Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba eski telefonum LG G2 deki sms medya arama kayıtlarına kadar her türlü veriyi OnePlus 6T telefonuma nasıl aktarabilirim?
    OnePlus Switch uygulamasıyla denedim ancak LG G2 4.4.2 KitKat olduğu için hiçbir şekilde OP Switch uygulamasını eski LG cihazıma kuramıyorum. Yardımcı olabilecek yiğitler mevcut mudur acaba forumda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrzcnDnzcn -- 7 Eylül 2019; 14:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10 bu ay gelecekmiş dedikoduları var ama büyü ihtimalle sadece Betaya:
    https://www.xda-developers.com/oneplus-6-6t-android-10-update-oxygenos-open-beta-soon/
  • Android 10 hakkında bilgi var mı? Ne zaman gelecekmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu şarj aletinden alsam zarar verir mi acaba? Orijinal bulamıyorum aliexpresstekilere de sahte diyorlar. Baseus kaliteli olur genelde

www.akilliphone.com
    Baseus hızlı şarj aleti type-c pd 32w usb portlu lightning kablo
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-hizli-sarj-aleti-type-c-pd-32w-usb-portlu-lightning-kablo-102239

• arkadaşlar telefonu ocak ayinda almistim

alir almaz root ettim

şimdi guncellesem bişey olur mu? veri kaybeder miyim

yoksa sadece root mu kalkar? sadece root kalkarsa tekrar rootlayabilir miyim veri kayıpsız?

• bahadirgurcan B kullanıcısına yanıt
    Alma kullanamazsın. İphone için bu.

• SaidAbdullah kullanıcısına yanıt
    ocak ayından bu yana hüç güncelleme yapmadın mı?

oos ya da beta oos kullanıyorsan root gider. çünkü full rom indirip kuruyor cihaza. recoveryden wipe işlemi yapmazsan veri kaybın olmaz.

sonra tekrar root edebilirsin
  • Mrb,oneplus 6t için düzgün çalışan gcam versiyonu varsa link atabilecek arkadaş var mı acaba. Sorunsuz kullandığım bir sürüm vardı fakat fotoğraf çekimlerinde ekran 4-5 saniye donmaya başladı. Forumda çok aktif değilim, önceki yazışmalarda paylaşıldıysa göremedim.
  • Bende bu linki yükledim fakat, selfie kamerasıyla çekilen fotoğraflar inanılmaz derecede kötü, sizde de aynı şekilde mi acaba?
  • Birçok Gcam deniyorum ama dönüp dolaşıp hep aşağıdakine dönüyorum. Son kullandığım gcam lerde ön kamera fotoları karanlık çıkıyor, portre modu özellikle. Ve ön kamera fotoları hem portre hem normal ön kamerada 4mp. Ama aşağıdakinde portre modunda 12mp veriyor ama normal kamerada ön kamera yine 4mp. Ben zaten ön kamera çekiyorsam hep portre modu kullanıyorum ve otomatik çıkan 2 fotoğraf da 12mp dolayısıyla efekt istemiyorsan bile portre modu kullanılabilir. Ayrıca karanlık da çıkmıyor selfieler.

Bunda herhangi bir özel ayar veya config kullanmıyorum. Xtreme adlı geliştiricinin 6T için yaptığı son sürüm..

https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 23 Eylül 2019; 16:30:39 >

• Eyvallah şimdi farkettim

• Selamlar. İmei atınca mi 9se deki gibi band 20 gidiyorum acaba.

• bahadirgurcan B kullanıcısına yanıt
    ben işyeri için aşağıdaki ürünü almıştım. şöyle söyleyeyim, orijinali 70 dakikada %100 şarj ediyorsa bu ürün 80 dakikada yapıyor
    www.banggood.com
    5V 4A Original Fast Phone Charger EU Adapter Type-C Cable For ONEPLUS 3T / 5 Chargers & Cables from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/5V-4A-Original-Fast-Phone-Charger-EU-Adapter-Type-C-Cable-For-ONEPLUS-3T-5-p-1203434.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Birçok Gcam deniyorum ama dönüp dolaşıp hep aşağıdakine dönüyorum. Son kullandığım gcam lerde ön kamera fotoları karanlık çıkıyor, portre modu özellikle. Ve ön kamera fotoları hem portre hem normal ön kamerada 4mp. Ama aşağıdakinde portre modunda 12mp veriyor ama normal kamerada ön kamera yine 4mp. Ben zaten ön kamera çekiyorsam hep portre modu kullanıyorum ve otomatik çıkan 2 fotoğraf da 12mp dolayısıyla efekt istemiyorsan bile portre modu kullanılabilir. Ayrıca karanlık da çıkmıyor selfieler.

Bunda herhangi bir özel ayar veya config kullanmıyorum. Xtreme adlı geliştiricinin 6T için yaptığı son sürüm..

https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk
    Paylaşım için teşekkürler bencede en iyisi bu gcam , başka yükledim en neti sorusuzu bu

• Arkadaşlar elimde nillkin cp max pro ekran koruyucu ve nillkin Nature Kilif var. Uygun fiyata bırakacağım. Yanında bir de hediye kılıfım olacak.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.