Şimdi Ara

Oneplus 5t hakkında birkaç sorum var! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biraz ucuza gitmiş cihazın sanırım ama olsun hayrını gör paranın. One Plus 5T de zamlandı.

Mate 10 vs One Plus 5T ye baktığımda benim gözüme ilişen farklar,

Mate 10 da var olup 5T de olmayan
    kızılötesi, ip67 var onun dışında. Onun dışındaki konularda 5T daha üstün benim gözümde.
    800TL falan farka verilir mi tartışılır. Benim fikrim verilmez.
  • StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Değiştirmek için sebebin yoksa değiştirme.
  • 5t güzel telefon fakat sar değeri niye böyle yüksek anlam veremedim. Kafada 1.6 ya kadar çıkıyormuş ki bu değer çoğu telefonda 3-4 kat daha az. Mi mix 2 ile oneplus 5t arasında 300 lira civarı fark var ama o farka değecek kadarda fark var. 2500 lere çıkmışkende ithalatçı garantili alası gelmiyor insanın. 3000'e s8 alasım geliyor. Veya 1600'e mi6 varken neden 2400 oneplus 5t'ye vereyim? Yani farklar var elbette ama yaklaşık 1000 lirada fark var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Değiştirmek için sebebin yoksa değiştirme.
    aynen. hicbie sebep yok aslında. tuketim cilginligi bu olsa gerek. vazgeçtim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar degerlerine cok takıldılar. Sar degeri 2 nin altında olmasi yeterli. Su ürünü apple yapsa bunu hiç kimse sorgulamazdi. Sirf ucuza bu telefon nasıl yapıldı ya cevap bulamadığımız için orasına burasına kulp takmaya çalışmaya gerek yok diye düşünüyorum.
    iphone 7 - 1.38
    7plus - 1.24 sar değerlerine sahip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş yapma kardeşim. Sar değeri düşük olsa alacağım bir telefon oneplus 5t. Ben almak istediğim telefonların sar değerine baktım. Bir diğer almak istediğim galaxy s8 in sar değeri 0.24 yani oneplus 5t den 7-8 kat daha düşük. Fakat İphone 7'ninde sar değeride yüksekmiş. Oneplus 5t belki 1.68 yazan değere çift simle ulaşıyordur bunun tek simdeki oranını falan bulabilsek keşke.
  • Tak hatta yarıya düştüğünü göz ardı etmezsen iyi olur. Bu durumda 0.8 değerine karşılık geliyir. Kabul edilen sar degerlerine göre Abd nin max(1.6) değerinin yarisi kadar, Avrupanin(2.0) yari degerinden de az. Telefonun sar degeriyle ilgili bir sorunu yok yani. Çift hat takmak zorunda da degilsin. Gören de abartılı bir fark var sanacak. Sar senin icin herşey demek ise sen s8 al. Ayrıca su an kullandığın cihazını merak ettim. Ve ne kadardir kullaniyorsun?

• Yarıya düşüp düşmediğini bilemeyiz o yüzden verilerle konuşmak lazım. Telefonun sar değeri limitleri aşsa satamazdı zaten. Abartılı fark s8 ile arasında var. Fakat iphone 7 ninde sar değeri yakın 5t ye. Bende 6s plus var 2 sene olmuştur herhalde. 0.87 civarındaymış sar değeri. Sen bunları geçte mi6 veya mi mix 2 de çift sim destekliyor ama sar değerleri 0.40. Bu oneplus 5t de bir olay varki sar değeri böyle yükseliyor. Kimine göre önemsiz ama 3000 civarına samsung garantili s8 varken aklım ona kayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3bucuk sene ip 6s plus kullandim androide tovbeliydim ama one plus 5t tukurdugumu yalatti. Valideye d.gunu hediyesi mi 6 almistim malzeme kalitesi olarak hosuma gitmedigindn one plus tercih ettim cok memnunum. Sar degerine gelirsek zaten gece yatarken kendimdn uzak tutyom telefonu gunde en fazla yarim saat konusuyom o yuzden takmiyorum. İos tan daha stabil bir sisteme sahip telefon ustunde samsung yazsa 6000 tl eder
    .

• Kullanılan anten teknolojisi sebebi ilebu değere çıktığı aşikar. Lakin abartılacak bir değeri olduğunu düşünmüyorum. Sizin sar degeri kriterinizi aşıyorsa S8 le size mutluluklar.

• Hocam aynı iki telefon arasında kaldım. Ben de ikisinin sorunlarını, artılarını-eksilerini araştırıyorum. Sizin tercihiniz hangisinden yana oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 8 Mayıs 2018; 14:55:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.