< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 17 Ocak 2019; 10:31:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 17 Ocak 2019; 10:31:12 > |
Elbette begenmeyen olacaktir ama tarafli yorumlarinda onune gecmek lazim. Bu telefonda sarzi 1 gunu hele hele sabah full sarzdan aksam 8 de sarzini bitirebilen varsa agir issizdir nokta. Sacmalikta bi yere kadar belki donanimsal belki yazilimsal bir problem mutlaka vardir. Su ana kadar kullandigim telefonlardan sarz ve ekran suresi en yuksek olan 5t. Hem bitse ne olacak dash ile 15 dakika dolum sonrasi en az yarim gun daha kullanim sunan baska telefon gormedim. Sanirim bundan sonra kullanacagim tek tel markasi oneplus olacak. Zirt pirt degistirmeye gerek yok bir 5t kullanicisi olarak 7t yi sabirsizlikla bekliyorum 😁
|
Az önce güncelledim, her şey güzel görünüyor. Yeni gesturelar güzel duruyor. Sadece multitasking ekranı biraz laglı geldi.
Rootu koruyarak güncellemek için: Zip dosyasını, twrp imajını, magisk zipini indirin. Zip dosyasında bir klasör var compatibility.zip diye, silin onu. Twrp i açın Zip dosyasını flaşlayın Geri gelin Twrp imajını flaşlayın Recovery e reboot edin Magisk i flaşlayın Sisteme dönün |
Kardeşim yok şu telefon şöyle, yok bu telefon böyle vs.Telefondan memnun olmayan varsa elden çıkarıp memnun olacağı telefonu alsın burda boş yapmasın.... Kimse One plus kullanın diye kafanıza silah dayamıyor.Kendime şahsıma şu an telefondan gayet memnunum birgün telefondan soğur yada memnuniyetsizlik duyarsam satar başka bir telefon alırım o kadar sayfalarca kafa ütülemem...
|
1- Cihazda şuana kadar sürekli aynı problemi yaşayan ciddi bir sıkıntı olmadı ancak ekranlar amoled olduğu için yanma ihtimali yüksek en büyük kronik problem bu özellikle ekran parlaklığı fullde sürekli pubg oynuyorsanız yakma ihtimaliniz yüksek.
2- Oneplus sitesinden imei üzerinden telefonu kontrol edebilirsiniz. Donanımsal olarak da inceleyin tabiki kamera gps dokunmatikte ekranda sorun var mı diye. Özellikle ekranı iyi kontrol etmenizi öneririm beyaz bir resim açarak yanık ve ölü piksel kontrolü yapın. 3- Kullanımınıza bağlı olarak değişiyor 10 saatleri de gördüğüm oldu 6 saat de. Eğer pili sağlamsa minimum 6 saat alırsınız. 4- Android 9'dan memnun olan da var olmayan da var memnun olmayan 8'e dönüyor sıkıntı yok. Ben kendi adıma memnunum |
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle pie geçiş yapanlar çin sürümüne bir müddet kullanın derim. Ben bugün eski sürüme geçmek istedim ama sonuç felaket. Stabil sürüm yükleniyor fakat başlatıcı durduruldu deyip açılmıyor telefon ve simler görünmüyor. Tekrar dönüş ise o da tam bir kaos. Stabil sürümden pie sürümüne geçiş yapamadım. Zoraki beta 19 yükledim ve sonunda tekrar pie çin sürümüne geçtim. Eğer stabile başarılı bir şekilde geçen olursa lütfen paylaşsın. İyi akşamlar.
|
Xda'da uygulamadan önce trwp ile efs partition backup yapmamız önerilmiş.
1-Altta linkini verdiğim dosyaları indiriyoruz. 2-Telefondan *#800# tuşluyoruz,enter diyip giriyoruz.Oneplus logkit>Function Switch>Volte Switch ve VoWifi Switch'e sırasıyla tik koyuyoruz.(Her tik koymada telefon yeniden başlatılacak sonra aynı işlemi yapıp diğerine tik koyuyoruz.) 3-Telefon ayarlarından Sim ayarlarında Volte ve VoWifi seçeneklerini açıyoruz. 4-Şimdi Bilgisayara geçiyoruz.Sırasıyla ikisini de kuruyoruz.Kurarken şöyle bir önemli nokta var Wwan ve Enterhnet adlı iki seçenek çıkacak.Wwanı seçerek devam ediyoruz. (İki dosyayı da rardan çıkarıyoruz.İkinci dosya için rardan çıkarmak önemli.Daha sonra QUD.WIN.1.1 Installer-10037.3 Setup.exe ve QPST.2.7.474.exe isimli dosyaları sırasıyla yüklüyoruz.) Yüklemeyi yaptıktan sonra telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz. 5-Sıra telefona geliyor.Telefondan *#801# tuşlayıp çıkan ekrandan Full Port Switch opsiyonuna tıklıyoruz. 6-Bilgisayara dönüyoruz.Bilgisayardan yüklediğimiz Qp5c adlı dosyadan(başlat üzerinden ulaşılabilir) PDC adlı uygulamayı açıyoruz.Buradan cihazımızı seçiyoruz. Daha sonra çıkan ekranda bir liste olması gerekiyor.Bunların arasından Oversea-Commercial_DS adlı seçeneğe sağ tıklayıp deactivate kısmından Sub0'a tıklıyoruz.Liste yenilenecek. Daha sonra tekrar aynı şeyin üstüne gelip sağ alttaki seçeneklerden remove diyoruz.Şimdi sıra geldi hangi ülkenin voltesini seçmeye ben India Volte Vodafone seçtim Uk Volte Vodafone deneyip yapan da varmış karar sizin. Sağ tıklayıp Set Selected Config seçeneğinden sırasıyla Sub0 ve Sub1'e tıklıyoruz.Her yaptığımızda liste yenilenecek. India Volte Vodafone'da sub0 ve sub1 kısımlarında pending yazısı göreceksiniz.Daha sonra aynı India Volte Vodafone'a tıklayıp activate diyoruz.Uygulamayı kapatıyoruz.Olup olmadığını uygulamayı tekrar açıp India Volte Vodafone veya siz ne seçtiyseniz o kısımda acitive yazıyorsa olmuş demektir. Telefonu yeniden başlatıyoruz.Umarım yardımcı olmuşumdur. Linkler:https://yadi.sk/d/5ZG17XHXLWVT8Q vehttps://yadi.sk/d/vu6gq079BZ1Gsg |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 7 Haziran 2018; 14:47:23 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 5 Haziran 2018; 12:18:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortecoder -- 5 Haziran 2018; 12:38:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|