Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan için durum belli değil zaten 1 senemiz daha var ben bir şey değişeceğini sanmıyorum açıkçası Dünya ülkelerinde böyle bir sistem veya kovalamaca yok imei repair sadece bizde yapılan bir işlem değil ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakama K kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende zannetmiyorum ancak malum ülkemizde gün geçmiyor değişik şeylerle karşılaşıyoruz:) bu arada 12 ay değil kalan süre 8-9 ay gibi birşey teşekkürler yorumlarınız için.
  • ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

Beyler güncelerken böyle bir hata alıyorum

• Oxygen updater ile A10 stabil yükledim. İlk birkaç gün whatsapp çok pil tüketti. Araştırdığımda başkalarında da aynı sorun olduğunu gördüm. Play store da güncelleme yoktu o yüzden aptoid den denedim ve sanırım WhatsApp beta sürümü yükledi ve şu anda pil sorunu yok.

Restart veya başka sorun yaşayanlar büyük ihtimalle A10 sonrası recovery den wipe yapmadıkları için yaşıyor. Bunu mutlaka yapın.

Onun dışında A10 P9 dan daha stabil şu anda benim için ama bu büyük ihtimalla cihazı sifirladigim içidir.
    ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

• Android 10 pil deneyimi daha iyi geldi bana android 9'dan sadece WhatsApp optimize edilse daha fazla ekran süresi alınır.

• Arkadaslar son zamanlarda telefon kendi kendine birdrn one plus logosu donmeye basliyor arada bir (acilirken ki logo donmesi) bekliyorum devam ediyor kendi kendine. Hard reset atmak zorunda kaliyorum telefonu tekrar acabilmek icin. Sebebi ne olabilir boyle bir sey yasamis olan var mi?

• Ben de bugün biraz zorunlu kalarak Android 10'a geçtim, root yapıp biraz kurcalarken bootloopta kaldı telefon, Fastboot üzerinden rom yükledim. Ama şu ana kadar hiç memnun değilim. Bu sorunlar herkeste olmayan sorunlar ama yine de yazmak istiyorum, basit bir çözümü vardır belki.

- yüz verisi algilamiyor. Farkli ışıklarda bir kaç kez tanımlayip deneme yaptım, hiç birinde yüzümü okumadı.

- parmak iziyle kilit açılışı da 9a göre daha bi yavaşlamış geldi.

- telefonun emoji paketinde sorun var sanırım. Klavye üzerinden emojiler görünmüyor, ayrıca instagramda da yorumlarda vs emojiler görünmüyor. Whatsapp ta bir problem yok, sanırım whatsapp'ın kendi emoji paketi olduğu için.

Şimdilik gördüğüm eksikler bunlar, birkaç gün içinde 9a geri döneceğim muhtemelen.

• Telefon bir kaç gündür agirlaşmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mi ?

• mi9T kullanıyorum ama oneplus kullanmıştım daha önce. Ve tekrar oneplus a geçmek istiyorum. Temizlik anlamında en üst seviyede 6t 8/128 mirror black 2300 TL ye extralari ile birlikte alınır mı? Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum yoksa gözüm 7pro da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yyucel kullanıcısına yanıt
    Bende bir kere oldu öyle ama format atmamıştım. Attıktan sonra düzeldi. Bir kere de kilitlendi 5 dk kapandı açılmadı sonra kendiliğinden açıldı

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Op7 nin ikinci eli 2600 civari seyrederken 6T ye şahsen o fiyatı vermezdim.
    Biraz daha bekleyin 7T nin fiyatı 7Pro dan 100 dolar daha düşük 3000 civarına düşecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Op7 nin ikinci eli 2600 civari seyrederken 6T ye şahsen o fiyatı vermezdim.
    Biraz daha bekleyin 7T nin fiyatı 7Pro dan 100 dolar daha düşük 3000 civarına düşecektir diye düşünüyorum.
    Hocam fiyat kombinasyonlarını bende değerlendiriyorum ama takdir edersiniz ki sonu gelmiyor, 100 daha koyup şunu alayım mantığı devam edip gidiyor. Profesyonellik gerektiren bir isim yok. Standart kullanıcı olarak yeterli diye düşünüyorum. Ama bakalım hayırlısı.

• Ekran süresi max kaç saat alıyorsunuz?

• Android 10 sonrası ekran sürem 4 saati aşmıyor. Android 10'un pil performansı 9'a oranla epey düşük.

• alexander77 A kullanıcısına yanıt
    ayrica 9 a gore sanki biraz daha yavas calisiyor yazilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    7:50 filan

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Format denediniz mi hocam arayüz daha seri ve akıcı aksine. Sadece bir kaç bug var.

• Karakama K kullanıcısına yanıt
    sifirlayip kurdum ama 9 seri geliyor bana hocam. 10.0.2 falan daha duzelir belki.
  • Merhaba 6t alıcam sıfırını şuan sadece sahibindende gördüm 2600tlden başlıyor daha uyguna alabileceğim bir yer varmı

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.