< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 5T [ANA KONU] (108. sayfa)
-
-
Bende sorun olmadı. Bar yok. Bi de margin değerini oynayıp aşağı çekmiştim orayı. Böyle sorun olmadı hiç. -
quote:
Orijinalden alıntı: bortecoder
Bende sorun olmadı. Bar yok. Bi de margin değerini oynayıp aşağı çekmiştim orayı. Böyle sorun olmadı hiç.Çok nadir oluyor hocam, kapatıp açınca düzeliyor hemen zaten büyük ihtimal uygulamaların birinden dolayı yapıyor ama hangisi işte..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulmak zor ama rastgele inşallah. -
-
Telefonu hiç kapatıyor musunuz hocam?
Geçen gün ayarlarda telefonumu 1 aydır kapatmadığımı görüp yeniden başlattım.
Belirgin şekilde hızlandı telefon, hatalar azaldı ve pil ömrü uzadı. -
Telefon/bilgisayar kapanmaz hocam :) kendi kapanırsa o başka. Ama deneyeyim bi dur. -
Mi Store 8/128 cihazıma 1100₺ para verdi. Mi 10T Pro'yu gözüme kestirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: nalpaguttDash şarj cihazı ile onlarca kablo denedim doğal olarak hiç birisi hızlı şarj moduna geçmedi , ta ki bugüne kadar .
Baseus 40W Şarj kablosu aldım , amazonda 17tl ye düşmüş dedim yedekte dursun. Bir taktım hızlı şarj aktif. Aklım almadı ben sadece dash kablolar ile oluyor sanıyordum.
Ülkemizde dash kablo olmaması , sahtelerinin olması ve aliexpress'tende ücretsiz gelmemesi sebebiyle 3 tane kablo daha yapıştırdım. Bu telefon olmazsa başka telefonda kullanırım ileride. Hiç acımadım.
Dip not ; kampanya bitmiş.
Acaba hangi modeli aldınız. Bu mesajı görüp iki tane 40W kablo sipariş ettim ama onlar uyumlu değilmiş. Modeli paylaşır mısınız o modelden almak istiyorum.
Yukarıdaki ürün maalesef dash'i desteklemiyormuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bortecoder
Bulmak zor ama rastgele inşallah.Oneplus Launcher'in güncellemelerini kaldırdım, sorun düzeldi Bilginiz olsun benzer durum yaşanırsa.
Arkadaşlar buna uygun hızlı şarj aleti ve kablo arıyorum öneriniz var mı
-
Ben de kablo ve şarj aleti arıyorum fakat 5v4A destekleyen kablo ve şarj aleti çok çok az.
Mavi ışıkla hızlı şarj edecek kablo ve şarj aletine denk gelemedim bir türlü.
-
Bu telefonu 5.2V 3A ile sarj etsem pil veya başka bir donanım hasar görür mü? -
https://www.mobilmarkam.com/bataryalar/oneplus-batarya/one-plus-5t-orijinal-batarya-pil
Şu pili deneyen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batarya orijinal olsa da artık yeni tahirli bulmak imkansız. Hiç kullanılmadan bayatlamıştır bence.
doğru, bu açıdan bakmamıştım. Satıcının stoğunda ne kadardır beklediğini bilemiyoruz tabi.
Pil sağlığınız %70 lerin altına düşmüşse ancak yeni batarya düşünülebilir bence. O durumda zaten eski tarihli batarya da olsa yeni takılacak batarya verimliliği %70 in altına düşmüş bataryadan iyi olacaktır(tabi kalitesi de önemli).
-
Kullanmadığım uygulamaları kaldırdım. Bildirim beklemediğim uygulamalarin arka plandaki çalışmalarıni kısıtladım. Su an çok iyi duruma geldi.
Neredeyse %15-20 iyileşti pil.
oppo vooc şarj + baseus 5a uyumlu. ( kablo orjinal.şarjla uyumsuz)
Play store'da uygulama güncellerken falan aşırı donma oluyor telefon kullanılamaz hale geliyor, böyle yaşayan var mı başka? Ayrıca batarya sağlığım 3 yıl olmasına rağmen hala %79 batarya değiştirmeyi düşünüyorum ama emin de olamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X