Şimdi Ara

Philips 58pus7304 - Sony 55XF9005 f/p?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu ne saçma karşılaştırma yada ikisi kıyaslanamaz bile gibi cümlelerle gelmeyin lütfen.
    Bende biliyorum aradaki fiyat farkını. 4 gündür TV arayışındayım 5500 liralık bir bütçe düşünerek çıktım bu yola ve karşıma philips 58pus7304 çıktı 5300 lira tek eksisi 50hz olması galiba ama ben sadece netflix 4k dizi belgesel izlemek youtube da dolaşmak ve türksat kablo kullanmak istiyorum. Bu sırada philips in stoğu bitti bi hocam tekrar geleceğini belirtti, baştan beri bi köşede tuttuğum sony 55xf9005 fiyatı 7000 TL ye düştüğünü farkettim yine bu süreçte.. Şimdi asıl soruya geliyorum yukarıda belirttiklerimi yapmak için, sıkıntısız uzun yıllar kullabileceğim bir cihaz istiyorum. 1700 liralık farka değer mi belirttiğim kriterler için?
    Aradaki farkı hissedebilirmiyim?
    Teşekkürler

Netflix-YouTube-Kablotv
    Edit:bozulan lg led tvyi 9 yıl kullandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55pus7304 olan modelden iki defa alıp iade etmek zorunda kaldım. O yüzden Philips televizyonlar ciddi şans işi bence sorun yaşama ihtimalin yüksek. 5500 bandında bende TV bakıyorum bugün itibari ile ama bulmadım.

• Şaka gibi hocam gerçekten, fiyatlar hayret verici. 55 pus 7304 türkiye de montajlanıyor diye okumuştum yanlış değilse, 58 pus 7304 ithal geliyormuş daha sorunsuz olduğu yazıyor 58 pus un formunda.

• Türkiye'de montaj yapılanların sonunda /62 yazıyor. Yurt dışında montaj yapılanların 12 yazıyor fakat 12 bulmak çok zor. 58 inç olan model VA panel kullandığı için biraz daha sorunsuz deniyor ama 58inç modeli vatan bilgisayar dışında satan yok. Onlarda şuan stok bulunmuyor.

• Sony mevcut paneli ve 100hz olduğu için phipls ile kıyaslanamaz .Bütçeniz var ise Sony alın derim

• Kardeş bir at biri eşşek. Sony al geç. Pişman olan yok sony de.

• 55pus7304 kullanıyorum. Kablolu yayın var. Memnunum. 100 hz tabiki daha iyi gösterir ama ambilight düşünürsek aradaki fiyat farkına değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aradaki görüntü farkını görseniz 1700tl az bile kalmış bu fark için dersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrihak

Türkiye'de montaj yapılanların sonunda /62 yazıyor. Yurt dışında montaj yapılanların 12 yazıyor fakat 12 bulmak çok zor. 58 inç olan model VA panel kullandığı için biraz daha sorunsuz deniyor ama 58inç modeli vatan bilgisayar dışında satan yok. Onlarda şuan stok bulunmuyor.
    Anladım hocam sağolun, Vatan sabah 5800 liraya çıkardı halen stok yok, :( 5300 ken mantıklı gelebiliyordu.

• Hocam 100 hz beni de cezbetti, tam almaya niyetlendim ki indirimle 7000 e düşen tv nin stoğu bitti, umarım gelir eğer 7k altı yakalayabilirsem terettürsüz sony düşünüyorum...

• Ambilght benimde hoşuma gidiyor, bakalım hocam şu stoklar bi gelsin de

• Hocam keşke görüpte alabilsem, daha kolay karar vereceğim. Malum mağazalar kapalı olunca görmeden zor oluyormuş...

• Detaycı değilseniz ekranın çok kaliteli olmasına gerek yok diyorsanız xf9005 e gerek yok.
    Bunu kendiniz belirleyin.Aradaki farka tabiki değer xf9005 Sony nin üst segment led tvsi.

• OnurSAYAN O kullanıcısına yanıt
    Ben 3 ay araştırdım. Gidip canlı canlı görmek lazım. Lg samsung ve philips baktık. Normalde philips bakmazdım. Arkadaşın evinde görmüştük dedik ona da bakalım. Evdeki atmosfer ses sistemi falan süperdi. Sony fiyatı yüksek. Ama parayı ben vermeyeceğim için sorun yoktu. Yine de orta seviyelerde bi tv olsun dedik. Lg ve samsung görüntü olarak bi tık daha iyiydi. Hatta samsung en iyi geldi gözümüze. Satış temsilcisi usb den 4k video oynattı. İki tv de de aynı sahnede durdurdu falan. Deri bi mont vardı durdurduğu yerde aksesuarlı falan. Yanyana bakınca daha bi deri görünüyor samsung ta. 500 tl iade falan aynı tutara geliyordu. Biz ambilight ta olması sebebiyle Philips tercih ettik. Şunu diyebilirim ki yanyana olmadığı sürece farkı anlamazsınız. Zaten tv ler mağazada yanyana olunca izlemiyor doğal olarak karşılaştırıyoruz. İkisinde de ambilight olsa samsung alırdım. Philipsten de memnunum sorun yok şimdilik. İçinize sineni alın. Önemli olan sizin istekleriniz ve öncelikleriniz. Ben tv arkasını hep led yapmaya çalıştım ama çok verimli olmadı. Ve diğer önemlisi de hangi marka olursa olsun sorun çıkmaması cihazda. 50 100 bin verseniz de sorun yaşarsanız can sıkıyor çünkü. Hayırlı olsun.

• Bende aynı muallak içindeyim şuanda 4500₺ ye 55pus7304 bulunuyordu almadık şuan da ki fiyatlar la sony ye benim de aklıma yatmaya basladi . Ağustos gibi almayı düşünüyorum siz aldığınızda tercihinizo paylaşırsaniz sevinirim

• 50hz ile 100hz farkını SADECE oyun oynarsanız anlarsınız.

Ki... Philips paneller 50hz değil, 60hz'dir.

Size bir tüyo vereyim, 30.000 liralık TV'ler hariç 2160p'de 100hz verebilen panel yok.

Şuanda yanımda Sony 55XE9005tv var. 2160p'de 50hz veriyor.

Philips TV'ler HER FORMATTA 60hz hedefinde.

Ha, sony tvlerin 1 artısı var. O çok önemli. Keskinlik.
    Salonda Philips 65PUS8204 TV'm var. Sony'den 1 tık daha az keskin diyebilirim.
    Filmlerde hissedilir bir şey mi? Eh, 2 saatlik filmde belki 10 saniye hissedersiniz toplamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 23 Mayıs 2020; 17:46:15 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    60hz diye bişey yok hocam bu tv ler 50hz sadece pc bağlantısında 60hz oda tüm markalarda aynı sadece philipsde değil
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Aida64’ü açıp bakabilirsiniz. Aynı zamanda philips’in sitesinde de öyle diyor.

pc bağlantısında 60hz hocam tüm 50hz tv ler öyle zaten 60hz yok bizim ülkemizde..yurtdışındaki tv ler 60 ve 120hz türkiyedekiler 50-100hz her ülkedeki yayınlar farklı olduğundan bölgeye göre farklılık gösteriyor

Philips 58pus7304 - Sony 55XF9005 f/p? Philips 58pus7304 - Sony 55XF9005 f/p?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 23 Mayıs 2020; 17:59:0 >

Philips 58pus7304 - Sony 55XF9005 f/p?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.