Şimdi Ara

⭐️ oneplus 5t, huawei mate 10 ve pro ⭐️ iphone x , meizu pro 7 ve plus xiaomi şok fiyatlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
16
Favori
20.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    takas sadece istanbul içi olur,
    note4
    galaxy s6
    altındaki cihazlar olmaz. güncel modellerle olur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ne diyelim, sağlık olsun
  • İlk telefon siparişim ikinci gün sorunsuz geldi, ikinci siparişim bana söylendme den imei atılmadan(öyle anlaşmıştık) 3 gün sonra geldi, son siparişim 3 gün geçti ortada yok, vazgeçtim para iadesi isteyeceğim telefonlarada bakmıyor,,,,, düzeltme para iadesi yapıldı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvcom07 -- 22 Mart 2017; 16:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvcom07

İlk telefon siparişim ikinci gün sorunsuz geldi, ikinci siparişim bana söylendme den imei atılmadan(öyle anlaşmıştık) 3 gün sonra geldi, son siparişim 3 gün geçti ortada yok, vazgeçtim para iadesi isteyeceğim telefonlarada bakmıyor,,,,, düzeltme para iadesi yapıldı,

günleri kendinize göre olanları kısaltıp bana göre olanları uzatmanız dışında dediğiniz gibi olabilir. elimde tamir ettiğim işler var, telefon değil whatsapp kullanmak daha doğru herkese sıra ile cevap veriyorum.

imei işlemi isteyenlerin sırayı biraz beklemesi gerekir.

imei sözde değil özde kayıt olmalı, kayıt atılmış gibi görünüp de aslında hatalı işlem yapanların hat gelemyen cihazları elimde.

imei kayıt isteyenlerin biraz sabretmesi lazım çünkü ben box ile yapmıyorum. box ile yapanların cihazları elde patlıyor sözde atılı görünen cihazlar şebeke almıyor çünkü.

Ben de 200 dolar verir, 2 dakikada imei yaparım ama ben bir cihaza 2 saat ile 10 güne kadar uğraşarak imei işlemi yapıyorum çünkü işin garanti yöntemi sadece bu yöntem xiaomi'lerde.

• 5s plus siyah hafıza ram farketmez fiyatları alabilirmiyim?
  • ______________________________

• bu kadar kişinin telefon numaraları ve isimlerini yayınlamak için izin almadıysanız eski müşterilerinizi üzebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 26 Mart 2017; 14:24:27 >
  • paylaşılmasını istemeyenlerin numaraları yerine izin verilmediğine dair ibare var.

dosyayı 2016 mayısından beri internette paylaşıyorum. o tarihten sonraki satışlarda herkese satış sırasında isimlerini dosyaya yazdığımı bildiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

quote:

Orijinalden alıntı: lvcom07

İlk telefon siparişim ikinci gün sorunsuz geldi, ikinci siparişim bana söylendme den imei atılmadan(öyle anlaşmıştık) 3 gün sonra geldi, son siparişim 3 gün geçti ortada yok, vazgeçtim para iadesi isteyeceğim telefonlarada bakmıyor,,,,, düzeltme para iadesi yapıldı,

günleri kendinize göre olanları kısaltıp bana göre olanları uzatmanız dışında dediğiniz gibi olabilir. elimde tamir ettiğim işler var, telefon değil whatsapp kullanmak daha doğru herkese sıra ile cevap veriyorum.

imei işlemi isteyenlerin sırayı biraz beklemesi gerekir.

imei sözde değil özde kayıt olmalı, kayıt atılmış gibi görünüp de aslında hatalı işlem yapanların hat gelemyen cihazları elimde.

imei kayıt isteyenlerin biraz sabretmesi lazım çünkü ben box ile yapmıyorum. box ile yapanların cihazları elde patlıyor sözde atılı görünen cihazlar şebeke almıyor çünkü.

Ben de 200 dolar verir, 2 dakikada imei yaparım ama ben bir cihaza 2 saat ile 10 güne kadar uğraşarak imei işlemi yapıyorum çünkü işin garanti yöntemi sadece bu yöntem xiaomi'lerde.

+1000 box ile problem oluşmakta ancak hex editleyerek yapılan işlem stabil ve daha sağlıklı... bilmeyen tanımayan arkadaşlar için sokomind dh forumda gsm konusunda duayendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 28 Mart 2017; 12:44:46 >

• letv pro 3 ne kadar 6/64 olan
  • Xiaomi resdmi note 4 fiyat nedir acaba gold renk lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan başlığında Note 4x demişsiniz, renk nedir? Fiyat nedir? Hangi modeldir? Ban20-800mhz desteği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

İlan başlığında Note 4x demişsiniz, renk nedir? Fiyat nedir? Hangi modeldir? Ban20-800mhz desteği var mı?

3/32 siyah.

global rom ya da Avrupa'dan alınmış global da denilse donanımı global olan mi note2 dışında band 20 hiçbir xiaomi 'de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

letv pro 3 ne kadar 6/64 olan

le max 2 çeşitleri var.

• Fiyat belirtmemişsiniz.

Bu arada band20 konusunda ısrar ediyorum çünkü araştırmamı iyi yaptım, xiaomi malezya sayfasında band 4 ve band 20 olduğu açıkca yazıyor, alttaki linkten sizde bakabilirsiniz.

http://www.mi.com/my/note4/specs/
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Fiyat belirtmemişsiniz.

Bu arada band20 konusunda ısrar ediyorum çünkü araştırmamı iyi yaptım, xiaomi malezya sayfasında band 4 ve band 20 olduğu açıkca yazıyor, alttaki linkten sizde bakabilirsiniz.

http://www.mi.com/my/note4/specs/

konuda yazıp, altta olmamasının tek nedeni satmış olmam da ondan.

fiyat listesi günde 6 kere değişiyor.

redmi note4x 3/32 kapkara 950tl istiyorsanız.

• Mi5s plus 6/128 varmi silver ya da gold varmi.

• Ustam mi max varmi elinizde 2 el ?

• One Plus 3T mi?

Mi Note 2 mi?

• 0544 735 38 62

listede güncel ayrıca,

mi mix var mı?

var gördüğünüz gibi.

aramaktan çekinmeyin dahası linklere de bakın lütfen.

oneplus 3t ile mi note2 çok farklı cihazlar, kıyaslamak aslında güç.

edge ekranları herkes sevmez, seven varsa elbette mi note2.

malzeme kalitesi, dayanıklılık, arıza riskinin azlığı, oneplus bir gömlek üstünde xiaomi'nin.

oneplus'ın kalitesinde marka yok bunu içtenlikle söylerim,

apple, samsung, huawei, xiaomi ve hatta zte'nin nubia serisi. Ciddiyim.

oneplus kalitede 1 numara. oppo için aynı şeyi diyemem, orta sınıf işlemcili cihazları çok paraya satıyorlar. malzeme kaliteli olsa da fiyat performans markası olarak oppo değil oneplus kardeşini seçiyoruz.

ardından
    xxiaomi
    nubia ve axon serisi
    samsung
    sony
    huawei
    zuk by lenovo
    fiyatını düşününce listeye leeco da girer.

sonra gerisi boş. htc, lg, apple, lenovo (lenovo da satıyorum he yanlış anlaşılmasın, ucuz cihazları tırttır.) ulephone elephone umi zopo cart curt.

vivo da yalan bu arada, yazılım desteği olan bir marka değil.

vestel, kaan, casper, general mobile kullananlara da acıyoruz bu arada.

benim şahsi görüşüm apple da acınası bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 21 Nisan 2017; 1:54:59 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.