Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıdaki menüyü assagiya çek (wifi Bluetooth vb yazan yer)
    Sonra sağ altta çarkın yanındaki kaleme baş orada göreceksin ekran kaydını .bizde öyleydi şuan sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babamre

Yukarıdaki menüyü assagiya çek (wifi Bluetooth vb yazan yer)
    Sonra sağ altta çarkın yanındaki kaleme baş orada göreceksin ekran kaydını .bizde öyleydi şuan sorunsuz çalışıyor
    Teşekkür ederim hocam. Baktım şimdi bende de sorunsuz çalışıyor.

• Beyler son birkaç haftadır kafasina göre gcam ile çekilmiş bazı fotolarim siliniyor . Sizdede öyle bir sorun var mı ? Sürümle mi kaynaklı acaba uzun zamandır kullanıyordum bu durumu bir kere yeni sürüm indireyim dedim o zaman başladı ama hemen sildim sonrasında onu öyle yapinca

• arkadaşlar oneplus 6t İngilizce cihaza Türkçe dil paketi nasıl yükleyebilirim yardımcı olacak biri varmı

• eralp08 kullanıcısına yanıt
    Bende gözükmüyor neden acaba

• canciger C kullanıcısına yanıt
    Dil paketi olarak yükleme yapamazsın.Sanırım senin telefon çin versiyonu ve global rom yüklenmemiş.Oneplus ın sitesinden global rom indirip yükleme yaparsan Türkçe dil gelecektir içinde.

Global rom yükleme adımlarını youtube dan bulabilirsin.
  • esertekin180 kullanıcısına yanıt
    Dostum sende ki sürüm nedir? Eğer en son gelen güncellemeyi yüklemediysen o özellik aktif olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Dil paketi olarak yükleme yapamazsın.Sanırım senin telefon çin versiyonu ve global rom yüklenmemiş.Oneplus ın sitesinden global rom indirip yükleme yaparsan Türkçe dil gelecektir içinde.

Global rom yükleme adımlarını youtube dan bulabilirsin.
    s.a hocam telefonu bilgisayara bağlamadan direk sitesinden telefona indirip kurabilir miyim. ayrıca sitede türkçe olarak sadece Kıbrıs görünüyor onu mu seçmeliyim başka bir ülkede olur mu.

as kardeşim ister bilgisayara ister telefona indirip yükleme işini yapabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba. Oneplus ailesinde yeniyim. Daha önce xiaomi mi 8 cihazımda twrp ve root vardı. Güncelleme geldiği zaman root siliniyordu kendim tekrar root atıyordum.

Şimdi sorum şu. Bu cihazımdada twrp ve magisk yüklü.
    Güncelleme işlemini hangi adımlarla yapmam lazım? Güncelleme dosyasını ota harici nerden indirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: cHemical.react

as kardeşim ister bilgisayara ister telefona indirip yükleme işini yapabilirsiniz
    hocam oradaki Avrupa ülkelerinden birini seçmem mi lazım hepsi aynımı Türkiye yok sadece Kıbrıs var türkçe olarak

herhangi avrupa ülkesi yeterlidir,hepsinde türkçe var.
  • esertekin180 kullanıcısına yanıt
    Yok güncelleme gözükmüyor. Onun sebebi ne olabilir

• ctnnalii kullanıcısına yanıt
    xda forumdan istediğin rom dosyasını indirip twrp üzerinden yükleyebilirsin
    sıralama olarak indireceğin romun sayfasında yazar ama genelde;
    -rom
    -gapps (romda mevcut değilse)
    -kernel (opsiyonel)
    -magisk
    bu sıralamadadır.

önce twrp nin güncel sürümünü yüklemeni tavsiye ederim
  • Bu sabah Ota geldi op6t için 9.0.15 kontrol edebilirsiniz ota bekleyen arkadaşlar

• 9.0.15 gelmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

xda forumdan istediğin rom dosyasını indirip twrp üzerinden yükleyebilirsin
    sıralama olarak indireceğin romun sayfasında yazar ama genelde;
    -rom
    -gapps (romda mevcut değilse)
    -kernel (opsiyonel)
    -magisk
    bu sıralamadadır.

önce twrp nin güncel sürümünü yüklemeni tavsiye ederim
    Hocam aynen bu şekilde yaptım. Fakat romu attıktan sonra twrp silindi. Her rom atımından sonra twrp mi flashlamak gerekiyor?

Birde hocam bir sorum daha var
    Xiaomi de xiaomi eu vs vardı. Yani orjinal yazılımla hafifçe oynayıp geliştirip veriyorlardı. Orjinal yazılım kullanır gibi oluyorduk ama gereksiz uygulamalar filan olmuyordu. Bu cihazda öyle şansımız var mi? Birde son olarak sürüm düşünce sorun oluyor mu? Antirollback gibi bir durum varmı

• Bu telefonu almak istiyorum ama konuyu okuyunca aklımda soru işaretleri oluştu

Alıp açıp 2-3 sene sorunsuz gelen güncellemeleri yaparak kullanmak mümkün mü ?

Konuda bazı kişiler o çalışmıyor bu çalışmıyor kaldır yeniden kur onu bilgisayara indir telefona at resetle vs gibi muhabbetler var ama neyle ilgili anlamadım tam, normal bir kullanıcının bunları yapmasına gerek var mı hiç android veya oneplus telefon kullanmadığım için soruyorum. Normal iphone kullanır gibi kullanabilir miyim yani bu telefonu ?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.