Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben fark edilebilir bir değişiklik göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Beta 15 geldi

Beta programına nasıl kayıt olabiliyoruz ?
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    Ben 2.el aldım cihazı ve aldığımda beta yüklüydü.
    Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar herhalde.

xda forumdan beta versiyon indirip twrp ile flashlaman gerekiyor
  • Beyler merhaba, hemen hemen ilk çıktığından bu yana 6t kullanıyorum ve 7pro çıktığından beri almak amacıyla takip ediyorum ancak hem 4500 liradan düşmeyen 7pro fiyatı hemde 6t 2500 civarına satacak olmak aradaki 2000 TL farka değecek bir değişiklik görmediğimden 2 yıl kadar daha 6t ile devam kararı aldım. Telefonu aldım alalı üzerindeki ekran koruyucu film ve kutudan çıkan kılıf ile kullanıyorum ancak ekrandaki film artık hem çizildi hemde kenarlardan kabarcık yapmaya başladı. Öncelikle güzel bir kırılmaz ekran sonrasında da ya çok ince güzel bir kılıf yada mümkünse kaliteli yırtılmayacak sökülmeyecek cihazın arkası için full kaplama tavsiyesi istiyorum. Özellikle ben şunu aldım memnun kaldım şeklinde tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    bende degistirmeyi bir ara dusundum ama pop-up kamera olayi soguk geliyor bana.

cam filmi icin ise aliexpressten komple kaplayan camlar.var. en cok olumlu yorumu alani alin gitsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mclaren edition telefonumu dün kaybettim. Konum falanda kapatılmış sanırım ya da telefon sıfırlanmış. Ulaşamıyorum cihaza.
    Tekrar aynı modelden almayı düşünüyorum.
    cok gecmis olsun gercekten.

• Teşekkürler dostum.
    Malum yollar haricinde kırılmış bir cihazın fiziksel IMEI'sini nasıl öğrenebilirim. Bilgisi olan var mı ?

@paldov

Telefon yazılımsal ayarlarında ve kutu üzerinde imei haricinde bir numara eşleşmesi oluyorsa, sahibinden.com'da bir ilan gördüm şüpheli. Onu kontrol edeceğim..

Kutu üzerinde IMEI haricinde yazan MEID var. Eğer imei değişim işleminden sonra o değişiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 29 Temmuz 2019; 14:45:28 >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    ben de 7 pro'yu takip ediyorum ama dediğin gibi aradaki farka değer bir özellik yok. o yüzden 6t ile yola devam
    arka kısım için zamanında aliexpress'ten yarı şeffaf carbon görünümlü sticker almıştım. onu kullanıyorum ve gayet memnunum.(hatta elimde fazlaca var. istersen hediye kargo yapabilirim )
    ama sticker istiyorsan lens koruyucu da takmak gerek bence. önü için de kesinlikle nano koruyucu öneririm. tempered camlar demode oldu artık.
    urun.n11.com
    Oneplus 3 3t 5 5t 6 6t 7 Blıtzpower Nano Ekran Koruyucular - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/oneplus-3-3t-5-5t-6-6t-7-blitzpower-nano-ekran-koruyucular-P324478984

ben bu ürünü aldım, kesinlikle tavsiye ederim

• Arkadaşlar merhaba yeni bir telefon almayi düşünüyorum
    6t ile a70 arasında kaldım. 6t malum resmi olarak satılmıyor ülkede o sebepten çok büyük ihtimalle ikinci el olarak almam gerekecek. Kayıt sorunu yaşar miyim diye merak ediyorum. Tabi ki açık olarak a70den üstün bir cihaz ama a70de de garantili olarak sıfır alma imkanı ve kayıt , kapanma gibi sorunlar yaşanmayacak olması avantaj olarak görünüyor. Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler

• EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt
    6t alin gecin.

• arkadaşlar bende one plus 6t var 8/128 versiyonu ..fark vermek kaydı ile one plus 7 pro ile takaslamak istiyorum...düşünen arkadaşlar özelden yazabilir
  • IMEI değişimi yapılan cihazları kaydettirmek gerekecek mi? Kimisi çalınan IMEI için geçerli gerek yok diyor, kimisi kaydettir yoksa kapanacak diyor.

Bu şekilde yapanlar varsa ne yaptınız?
  • Bu telefonda imei kayıt olayı nasıl oluyor?

• budden kullanıcısına yanıt
    İmeisi calinanlar için geçerli

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    Hocam sticker duruyorsa ben talip olabilirim

• Telefonu ele alınca ekrani uyandir özelliği vardir. Aradim bulamadim. Yardimci olurmusunuz ?

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.