Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herhangi bir sorun çıkmıyor
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    aliexpress'ten alışveriş yapıyorsan hydrogel koruyucu;
    aliexpress.com
    US $1.44 22% OFF|Soft Hydrogel Front Film Oneplus 6 6T Full glue 3D 5D coverage Screen Protector One plus 6 T 6T TPU nano film-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/32966114507.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.53597c08wCRh9T&algo_pvid=3b7c55f3-383b-4b38-b2a4-cc77eddacdf9&algo_expid=3b7c55f3-383b-4b38-b2a4-cc77eddacdf9-26&btsid=842541da-180b-40c7-84ef-bfcfcef47ae3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_55

yoksa bizim sitelerden nano olanları öneririm...

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim. klasik camlardan farkli sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar op6t kullanmaktayım sosyal medya kullanıcısıyım her ne kadar oyun oynamasamda 6/128 gb versiyonu kullanıyorum aklımda ise op7 12/256 lık versiyonu var. Gsm Arenada op7 ekranının prodan daha parlak oldugu yazıyo op6t nin ekran parlaklıpı aslında ideal ama birazcık donanım heveslisiyim ve bu yuzden op7 ye geçilirmi 12/256 lık versiyonu ile çok büyük fark varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun hafızasındaki fotoğraf ve videoları harici harf diske yedekleyip, temizlememe rağmen hala 45 GB dolu gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autebay -- 22 Ekim 2019; 11:11:10 >
  • One Plus Swich uygulamasında ara ara telefonun yedeğini alıyordum. Onlar yer kaplıyormuş.

• var mi guncellemeden haber ?

• Arkadaşlar merhaba 6t McLaren edition alarak aranıza katıldım daha önceki telefonum 5t idi şimdi merak ettiğim kendi kendine wifideyken mobilveriyi açıyor kapatıyorum yine açılıyor, sebebini bilen lütfen yanitlasin çok tşk ederim.son olarakta bildirim ledi yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 28 Ekim 2019; 13:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Ana ekrandayken iki parmağınızla ekranı çekin, ana ekran ayarları çıkacak. Orada kilitlemek için dokunun diye bir yer var. Onu aktif edin. Resim ekleyeyim, daha kolay anlaşılır.

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

• sagolun hocam forumda gcam linki var kurdum şimdi onda da hdr işeniyor sekmesi kaldı ekranda garip alıscagız bir şekilde
  • Hangisini kurdunuz?
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Telegram da op6 gcam konusu var en güncel ve en sorunsuz orda

• Hocam sağolun gerek kalmadı p20 pro cihazasa var elimde 6t yi geri vereceğim gibi gözüküyor

• Q gelmiştir hayırlı olsun oxsyen updater ile stabil olarak

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    gorusleriniz nedir ?

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Henüz deneme yapmak için erken sayılır sadece 4 saattir kullanıyorum. Fakat sanki daha bir hızlanmış gibi cihaz, görsel değişiklikler dışında.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    Oxy updater ile nasil yapiliyor detayli sekilde anlatabilmeniz mumkun mudur? Programi indirdim fakat yanlis bir sey yapmamak adina size danisayim dedim.

• yyucel kullanıcısına yanıt
    Bueb de bilmiyordum, play store da oxygen updater kurdum yükledim sonrası next next:) 1.8 gb bir dosya indiriyor umarım dopru yapıyorumdur

• yyucel kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmiyordum, play store da oxygen updater kurdum yükledim sonrası next next:) 1.8 gb bir dosya indiriyor umarım doğru yapıyorumdur

Edit: oldu. Arayüz serileşti

• Cihazda hızlanma var biraz belli oluyor. Batarya süresi 9 a göre bir tık düşük. Titreşim kuvvetini hafife ayarlasam bile 5 dakika sonra geriye en kuvvetli seçeneğe çıkıyor. Şimdilik gözüme takılanlar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.