Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ahize sesi nasil? Yuksek ve net mi? İsitme kaybi var da bende, mesela iPhone gibi telefonlarda cok guzel duyuyorum, ama mesela z3 ile hic rahat konusamiyorum...

Sanki yabanci bir incelemede pek iyi seyler dememislerdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazın kamerası vs nasıl.hızından şüphem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

arkadaşlar cihazın kamerası vs nasıl.hızından şüphem yok

geri sayfalarda resim ve video çekimim var bakabilirsin.
  • one plus one dan sonra one plus 3 üme bu gün kavustum. gercekten hos ve güzel olmuş .bundan sonra 2. adresimiz burası inşaallah.. j&k den aldım 470 dolara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6F833F4D -- 22 Temmuz 2016; 18:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytom

one plus one dan sonra one plus 3 üme bu gün kavustum. gercekten hos ve güzel olmuş .bundan sonra 2. adresimiz burası inşaallah.. j&k den aldım 470 dolara

cok fiyat farklılıkları var neden anlamadım ben çinden 375 $ aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

Amerikan alsam sadece 4g mi çalışmıyor arkadaşlar yoksa 3g de mi çekmez acaba ?

evet sadece 4g calismiyor.diger hersey ayni.

AMERİKAN DEDİĞİNİZİ NASIL ANLIYORUZ BENİM canada yazıyordu bir yerde ama o mu?

• benim kinde united states of america fcc ıd... ile canada ıc: 123 şeklinde yazıyor ne oluyor yani kısaca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6F833F4D -- 22 Temmuz 2016; 20:38:18 >
  • MODEL NUMARASI A3000 MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

one plus one dan sonra one plus 3 üme bu gün kavustum. gercekten hos ve güzel olmuş .bundan sonra 2. adresimiz burası inşaallah.. j&k den aldım 470 dolara

Bu çin malı telefonların hepsinde aynı

Mesela meizu m2 note çin ve global sürüm olanlarda fiyat farkı var

Yani firmalar yerel halka ucuz satıyor telefonların çine özel sürümleri herzaman ucuz

j&k satıcısı zaten piyasaya göre pahalı üstünede pahalı kargoyu ekliyorki telefon geri dönsede dönmesede karı aynı belki daha fazladır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Evet A3000 yazıyor,, 4,5g bunlarda yok peki ileride 5g falan muhabbeti olduğunda yine mi aynı sorun olur ki

• quote:

Evet A3000 yazıyor,, 4,5g bunlarda yok peki ileride 5g falan muhabbeti olduğunda yine mi aynı sorun olur ki

dostum şu an 5G diye bi teknoloji yok. dolayısıyla uyumlu bi telefonda yok.
  • arkadas zaten cevap vermis size.baska sorunuz yok ise cihazi alip tecrubelerinizi bizim ile paylasabilirsiniz.
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam uygun olursa ben ve arkadaşım da almayı düşünüyoruz...
  • Telefon eline alsa gözleri görmeyen bir engelli kalitesini hisseder. Gören biriside biraz kurcslasa müthiş olduğunu söyler. Antutu 144450 puan aldı. 1500lira bandında almanızı şiddetle tavsiye ederim

• TrickyBogard kullanıcısına yanıt
    Turkcell ceo su 5g de öncülük yapacağız demiş de ondan sormuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhayaldiz1996

Arkadaşlar telefonla ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz benimkinde h2os var yarın aksam oxygen OS yükleyeceğim ondan sonra düşüncelerimi yazarım inşallah ama İmei işini halledemedim İmei atabilecek varsa Dmden ulaşabilir yada pasaport ü olupta para ile kayıt ettirebilecek varsa ulaşabilir

Cihazla ilgili en merak ettiğim kamera ve ses performansı.bunlar nasıl hocam.birde şarjı nasıl,ekran suresi ne veriyor.batarya kaç dk da doluyor

• Bu cihazı 400 dolar seviyelerine alıp imei kaydı vs ile 1400 seviyelerine mal etmek mümkün görünüyor.
    Mi5 ve bunun arasında kaldım bilemedim arkadaşlar.mi5 ise 1000 tl civarına imei dahil halledilebilir.aradaki 400 tl farkı verene kadar tr den g5,v10 falan da alınabilir.ne yapsam bilemedim

• talhayaldiz1996 T kullanıcısına yanıt
    S820 ye imei atilabiliyor mu alsam bir sure bas imei devam ederim sonra pasaport bulunca orj imeline atip isletirim diye dusunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

Hocam çinde s7 ne kadar ?
    S7 , Oneplus 3 ve mi5 Arasında kaldım bi tanıdığa getirteceğim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

S820 ye imei atilabiliyor mu alsam bir sure bas imei devam ederim sonra pasaport bulunca orj imeline atip isletirim diye dusunuyorum.

Snap 820 den ziyade cihazla alakalı bi durum sanırım hocam.820 li LeTv ve mi5 lere sorunsuz imei tamiri yapılıyor ama bu cihaza yapılmıyor,onerilmiyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.