Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem algılıyor arkadaşlar. şöyle anlatayım siz ayrı 2 imei giriyorsunuz kaydederken sistem bu ayrı 2 imeinin aynı cihaza ait olduğunu biliyor, bir tür veri paylaşımı var bu noktada. diğer türlü olsaydı bu sefer adam tek harç ödemesi ile 3 farklı cihaza kadar imei kaydedebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrickyBogard -- 26 Temmuz 2016; 17:06:19 >
  • amerikan versiyona miui 8 beta kurdum 4G Baglantisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytom

amerikan versiyona miui 8 beta kurdum 4G Baglantisi var.

operatör ve baz istasyonuyla ilgili bi durum 4g, rom ile uzaktan yakından ilgisi yok hocam.
  • Ama oxygen OS lte de mobil veri miui8rom dan 2kat hızlı

• stabilite ile ilgili olabilir bu durum. cihaz cumartesi elime geçecek test edemedim henüz. SS atarım ölçümler yaparak bende
  • quote:

amerikan versiyona miui 8 beta kurdum 4G Baglantisi var.

Hocam bendeki öne plus ta Çin sürümü h2os var bende oxygen. Kurmak istiyorum root ile ilgili detaylı bir konu açarsanız nasıl yapılacağına dair bir çok arkadaşın da işine yarar.

• Antutu test sonucu arkadaşlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

OnePlus 3 Kullanıcılar KulübüOnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

• hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Oneplus 3 oneplus 3ü 2bin gibi bir skorla geçmiş :D ben riski göze alıp bir sipariş verdim gelir mi bilmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

Oneplus 3 oneplus 3ü 2bin gibi bir skorla geçmiş :D ben riski göze alıp bir sipariş verdim gelir mi bilmem..

NERDEN VERDİN HOCAM,BİZE DE SÖYLE :)
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten ama benden sonra satıcı kargo ücretini 84 usdye cıkarmış yani gümrükte takılıp iade olursa gidiş 84 dönüş toplam 168 usd kesintiye girecek bu da 450 liradan fazla 500 lira fln

• quote:

Muhtemelen h2os daha sade bir arayüz olduğundan biraz daha fazla skor alıyor olabilir.Buyuk risk hocam çünkü geçmesi imkansız gibi diyebiliriz.

• Ben bugün umre den gelen arkadasın pasaportunu işlettim. E devlette 3 tane imei yeri çıkıyor tel de kaç imei varsa yapabiliyorsun

Oxygen OS da 3.2.2 sürümü 144000gibi puan aldı 4000puan geçti

ben sipariş verdiğimde kargo ücreti o kadar görünmüyordu, yani benim kaybım o kadar olmayacak ama dediğim gibi gözümü kararttım, verdim siparişi sahibinden den 1700 liradan başlayan açılmış kutulara sıfır diyip almaktansa kargo hariç 1.270.00 liraya geldi. geçerse geçer geçmesse kıbrıstan alırım, şuan ankaradayım ama aslen mersinliyim, kıbrısta tanıdık birilerini bulup siparişi ona ister öyle alırım.
  • quote:

Ben bugün umre den gelen arkadasın pasaportunu işlettim. E devlette 3 tane imei yeri çıkıyor tel de kaç imei varsa yapabiliyorsun

Kayıt ücreti ne kadara maal oluyor ve edevletten bütün işi halledebiliyormu odemesi vs.

• quote:

ben sipariş verdiğimde kargo ücreti o kadar görünmüyordu, yani benim kaybım o kadar olmayacak ama dediğim gibi gözümü kararttım, verdim siparişi sahibinden den 1700 liradan başlayan açılmış kutulara sıfır diyip almaktansa kargo hariç 1.270.00 liraya geldi. geçerse geçer geçmesse kıbrıstan alırım, şuan ankaradayım ama aslen mersinliyim, kıbrısta tanıdık birilerini bulup siparişi ona ister öyle alırım.

Kibrislilar yurtdışı siparişlerde gümrük sorunu yasamiyorlarmi hocam orada sistem nasıl.

• quote:

Oxygen OS da 3.2.2 sürümü 144000gibi puan aldı 4000puan geçti

Testlere pek takilmiyorum ama alışkanlık olmuş yapıyoruz.cihaz performans olarak kendini her türlü ispatlıyor sıkıntı yok.

• Oneplusun orjinal sitesi kibris tr diye gönderim alanı oluşturmuş durumda.

• quote:

Oneplusun orjinal sitesi kibris tr diye gönderim alanı oluşturmuş durumda.

Evet baktım şimdi. Fiyat aynı. Buradan alsak nasıl olur islemler acaba? Tabi yine bayi yok ve adrese teslim sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet adrese teslim iyice inceleyip canlı destekle konuşun uyarsa alın

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.