Şimdi Ara

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
41
Favori
111.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Arada bir hizmet bedeli falan var ben bunu anliyorum, ama 1750 liradan on siparis istiyor buradaki insanlar da ya...

Tabiki var ben hayrına yapanı görmedim :)
  • valla arkadaşlar ben hayrına aldığım fiyata veriyorum. ama illallah ettim 1 günde. yani sanal ortamda bişey satmak ne kadar garip olmuş. 1 günde yaşadıklarımdan kitap çıkar resmen. ihtiyacı olana gitsin dedikçe burnumdan getirdiler resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

valla arkadaşlar ben hayrına aldığım fiyata veriyorum. ama illallah ettim 1 günde. yani sanal ortamda bişey satmak ne kadar garip olmuş. 1 günde yaşadıklarımdan kitap çıkar resmen. ihtiyacı olana gitsin dedikçe burnumdan getirdiler resmen.

Hocam sen burdan x ülkesine göndereceksin x ülkesindeki vatandaş sana getirecek

Bu bağlantıda paran en az 1 ay tutsak kalacak ve yine bu bağlantıda getirenin çantasını kaybetmesi yada kaybolma risklerini alacaksın

Sonra gelip hayrına satacaksın

Yok eğer uymazsa almazsın zorlamı satıyor satıcıda satamazsa fiyatı aşağı çeker zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

valla arkadaşlar ben hayrına aldığım fiyata veriyorum. ama illallah ettim 1 günde. yani sanal ortamda bişey satmak ne kadar garip olmuş. 1 günde yaşadıklarımdan kitap çıkar resmen. ihtiyacı olana gitsin dedikçe burnumdan getirdiler resmen.

Bu bağlantıda paran en az 1 ay tutsak kalacak ve yine bu bağlantıda getirenin çantasını kaybetmesi yada kaybolma risklerini alacaksın

Yok eğer uymazsa almazsın zorlamı satıyor satıcıda satamazsa fiyatı aşağı çeker zaten

dostum nerede anlaşamadık ben anlamadım. isteyen istediği fiyata satar. mal kiminse fiyatını o belirler. benim burada şikayet ettiğim durum alıcılar. komisyon alma verme durumundan dem vuruyor. ben komisyon peşinde değilim fakat alıcılar hala enteresan alışverişlerin peşinde. yoksa bu işi ticari olarak yapan kişiler kendi komisyonlarını koyar tabiki hayrına satmaz. ama ben ticari olarak satmıyorum. tekrar belirtmek isterim. ihtiyacı olana gitsin. umarım yanlış anlaşılmamışımdır

• quote:

quote:

quote:

dostum nerede anlaşamadık ben anlamadım. isteyen istediği fiyata satar. mal kiminse fiyatını o belirler. benim burada şikayet ettiğim durum alıcılar. komisyon alma verme durumundan dem vuruyor. ben komisyon peşinde değilim fakat alıcılar hala enteresan alışverişlerin peşinde. yoksa bu işi ticari olarak yapan kişiler kendi komisyonlarını koyar tabiki hayrına satmaz. ama ben ticari olarak satmıyorum. tekrar belirtmek isterim. ihtiyacı olana gitsin. umarım yanlış anlaşılmamışımdır

Anlaşılmayana birşey yok hocam siz komisyon almadığınız halde uğraşmaktan şikayetçisiniz taksit isteyen bile çıkar

Birde bu işi komsiyonla yapanları düşünün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlaşılmayana birşey yok hocam siz komisyon almadığınız halde uğraşmaktan şikayetçisiniz taksit isteyen bile çıkar

Birde bu işi komsiyonla yapanları düşünün

Kesinlikle öyle. Herneyse başlığın amacı bu değil. Konu içerisinde mesaj kirliliği yaptığım için kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    sana bunu yasatanlarin aynisini yasamasi dilegiyle.
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Ben ara sıra oyun ihtiyaç halinde 4g 3g kullanım gereksiz programların durdurulması düşük parlaklıkta sosyal medya ve tarayıcı kullanımında 5-6 saat ekran süresi alsam yeter

• Çin surumunu alirsam ne kaybim olur? Vodafone kullanmiyorum?

