Şimdi Ara

ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0 Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
17
Favori
83.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim. Bu, benim forumda ilk gönderim Benimde kafamda çok sorular var. Belki biraz kafa şişirici olabilir hakkınızı helal edin Fransada tanıdığım var. Onun adresini kullanarak almayı düşünüyorum. Benim kart bilgilerimle alabilirmiyim? Bir diğer sorum da şu : Sadece sitede yazdığı gibi 439€ mu ödeyeceğim, yoksa gümrük vergisi de ödemem gerekecek mi? Şimdiden Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intruder600 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ingiltere kartıyla aldım, o yüzden net bilmiyorum. Ama sanki Türk kartları ile de oluyordu diye hatırlıyorum.
  • Hocam Avrupa cihazları Avrupa içerisinden kargolandığı için herhangi bir gümrük ücreti yok ve Oneplus tarafından garantili cihazlar. Avrupa tüketici yasalarına aynen uymak zorundalar zaten resmi satış yaptıkları için.

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullan

Ben de perşembe İngiltere'den siparişini vermiştim, dün Polonya'dan yola çıkmış ve perşembe teslim tarihi öngörülüyor, en son baktığımda Almanya'ya ulaşmıştı. DHL ile göndermişler. Sanırım tüm Avrupa cihazları Polonya üzerinden geliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehsset

Hocam Avrupa cihazları Avrupa içerisinden kargolandığı için herhangi bir gümrük ücreti yok ve Oneplus tarafından garantili cihazlar. Avrupa tüketici yasalarına aynen uymak zorundalar zaten resmi satış yaptıkları için.

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullan

Ben de perşembe İngiltere'den siparişini vermiştim, dün Polonya'dan yola çıkmış ve perşembe teslim tarihi öngörülüyor, en son baktığımda Almanya'ya ulaşmıştı. DHL ile göndermişler. Sanırım tüm Avrupa cihazları Polonya üzerinden geliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum

Hayırlı olsun hocam, şu cihazlar gelsinde artık başlık hareketlensin biraz. Tüm cihazlar Polonya'dan mı gönderiliyor emin değilim ama Polonya'da büyük bir ofisleri ve depo var. Benim cihazda Polonya'dan dün çıktı yola, şuan Çek Cumhuriyetinde görünüyor, sanırım 2 güne elimde olur çünkü çok hızlı ilerliyor kargo süreci, cihaz yerinde durmuyor bir bakıyorum başka bir ülkede:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePalaBey

Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim. Bu, benim forumda ilk gönderim Benimde kafamda çok sorular var. Belki biraz kafa şişirici olabilir hakkınızı helal edin Fransada tanıdığım var. Onun adresini kullanarak almayı düşünüyorum. Benim kart bilgilerimle alabilirmiyim? Bir diğer sorum da şu : Sadece sitede yazdığı gibi 439€ mu ödeyeceğim, yoksa gümrük vergisi de ödemem gerekecek mi? Şimdiden Teşekkürler..

Evet kendi kart bilgilerini girerek alabilirsin ve 439 Euro haricinde başka bir ücret ödemiyorsun, ama tek dikkat etmen gereken bankanın attığı kazık olabilir. Her bankanın kur farkı değişik oluyor. Ben garanti sanal kartımla almıştım yaklaşık 100 TL gibi bir fark aldı banka.

• Cihaz muhteşem arkadaşlar gerçekten kullandıkça hayran kalıyorum.

Fotoğraflarda göründüğünden çok daha şık olduğuna emin olabilirsiniz. Xiaomi telefonlarından çok daha şık.

Arayüzü oldukça akıcı, kamerası da 10 kişiden minimum 8'ini tatmn edecek seviyede.

Birkaç kez şarj edip kullanmadan şarj tahmini yapmıyorum henüz :)

Op3t sahiplerini ilk mesaja ekleyebilirim söylerlerse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 18 Ocak 2017; 16:31:42 >
  • barocker kullanıcısına yanıt
    Hiç durmuyor hocam, İngiltere'ye bugün giriş yaptı :)

Sabırsızlıkla elime geçmesini bekliyorum. Tahmin edilen teslimat yarın akşam.

• Telefon çizilmeye ve elden kaymaya çok müsait, kesinlikle kılıfsız ve koruyucu camsız kullanmayın :)
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun, bende bekliyorum hala, kargo şuan macaristanda. Avrupa turu yapıyor, polonya, çek cumhuriyeti, macaristan derken iyi gezdi benim cihaz :D bu arada sen kayıt olayını nasıl yapmayı düşünüyorsun pasaport mu yoksa diğer yöntemmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Telefon çizilmeye ve elden kaymaya çok müsait, kesinlikle kılıfsız ve koruyucu camsız kullanmayın :)

tempered camla birlikte geliyor cihaz.. arka taraf ve yanlar için koruyucu şart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Tekrar hayırlı olsun, bende bekliyorum hala, kargo şuan macaristanda. Avrupa turu yapıyor, polonya, çek cumhuriyeti, macaristan derken iyi gezdi benim cihaz :D bu arada sen kayıt olayını nasıl yapmayı düşünüyorsun pasaport mu yoksa diğer yöntemmi?

Sağolasın. şimdi root vs öğrenmeye çalışıyorum :)

dolaşsın biz gezemiyoz cihazımız gezsin :)

3+3 toplam 6 ay kayıtsız kullanılabiliyormuş. öncelikle pasaport ayarlamaya bakacağım acele etmeden. olmazsa imei işine döneceğim.
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    Hocam film ile mi yoksa cam ile mi geliyor biliyor musunuz? Bana fotoğrafları film gibi gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezai GÜREL

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Telefon çizilmeye ve elden kaymaya çok müsait, kesinlikle kılıfsız ve koruyucu camsız kullanmayın :)

tempered camla birlikte geliyor cihaz.. arka taraf ve yanlar için koruyucu şart..

tempered cam yok dostum şeffaf film gibi bir şey. kırılmadan önlemez, çizilmeden önler sadece.
  • arkadaşlar ispanya'ya gideceğim almayı düşünüyorum daha önce alan oldu mu bir sorun yaşar mıyım? yazılımsal olarak bir problemi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehsset

Hocam film ile mi yoksa cam ile mi geliyor biliyor musunuz? Bana fotoğrafları film gibi gelmişti.

hocam ben daha önce cam görmedim ama telefon verdiğim kişilerin tamamı 3t için cam bu dedi..

3 ler film ile geliyordu...
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    4+4 toplamda 8 ay kullanabiliyorsunuz kayıt yaptırmadan..
  • quote:

ben 4 ay biliyorum +4 ay daha nasıl uzatılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mursel80

quote:

Çift hatlı olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: mursel80

quote:

Çift hatlı olduğu için

elimizdeki sim kartı ilk önce hat1 e takıp 4 ay sonra hat2 kısmına mı takacağız.

• YARIN AKSAM ÇİNE GİDİYORUM KISMETSE BASTA ONE PLUS 3T OLMAK ÜZERE HERHANGİ MARKA TELEFON İSTEYEN Varsa MESAJ ATSIN GETİREBİLİRİM ÜZERİNE KAR İLAVESİYLE
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.