Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, telefonda whatsapp , twitter gibi uygulamaların ikonları üzerinde 1, 2 diye gelen mesaj sayısı ve kilit ekranında bildirim görüyor mu yoksa sadece sesle uyarı mı var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

benim oneplus 3 geldiiii... a3003 versiyonu.

ama henüz teslim almadım, yarın hem kuzenimi hoşlar hem alırım telefonumu.

kart olayını bulup kılıf, kapak, aksesuar işini de az önce halledebildim.

kaldı pasaport işi...

Pasaporta kayıt için kaç günümüz vardı?

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Arkadaşlar, telefonda whatsapp , twitter gibi uygulamaların ikonları üzerinde 1, 2 diye gelen mesaj sayısı ve kilit ekranında bildirim görüyor mu yoksa sadece sesle uyarı mı var ?

önceki sayfalarda sormuştum; yok, farklı launcher yüklemesi yapılarak bu olayın olması sağlanıyor denilmişti.

quote:

hattı takıp açtıktan sonra 120 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 21 Temmuz 2016; 6:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Imei tamiri mümkün değil diyen var oneplusta, mümkün ama şebeke 3g görmüyor diyen var sıkıntısız yapılıyor diyen var.

Bilen arkadaşlar bu konuya açıklık getirebilir mi? Şu an oneplus 3 için yok biliyorum ama çıkacağı tarihi az çok tahmin ederiz veya çıkıp çıkmayacağını öğreniriz diye yazıyorum bu mesajı

işin gerçeği imei tamiri olayına çok sıcak bakmıyorum, ucuz etin yahnisi diyosun;

yok şurası çalışmıyor, yok burasında sorun olmaya başladı, yok güncellemeyi açma, yok format atma...

güncelleme alıp format attırılabilen imei tamirleri de var ama kesin başka bi sorun çıkıyor ve kısa sürede telefondan soğutup;

"arkadaşlar imei tamirli oneplus3 var, satılık !" haline gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 21 Temmuz 2016; 6:49:03 >

• Amerikan alsam sadece 4g mi çalışmıyor arkadaşlar yoksa 3g de mi çekmez acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar, telefonda whatsapp , twitter gibi uygulamaların ikonları üzerinde 1, 2 diye gelen mesaj sayısı ve kilit ekranında bildirim görüyor mu yoksa sadece sesle uyarı mı var ?

önceki sayfalarda sormuştum; yok, farklı launcher yüklemesi yapılarak bu olayın olması sağlanıyor denilmişti.

quote:

hattı takıp açtıktan sonra 120 gün.

Ne saçma iş. Bu kadar yenilikten sonra basit bi özelliği kullanmak için kullanıcıyı neden başka çözümlerle uğraştırıyorsun. Koy işte, milleti ne uğraştırıyorsun lounher la falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

http://www.aliexpress.com/item-img/2016-New-Case-For-One-Plus-Ultra-Slim-TPU-Gel-Felixble-Protective-Case-For-Oneplus-3/32685923267.html#

Bu slikon kılıfın sert olanından bulan var mı

ve son dakikalar

http://tr.aliexpress.com/item/For-Oneplus-Three-Tempered-Glass-Color-Full-Cover-Screen-Protector-For-One-plus-3-A3000-1/32689310625.html?detailNewVersion=&spm=2114.13010608.0.52.RJzX42

ön yüzey tam ekran koruma cam 1.51 usd

ekran koruyucu için süper fiyat, sadece tamperli koruyucu bile bir buçuk dolardan fazla iken...

benim sipariş yine olmamış :( listemdeki ürünlerin fiyatları değiştiği (zam) için iptal edilmiş.

paypal ı olan yok mu, alayım, havale geçeyim ıbanına_?

• quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/item-img/2016-New-Case-For-One-Plus-Ultra-Slim-TPU-Gel-Felixble-Protective-Case-For-Oneplus-3/32685923267.html#

ve son dakikalar

http://tr.aliexpress.com/item/For-Oneplus-Three-Tempered-Glass-Color-Full-Cover-Screen-Protector-For-One-plus-3-A3000-1/32689310625.html?detailNewVersion=&spm=2114.13010608.0.52.RJzX42

ekran koruyucu için süper fiyat, sadece tamperli koruyucu bile bir buçuk dolardan fazla iken...

benim sipariş yine olmamış :( listemdeki ürünlerin fiyatları değiştiği (zam) için iptal edilmiş.

