bu mu bilmiyorum ama araştıdığım kadarı ile kronikmiş. belki yazılmış olabilir ama ben de yazmak istedim. youtube da birisi cihazı açıp arka kameranın arasına bir zımba teli sıkıştırıp focus olayını çözmüş. şimdiye kadar hiç açılmamış telefonumu kendim açıp aynı işlemi yaptım. hakkaten kamera tamamen düzeldi. yeni kamera, işçilik vs için para harcamayın. kamera ile anakart arasına bir zımba teli veya aynı kalınlıkta bir şey koyup sıkıştırdığınızda sorun halloluyor.

cihaz inatla beni değiştirme demekte israr ediyor. şimdiye kadar bıkmadığım tek telefon oldu. hala çok hızlı hala çok iyi performansta.
  • Er_cU E kullanıcısına yanıt
    Hic ofaklama sorunu yasamadim, cok fazla kamerayi kullanmiyorum gerci ama kronik bir sorun oldugunu bilmiyordum. Bende ise ahizenin sesinin azalmasi durumu basladi mecbur olarak kulaklik ile konusuyorum
  • İstanbul'da oneplus3 batarya degisimi yapabilecek yer var mi? Paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

İstanbul'da oneplus3 batarya degisimi yapabilecek yer var mi? Paylaşırsanız sevinirim.
    Hallettim semers degiatirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

Hallettim semers degiatirdi.

Alıntıları Göster
    Kaça patladı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Toplam 100 tl.

• helpgod kullanıcısına yanıt
    orjinal batarya ile mi 100tl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

orjinal batarya ile mi 100tl?
    Original olduğunu sanmam.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.