Şimdi Ara

Oneplus 5t 64 gb mi yoksa 128 gb mi önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki hafta almayı planlıyorum hangi modeli önerirsiniz? aradaki 2 gb ram farkı için 128 lik almaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size bağlı bu. Telefonu nasıl kullandığınıza. Eğer telefonda oyun olaylarına çok önem veriyorsanız değer vermiyorsanız değmez. Günlük kullanımdaki ihtiyaçlarınızı her türlü karşılıyor 6/64
  • 64 yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa her türlü 128gb daha iyidir.
  • 128 GB lik aldım bakalım hadi hayırlısı

• telefondan memnun musunuz ? htc u11 ile 5t arasında kaldım

• buraxx06 B kullanıcısına yanıt
    bende aynı şekilde kararsız kaldım sadece optik stabilizasyon htc de 5 eksenli olarak var bide kulaklık veriyo one plusın yüz tanıma özelliği çok cezbedici keşke güzel bi karşılaştırma olsada ona göre karar versek
  • ALPSALUR kullanıcısına yanıt
    ben htc aldim .gelince bakalim memnun kalcaz mi

• U11 kamera kullaniyosan cok iyi

• Ben U11 kullanıyorum ancak 5T'deki EIS, U11'deki OIS'ten daha işlevsel duruyor. Keza Sony'nin yeni serisinde de EIS çok başarılı. Youtube'da birkaç karşılaştırma var bununla ilgili. Kamera konusunda da dağlar yok iki telefon arasında. 5T, HDR konusunda bir tık önde gibi. 5T'de beni rahatsız eden tek şey SAR değeri. Onun dışında eksiği yok.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    SAR DEĞERİ OPERATÖR İLE BİLE DEĞİŞİYOR AMERİKANDA SATILABİLİYORSA MECBUREN BELLİ BİR SAR DEĞERİNİN ALTINDA OLMALI BUDA GÜVENLİ BİR DEĞER DİYE BİLİYORUM, HTC NİN EKRAN GÖVDE ORANI VE PERFORMANSI OP 5T YE GÖRE ÇOK DÜŞÜK ÇOK KARARSIZ KALDIM
  • ALPSALUR kullanıcısına yanıt
    Performans olarak çok düşük olduğunu düşünmüyorum ama ekran kasa oranı 5T'nin daha iyi tabi. OP5T sanırım yazılım güncelliği konusunda da iyi diye biliyorum çok takip etmiyorum net değilim. SD835'li cihazların performans konusunda aralarında uçurum yok.
    5T'nin ses konusunu da incelemedim ama U11'in malum. Yani ihtiyaçlar dahilinde değerlendirin. İkisi de pişman etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.