Şimdi Ara

türkcell iptal edilen hattı nasıl alıcam yardım edin(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler.sıkıntım şu turktelekom bir hat vardı babamın üstününe babam vefat etti 3 yıl önce bir sıkıntı yoktu şimdiye kadar para vardı içinde 5 10 lira ve hattı 15 gün önce çıkarmıştım telden hattı hat iptal olmuş kapanmış.ben içinde para olunca birşey olmuyor sanıyordum ama 6 ayda para yüklemek lazımmış türktelelekom a gittim iptal olmuş dedi hat türkcell den çıkma olduğu için türkcelle yönlendirdiler türkcell e anlattım durumu türkcell daha havuza düşmemiş dedi iptal olduktan 1 ay içerisinde düşer dedi ama düşerse herangibiri de alabilir dedi hocam ne yapmam lazım yardım edin.manevi değeri çok,ah be adam numarana bile sahip çıkamadım.yardım be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurSAYAN -- 19 Haziran 2018; 16:43:40 >

• güncel hocam
  • Başınız sağolun hocam. Benin’de kaybettiğim hattım kapalı. Yıllardır alan eden yok. Turkcell TIM bayilerine ara ara gidip sordurun. Sanırım platinium gibi yüksek faturalı tarifeleri almadan önce istediğiniz numarayı sorgulayıp alabiliyorsunuz. Aklıma gelen yek çözüm bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde sağolun hocam,biraz içimi rahatlatdınız yıllardır diyince,her gün sorduyorum hocam,bide işe yararsa türkcell e e-posta şeklinde dilekçe yazdım ölüm belgesi ve kimlik ile talebiniz alınmıştır dedi dün,bakalım.
    teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurSAYAN -- 10 Haziran 2018; 14:20:54 >
  • Öncelikle iyi günler herkese başkalarıda benzer bi duruma düşerse diye yazıyorum geçen hafta ilk defa gittiğim başka bir tim mağazasından sorgulattım hat düşmüş hemen aldım 78 lira hat üreti ve hat daha önceden bizde olduğu için fatralı bir hat 34 liralık faturalandırma şeklinde aldım sordum oradaki adama adam 11 ay boyunca sizden başk kimseye verilmeyeceğini söyledi bu adam ama diğer tüm tim bayileri ve müşteri hizmetleri başkalarınnda alabileceğini söylemişti kafalar karışık.Ayrıca epostayla dilekçeden birşey çıkmadı arayıp tim mağzalarından alabilirsiniz sorgulayabilirsiniz denildi.neyse keyifim bi nebze yerine geldi herkeze iyi forumlar
  • Hat kapandıktan sonra en az bir yıl eski sahibinin (ya da hak sahibinin) geri dönüş hakkı için başkasına verilmiyor ve bekletilmiyor. Bir yıllık süre sonrasında ise operatör herhangi bir şekilde numarayı başka birine verebilir ya da bekletebilir. Bir yıl süre geçtikten sonra hat üzerinde hak iddia etme şansı kalmıyor. Operatörün tutumuna kalıyor olay. Mesela o süre geçtikten sonra numarayı zarflayıp bir bayiisine gönderdiyse, gidip oradan almak gerekir böyle bir durumda. Bayiyi de Turkcell söylemez. Bu bilgiyi göremiyorum der. Yani iş çıkmaza girer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.