• Oneplus 3 eu versiyonu kullaniyorum suan izindeyim.
    4.5 g desteklemiyor diyor vodafone
    Bu mesaja eklenen görseller:

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDooMaN

Oneplus 3 eu versiyonu kullaniyorum suan izindeyim.
    4.5 g desteklemiyor diyor vodafone
    Bu mesaja eklenen görseller:

OnePlus 3 Kullanıcılar Kulübü

eski telefonun uyumsuzdur sistem onu görüyordur hocam.

• VooDooMaN kullanıcısına yanıt
    Sistem şu şekilde işliyor

imei ye ait telefon marka modeli vodafonda 4.5 g uyumlu telefonlar listesinde görünmüyorsa uyumsuz der

Ama siz 4g kullanılan her yerde sorunsuz bağlanırsınız sıkıntı yok yani

• kılıf bulamıyorum türkiyede buna uyacak kılıf hangi telefona aittir arkadaşlar
  • quote:

quote:

Şimdi 4 ay önce tr gelince sıfır aldığım laptobumu satayım dedim herkes forumlarda cihazlar çok pahalı şu fiyata olsa alırız falan derken i7 4 nesil işlemcili 1tb hardiskli gtx 960m ekran kartlı 128 ssd 17,3 inc oyun laptobunu satayım dedim aynı pc tr de 4000 tl yakın bir fiyatta taksitle belki geciyor bile,2600 tl satacaktım allah teklifleri görsen hocam yıkılırsın ,2500 tl adam akıllı laptop bile alınamazken iyi bir cihazı bu fiyata koymakla hata ettiğimi anladım yada satmakla desem yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Çin surumunu alirsam ne kaybim olur? Vodafone kullanmiyorum?

çin sürümünde tr dil yok ve google servisleri yok google installer ile servisler kuruluyor fakat sadece rehberinize laşamıyorsunuz,birde 4,5g bandı bazı oparatörlerde desteklenmiyormuş.Ama root işlerinden anlıyorsan eu sürümü olan oxygen kurar ve googleyi ve dil sorununu çözersin. Bende çin sürümü var kullanıyorum ve cihaz 10 numara hatta bir çok android cihazı kullandım bu kadar stabil çalıan bi arayüz belki ht c de vardır sadece.Gerçi çinliler arayüz konusunda büyük markalardan çok öndeler adamların tüm markalardaki arayüz yazılımları çok stabil çalışmakta.
  • quote:

Ben ara sıra oyun ihtiyaç halinde 4g 3g kullanım gereksiz programların durdurulması düşük parlaklıkta sosyal medya ve tarayıcı kullanımında 5-6 saat ekran süresi alsam yeter

rahat alırsınız tahminime hocam.Belki ilerde dahada iyi olur güncellemelerle beraber destek veriyorlar güncelleme konusunda .
  • benim oneplus 3 geldiiii... a3003 versiyonu.

ama henüz teslim almadım, yarın hem kuzenimi hoşlar hem alırım telefonumu.

kart olayını bulup kılıf, kapak, aksesuar işini de az önce halledebildim.

kaldı pasaport işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 20 Temmuz 2016; 23:20:48 >
  • Benim cihaz arkadaşta ama malum olaylar yüzünden Almanya'dan buraya gelemedi hala. Haftaya perşembe kısmetse elimde olacak cihaz. Yılan hikayesi gbi oldu bi türlü kullanmak nasip olmadı.
  • arkadaşlar parlaklık kafasına göre azalıyor bazen. adaptive brightness bug ı muhtemelen. başka yaşayan var mı?
  • Imei tamiri mümkün değil diyen var oneplusta, mümkün ama şebeke 3g görmüyor diyen var sıkıntısız yapılıyor diyen var.

Bilen arkadaşlar bu konuya açıklık getirebilir mi? Şu an oneplus 3 için yok biliyorum ama çıkacağı tarihi az çok tahmin ederiz veya çıkıp çıkmayacağını öğreniriz diye yazıyorum bu mesajı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.