Hocam ben sizin işinizden birşey anlamadım

Kredi kartıyla ödediyseniz iptal anca hesabınız limitiniz yetmiyorsa olur buda max 2 gün sürer

Onun haricinde bunun paypalla yada ekstre kesim tarihiyle filan alakası yok

• quote:

quote:

quote:

ve son dakikalar

Kredi kartıyla ödediyseniz iptal anca hesabınız limitiniz yetmiyorsa olur buda max 2 gün sürer

olay şu şekilde,

size resmini attığım ürünlerin hepsi tek satıcıdan çıkma. tek paket, tüm ürünler 1 seferde gelir mantığı ile...

ben kart vs işlerini ayarlayayım derken, maaş kartı ile denedim olmadı, enpara ile denedim olmadı,

en son dün gece normal kredi kartı ile denedim, oldu dedi. meğer incelemeye almış, ödeme bekleniyor diye sonradan haber geldi.

yani kısaca ürünü sepete 1,50 dolar ile attım diyelim, ödeme anında ben hala 1,50 gibi görüp (sepette olduğundan) ödüyorum ama

o an fiyatta değişiklik olduğu için ödeme iptal oluyor. durum bu. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

Amerikan alsam sadece 4g mi çalışmıyor arkadaşlar yoksa 3g de mi çekmez acaba ?

evet sadece 4g calismiyor.diger hersey ayni.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ve son dakikalar

olay şu şekilde,

size resmini attığım ürünlerin hepsi tek satıcıdan çıkma. tek paket, tüm ürünler 1 seferde gelir mantığı ile...

ben kart vs işlerini ayarlayayım derken, maaş kartı ile denedim olmadı, enpara ile denedim olmadı,

en son dün gece normal kredi kartı ile denedim, oldu dedi. meğer incelemeye almış, ödeme bekleniyor diye sonradan haber geldi.

yani kısaca ürünü sepete 1,50 dolar ile attım diyelim, ödeme anında ben hala 1,50 gibi görüp (sepette olduğundan) ödüyorum ama

o an fiyatta değişiklik olduğu için ödeme iptal oluyor. durum bu. =)

bankayla alakalı sıkıntın var bence hocam. keza ben tonla sipariş verdim şimdiye kadar başıma hiç böyle bir şey gelmedi. kartlarının online işlemlere açık olup olmadığını ve limitlerini kontrol ettirmemde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard
    bankayla alakalı sıkıntın var bence hocam. keza ben tonla sipariş verdim şimdiye kadar başıma hiç böyle bir şey gelmedi. kartlarının online işlemlere açık olup olmadığını ve limitlerini kontrol ettirmemde fayda var.

20 tl. de limit yoksa artık o kartı ... =)
  • Bazı videolarda büyük kutuda tüm aksesuarları ile satılan one plus 3 var. Yurt dışındaki arkadaşlar gördü mü acaba, kaca satıyorlar?

Hepsini bir arada aldiginizda Kutu ile gondwriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, pasaport kaydı için illa yurt dışından gelmiş birinin pasaportu mu gerekiyor. Şunun için sordum, yakın zamanda pasaport çıkaracağım. Yurt dışına gidip gelmeden de kayıt için bu pasaportu kullanabilir miyim. Ayrıca, yeşil pasaport icin bir ayrıcalık, kolaylık var mı?
  • Aksesuar durumuna bende şöyle bir şey ekleyeyim "Go big or go home bundle" ile aldım telefonu şunlar geldi.

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

Aksesuar durumuna bende şöyle bir şey ekleyeyim "Go big or go home bundle" ile aldım telefonu şunlar geldi.

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

hayırlı olsun,

extra ne kadar ücret yansıdı_?

hayır yok, yurtıdışına çıkıp girmeniz lazım o pasaporta kaydettirebilmek için
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    462€'ya almanyadan abim aldı, gelmesine daha 2 hafta var gelirken kayıt edicek. Yani buradan kendim almadım sizin ki gibi bir durum söz konusu değil bende
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.