Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aranızda bootloader kilidi açıp üniversite öğrencisi olup eduroam'a bağlanamayan var mı? Eduroam bağlanıyorum ama wifi simgesinin yanında ünlem işareti oluyor internet erişimi kesinlikle yok.Bootloader kilidi açmadan önce bağlanabiliyordum.Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • Beyler aranızda bootloader kilidi açıp üniversite öğrencisi olup eduroam'a bağlanamayan var mı? Eduroam bağlanıyorum ama wifi simgesinin yanında ünlem işareti oluyor internet erişimi kesinlikle yok.Bootloader kilidi açmadan önce bağlanabiliyordum.Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • Telefonla ilgisi yok ama uzun zamandır duyduğum ama root gerektirdiğini sandığım için hiç denemediğim YouTube Vanced kurdum ve sonuç harika.

Benim gibi çok YouTube seyrediyorsanız mutlaka deneyin. Arka planda çalıyor, reklam oynatmıyor, siyah modu var ve mxplayer/vlc gibi ekrandan ses ve aydınlık ayarlaniyor.

vanced.app
    Document
    https://vanced.app/nonroot

Ben vanced black kurdum. Eğer google hesabınıza bağlanmak isterseniz Microg de kurmanız lazım. Ben Microg kurdum ama yedek google hesabım ile login yaptım ve bütün abone olduğum kanalları baştan abone oldum. Ana hesabımı kullanmaya cesaret edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Bende mobil ve wi fi karışık sosyal medya ağırlıklı 8 saatin altını hiç görmedim 10 dan sonra. 4g Bluetooth konum açık.
    ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginesin_55 -- 21 Kasım 2019; 1:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rushb

Merhaba 6t alıcam sıfırını şuan sadece sahibindende gördüm 2600tlden başlıyor daha uyguna alabileceğim bir yer varmı
    Sıfır olarak o fiyata varsa kaçırma al kardeşim. 2300 2400 den aşağı düzgün temiz 6t bulma şansınız Yok.

• arkadaşlar 11 aydır temiz bir şekilde kullandığım 6t var elimde.

temiz bir 7 pro ile takas etmek istesem kac lira üstüne koymam gerekir

• SaidAbdullah kullanıcısına yanıt
    Hocam merakımdan soruyorum, neden değiştirmek istiyorsunuz? 6T'nin yapamayıp da 7 Pro'nun yapacağı ekstra neler var?

Açıkçası ben de 1 yıldır 6T kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir programda, oyunda vs. kastığını görmedim, Android de gayet stabil. Bir sorun çıkarmadığı sürece Oneplus 9'a kadar değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu da yaklaşık 2 sene daha yapar.
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    hocam ben de gayet memnunum. ama dedim hani cüzi miktar fark varsa modeli yükseltmek isterim. ama fazla miktarsa bence de gereksiz. 6t gayet hızlı ve stabil.

• oneplus updater olmadan guncelleme neden gozukmuyor ?
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    resmi sitesinde de hala android 10 güncellemesi 6t cihazlar için yok yani burada aklıma benim şu soru geliyor oxygen updater ne kadar resmi ? Çünkü farklı forumlar veya facebook sayfalarında kimi insanlar android 10 dan şikayetçi ve 9 a geri dönüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHemical.react

resmi sitesinde de hala android 10 güncellemesi 6t cihazlar için yok yani burada aklıma benim şu soru geliyor oxygen updater ne kadar resmi ? Çünkü farklı forumlar veya facebook sayfalarında kimi insanlar android 10 dan şikayetçi ve 9 a geri dönüyorlar.
    1 hafta oldu ikinci el aldım, 10 yüklü, hiçbir şikayetim yok gayet stabil ve problemsiz hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    bende android 10 kullandim ama 9'a geri dondum.
  • hepinize iyi günler arkadaşlar
    3t den 6t ye geçiş yaptım ufak bi sorun var. telefonu bilgisayara bağlıyorum usb dosya aktarımını seçiyorum ama klasörleri bir türlü göremiyorum. bağlantıda yada kabloda bi sıkıntı yok. Aygıt yöneticisinde mtp usb aygıtında ünlem işareti var. telefonun kendi sürücüsünü yükledim olmadı, dışardan başka sürücü yükledim olmadı. bi fikri olan varmı bu konu hakkında. usb hata ayıklamayı açıp denedim onda da sonuç yok. 3t de son zamanda aynısını yapmıştı windows da mı sorun var acaba.
    Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

0x%p adresindeki yönerge, 0x%p bellek adresine başvurdu. Gerekli veriler, 0x%x G/Ç hata durumu yüzünden belleğe yerleştirilmedi.

• bayjkartal kullanıcısına yanıt
    pc ye format atmadan önce başka bir pc de deneyin en azından windows ile alakalı bir durum olup/olmadığını anlamanıza bir nebze yardımcı olur mümkünse eğer farklı bir sürüm ile deneyin
  • CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    ben kendi sitesinde yayınlanmasını bekliyorum belki gereksiz ama
  • cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    başk bilgisayarda da denedim aynı sonuç başka kablo denedim yine nafile.
  • yabanci sitelerde ota yolu ile android 10 cikti diye haber yapmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben kendi sitesinde yayınlanmasını bekliyorum belki gereksiz ama
    En güzeli hocam, ben aldığımda yüklüydü. Olmasa bende beklerdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Oxygen updater bence resmi değil. Playstore da bakarsan hintli birinin adı var ve programda reklam var. A10 sınırlı birkaç kişiye yayınlandı ve oxygen updater daki sürüm oradan alınma herhalde. Ama birçok kişide sorun olunca dağıtımı durdu. Sorunun kaynağı bence yüklemeden sonra full wipe yapma gereği ki ben e birçok kişi bunu yapmadı veya haklı olarak yapmak istemedi. Updater da neden full Ota dağıtılmadigi ile ilgili bir açıklama da var.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.