Şimdi Ara

⭐️ oneplus 5t, huawei mate 10 ve pro ⭐️ iphone x , meizu pro 7 ve plus xiaomi şok fiyatlar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
16
Favori
20.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendisinden mi6 aldım sorunsuz bir şekilde. herkese tavsiye ederim
  • Mi note2 için fiyat alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı işler
    umidigi s2 pro için gelişme var mı acaba?
  • merhaba,

mi 5s plus 128 gb siyah ve

redmi note 4 4/64 Sd versiyon siyah var mi?

getirme şansınız olur mu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam noldu bizim telefon?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sa hayırlı akşamlar . anladıgım kadarıyla telefonculuk yapıyorsunuz . dükkanınız var mı ve takas düşünür müsünüz ? mi mix 2 için konusuyorum
  • Elimde iphone 6S var garantisi devam ediyor mia 6 ile takas yapabiliyormuyuz hocam.

• İyi satışlar hocam. Belirtmeden geçmeyeyim dedim "kaparo" değil "kapora".
  • 1. Oukitel mix 2 6/64

2.Umi s2 pro 6/64

3. Dooge mix 2 6/64

4. Vernee mix 2 6/64

5. Elephone s8 4/64

Fiyat verebilirseniz içerisinden birini sizden almak istiyorum. Hemde cihazlardan ilk alan olup arkadaşlara bilgi vermek isterim. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 11 Kasım 2017; 19:30:4 >
  • mi 5s ne kadar
  • razer phone sabirsizlikla bekliyoruz

• YAKAMOZ38 Y kullanıcısına yanıt
    evet koray bey Razer phone bekliyoruz :)
  • 5X ve A1 aynı telefon mu?

• DiSaSteR_ kullanıcısına yanıt
    işletim sistemleri harici aynı cihazlar.
    5X = MIUI
    A1 = SAF ANDROID
  • Arkadaşlar böyle .............. üyelerden alirveris yapmayın . Gerçekten hayatımda hiç karsilaşmadigim bir duruma soktu bu adı beni .

2 gün önce Koray seldumanla sahibinden.com da mi note 3 ilanı için görüştük fiyat 1699 TL idi hatla 1650 olur dedi okeyledim ama kendisi il dışında imiş 1 gün sonra aradık gece saat 11 de evine cihazı almaya gittim fırsatçı ......... ben yolda iken fiyatı 1730 a çıkartmış tam 1 saat link yoldan gelmiştim telefonu kafasında patlatasim geldi abim hiç bulaşmadan dönelim dedi ve döndük . Bunun gibi adilere firsatcilara alışveriş yapanlar 1 kere daha düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan0652 -- 21 Kasım 2017; 18:44:5 >
  • Kaçak telefon sattığı ve yasa dışı imei attığı için polise şikayette bulundum sahibinden.com ve grupta ve facede yaptigi satislarin linkleri ve ilan numaralari ile beraber bana yaptığı nankörlük ten dolayı evinin adresini de Verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

İyi satışlar hocam. Belirtmeden geçmeyeyim dedim "kaparo" değil "kapora".

microsoft office otomatik düzeltiyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: altan0652

Arkadaşlar böyle .............. üyelerden alirveris yapmayın . Gerçekten hayatımda hiç karsilaşmadigim bir duruma soktu bu adı beni .

2 gün önce Koray seldumanla sahibinden.com da mi note 3 ilanı için görüştük fiyat 1699 TL idi hatla 1650 olur dedi okeyledim ama kendisi il dışında imiş 1 gün sonra aradık gece saat 11 de evine cihazı almaya gittim fırsatçı ......... ben yolda iken fiyatı 1730 a çıkartmış tam 1 saat link yoldan gelmiştim telefonu kafasında patlatasim geldi abim hiç bulaşmadan dönelim dedi ve döndük . Bunun gibi adilere firsatcilara alışveriş yapanlar 1 kere daha düşünsün

arkadaşım olayı tam anlayamadım. anlaştığınız halde cihazı pahalıya mı satmak istedi sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: altan0652

Arkadaşlar böyle .............. üyelerden alirveris yapmayın . Gerçekten hayatımda hiç karsilaşmadigim bir duruma soktu bu adı beni .

arkadaşım olayı tam anlayamadım. anlaştığınız halde cihazı pahalıya mı satmak istedi sana?

Aynen öyle . Benim tavsiyemdir alışveriş yapmayın hakkında başka şikayetlerde okudum ürünü gondermiyor Muş . Utanmadan bana mesaj atmış birde ben öyle bişey yazmadım size link attım baksaydiniz diye sahibinden .com da spesifik bir şekilde stok hemen teslim mi note 3 1669 TL yazıyordu . Ben adamın evine gittim 1730 yapmış .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.