Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam ben de de OP 6T mevcut, 2 aydır kullanıyorum. Arkadaşlar 6t uygun portlanmış kullanıp memnunum dediğiniz Gcam apk linki verebilir misiniz acaba?

Ayrıyeten PUBG oynayıp 6T de full tam ekran yapabilen var mı? Yani damla çentiği de ekrana dahil ederek kullanmaktan bahsediyorum, benim tam ekran uygulama listemde Pubg artık gözükmüyor. Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Son gelen güncelleme ile çözerler diye umdum ama çözmediler. Hani açıkçası ben bu cihazı ekrandan kayıp yaşamamak adına aldım, eğer full ekran kullanamaycaksak kırpık ekran kullanacaksam cihazı almanın ne manası kaldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrzcnDnzcn kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten 1.6 sürümünü indirin.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/

Configs kısmından OP6T ayarlarını indirin. Ayarların nasıl yapılacağı aşağıda ki linkte anlatılmış.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/

• quote:

Orijinalden alıntı: CueMaker

Aşağıdaki linkten 1.6 sürümünü indirin.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/

Configs kısmından OP6T ayarlarını indirin. Ayarların nasıl yapılacağı aşağıda ki linkte anlatılmış.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/
    hocam peki bunu oneplus kamerasi yerine ayarlayabiliyormuyuz?

• Konuyla pek ilgilenemediğin için tüm konudakilerden özür diliyorum.Varsa konuda aktif olan kullanıcılara yararlı bilgiler paylaşıcak ve soruları yanıtlayabilecek birisi,konuyu devredebilirim o kişiye:)

• Arkadaşlar sağlam bi internet tarayıcısı önerir misiniz. Tıkladıgım sayfalar genelde açılmıyor.. lütfen yanıtlayıp cevaplarsanız, bildirimle haberim olur.. iyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

Kampanya varmış ilgilenenlerin haberi olsun

• 9.0.15 guncellemesi geri mi cekildi?
  • surum dusurme hakkinda bilgisi olan ?
  • hizli sarji kapatma secenegi var mi adaptor degistirmeden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

hizli sarji kapatma secenegi var mi adaptor degistirmeden?
    uzun kablo kullanabilirsiniz. Bendeki 1,5 mt kablo ile hızlı şarj etmiyor.
  • nerden aldiniz ?
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Ben Çinden almıştım 5A lik kalın olanlardan. Ama hızlı şarj etmediği için kullanmıyorum.
  • hawehawe şayomi meeeeeeeeeizu ve van plus gibi cin markalarini 1 sene kullanirsiniz batarya siser ekrani kirar ya da daha kotusu elinizde patlar. cinli dolandiricilarin coplerinden uzak durun. benim hawehawe bataryasi 20 ayda sisti ekrani ayirdi kasadan mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibal Corpse 666 -- 22 Temmuz 2019; 17:33:5 >
  • Merhaba bu imei konusu ile yeni bir gelisme oldumu ? İmei ile telefon bilgileri tutmazsa kapanacagi yaziyor bazi yerlerde

• Adamın 20 ayda bataryasını şişirdiği huawei'i ben 30 aydır aktif kullanıyorum tek sorunu yok. Ayfonu varmış zannediyor ki ayfon amerikan üretimi. Çinde üretildiğinden haberi yok

• Beyler benim evde bi wifi modem var bi de router'lı sinyal güçlendirici. En son hangisinden wifi bağlandıysam telefon ona bağlanıyor ancak ben açılınca en yüksek sinyali aldığı wifidan bağlanmasını istiyorum. Eski telefonumla oda değiştirirsem wifi 1 saniye kapatıp açayım hemen yakın olana bağlanıyor ancak bu telefonda ille listeye girip manuel seçmem gerekiyor. Hangi ayarı kaçırıyorum bilen var mı? Yoksa bu telefonda öyle bi ayar yok mu?

• Bunu kullanan var mı?

• Beta 15 geldi

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autebay -- 26 Temmuz 2019; 17:14:33 >
  • autebay A kullanıcısına yanıt
    Ne özellikler var

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.