Öncelikle merhaba, bilgisayar programcılığı 1.sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar ki işlerimi 3.nesil i5 işlemciye sahip asus ultrabook ile hallettim ve hala işimi yeterince görüyor. Şarj süresi uzun giden, ince, hafif ve güçlü, içerisinde ekran kartı barındıran ,en az 5-6 yıl kullanacağım bir bilgisayar arıyorum. Unity üzerinden oyun programlama derslerim başladı hd4000 ile 3 boyutlu verimli çalışabileceğimi düşünmüyorum. İşlemci tercihim 10750h ve 4800h yönünde, ekran kartı 1650ti veya 1660ti ’ın işimi göreceğini düşünüyorum, tabi ki alternatifleri de olabilir. Fazla oyun oynayan birisi değilim arada bir gta 5 ,ets 2, cs yada belki asettacorsa oynarım. Photoshop ve premier ile de uğraşacağım. Dışarıdayken şarj derdiyle uğraşmak istemiyorum. Yıllardır ultrabook kullanıyorum hafif olmasını istiyorum. Oyuncu bilgisiyarına karşı değilim ama 2 kg civarını pek geçmezse sevinirim. Son olarak kütüphane ortamında ve geceleri çalışmayı seviyorum fan sesi az olan hatta gerekmedikçe fan çalıştırmayan termali iyi bir pc arıyorum. Bütçe olarak 10-15 k arası ne kadar düşük kalırsa o kadar iyi.
Dell 7501-1650ti
Hp envy 15 1660ti-maxq
Bunlar dışında bir öneri de alabilirim ?
Samsung s10 plus mı? Xiaomi mi note 10 mu?
|
3 bacaklı push up buton 2 bacaklıya döner mi?
Philips 58pus7304 - Sony 55XF9005 f/p?
|
Kablonet mi vodofone mu?
|
Honor 10 mu? Asus zenfone 5z mi?
|
|
oneplus 5t mi ? huawei p20 mi?(P20 ALDIM)
|
Lg led tv ses var görüntü yok yardım
Tablete çift batarya takılırmı?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.915 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar