Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayjkartal

hepinize iyi günler arkadaşlar
    3t den 6t ye geçiş yaptım ufak bi sorun var. telefonu bilgisayara bağlıyorum usb dosya aktarımını seçiyorum ama klasörleri bir türlü göremiyorum. bağlantıda yada kabloda bi sıkıntı yok. Aygıt yöneticisinde mtp usb aygıtında ünlem işareti var. telefonun kendi sürücüsünü yükledim olmadı, dışardan başka sürücü yükledim olmadı. bi fikri olan varmı bu konu hakkında. usb hata ayıklamayı açıp denedim onda da sonuç yok. 3t de son zamanda aynısını yapmıştı windows da mı sorun var acaba.
    Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

0x%p adresindeki yönerge, 0x%p bellek adresine başvurdu. Gerekli veriler, 0x%x G/Ç hata durumu yüzünden belleğe yerleştirilmedi.

Pc de ne kadar telefonla ilgili drive ve yazılım varsa kaldırın yeniden başlatın sonra telefonu bağlamayı deneyin bir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• crusht C kullanıcısına yanıt
    ben hiç incelememiştim adam çeşili buglardan dolayı geri çekildiğini ancak kendilerinin denemek isteyenler için hala yayınladığını ancak riskli olduğu ve sorumluluk almadıklarını vb. söylemiş.Daha önce de dediğim gibi kendilerinin dağıtmasını beklemek lazım.
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    Oxygen updater zaten resmi uygulaması değil, hakkında bölümünde de belirtiyor bunu ve ekliyor bu yazılımlar oppo'a ait olan Oneplus şirketinin telefonlarını çalıştırır. Yazılım Oneplus üzerinden resmi olarak alınır. Bu şirket Oppo,Oneplus grubuna ait değildir yazılımları resmi olarak alınır.

Android 10'a gelince stabil rom sınırlı kullanıcıya ulaşması için dağıtım yapıldı bu yüzden oluşan yazılımı Oxygen Up Oneplus üzerinden son kullancılara ulaştırdı lakin Oneplus güncellemeyi geri çekti nedeni ise 10.0.1 ile gelme ihtimali çünkü son kullanıcı cihazını temiz kurulum yapmayı bilmediği için ki böyle bir zorunluluğu yok son kullanıcının, birçok bug ile karşılaşıldı örneğin pil tasarrufu açtığınızda tekrar kapattığınızda telefon pil tasarrufundan çıkmıyor simge ve tik kalkmış olsada yeniden başlatmanız gerek.

Ben şuan android 10 kullanıyorum temiz kurulum yaptım. Daha iyi pil ve arayüzde daha stabil kullanım tecrübe ediyorum.

Yabancı forumlarda da bu konuda birçok konu başlığı ve yazışma mevcut Oneplus geri çektiğini resmi olarak duyurmasada söylenti çok, bir ihtimal 10.0.1 ile gelebilir Aralık 1 veya 2 haftası aksi halde 10.0 daha erken verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakama -- 26 Kasım 2019; 13:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shunter kullanıcısına yanıt
    Denedim yine aynı hatayı verdi. Sorun sanki telefonda gibi yada Windows un kendisinde üç tane bilgisayarda denedim. Siz bağladığınız zaman görebiliyor musunuz dosyalarınızı pc de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Denedim yine aynı hatayı verdi. Sorun sanki telefonda gibi yada Windows un kendisinde üç tane bilgisayarda denedim. Siz bağladığınız zaman görebiliyor musunuz dosyalarınızı pc de.
    Görüyorum sıkıntısız şekilde.

• Gcam 7 de ASTRO mode deneyen var mı? Işık kirliliği olmasa samanyolu daha da belli olacak.

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 26 Kasım 2019; 23:22:4 >

• bayjkartal kullanıcısına yanıt
    hocam eğer yapmadıysanız birde cihaza hard reset atın başka türlü benim aklıma gelen birşey yok hani kablodan olsa şarj ederkende problem yaşarsınız
  • quote:

Başka kablo mutlaka deneyin ama kaliteli kalın bir kablo olsun, mümkünse başka bir 6t kablosu olsun. Bazı usb kablolar şarj eder ama bağlantı kurmaz, başıma geldi daha önce. Elinizdeki kablo orijinal 6t olsa bile bozulmuş veya hatalı üretim kablo olabilir.

• Arkadaşlar mi8 den one plus6t ye geçmiş bulunmaktayım.Ön kamera çok kötü ya bana mı denk geldi sorunlu modeli...gcam kurdum da onunla çekiyorum.Sizdemi bu şekilde kullanıyorsunuz ön kamerayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMADEUS36 -- 28 Kasım 2019; 0:21:2 >
  • 7t ye geçtiğim için kullandığım 6t 8/128 mirror black boşa düştü. Cihazın kutu ve içeriği tam. Ciziği eziği vs yok. Kaplama ile kullanıyorum zaten. Adana ve çevresinde almak isteyen olursa satabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

7t ye geçtiğim için kullandığım 6t 8/128 mirror black boşa düştü. Cihazın kutu ve içeriği tam. Ciziği eziği vs yok. Kaplama ile kullanıyorum zaten. Adana ve çevresinde almak isteyen olursa satabilirim.
    Aradaki en büyük fark nedir sizin fark ettiğiniz?Ayrıca kamera farkı çok hissettirdimi?

• Android 10'a geçtiğimden beri cihaz kasıyor ve ekran sürem düştü bunların yanında telefon bekleme modundayken nerdeyse şarj yemiyor bu da artı bir tarafı ,yedekleme yapmadan android 9'a dönemez miyim?

Eğer yedekleme yapmak zorundaysam pcye en kolay nasıl yedekleme yapılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

Android 10'a geçtiğimden beri cihaz kasıyor ve ekran sürem düştü bunların yanında telefon bekleme modundayken nerdeyse şarj yemiyor bu da artı bir tarafı ,yedekleme yapmadan android 9'a dönemez miyim?

Eğer yedekleme yapmak zorundaysam pcye en kolay nasıl yedekleme yapılır?
    10 a geçtikten sonra wipe data yaptınız mı? Bne geçtikten sonra söylediğiniz sorunları yaşamadım .

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

10 a geçtikten sonra wipe data yaptınız mı? Bne geçtikten sonra söylediğiniz sorunları yaşamadım .

Alıntıları Göster
    Daha demin yaptım ve yanlışlıkla 25 bin fotoğraf silmiş oldum,o kadar fotoğrafa mâl oldu umarım hatalar düzelir,bazen de kendi kendine kapanıyor sonra açarken logoda takılı kalıyor ..

• Google fotoğraflar kullanmıyor musunuz? Büyük ihtimalle sıkıntılarınız gidecek kullandıkça farkedersiniz.

• yeni beta cikmis. icerik olarak kamerada gelistirme yaziyor.

umarim on kamera yumusatmasini yok ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Google fotoğraflar kullanmıyor musunuz? Büyük ihtimalle sıkıntılarınız gidecek kullandıkça farkedersiniz.
    Artık kullanıyorum hocam :) ,senkronizasyonu da açtım bi daha böyle bir şey yaşamamak için.. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

bende android 10 kullandim ama 9'a geri dondum.
    Hocam hangi sürüme döndünüz ben de döndüm otomatik olarak betaya döndü

• Wung-Zhu kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın hocam :).

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

yeni beta cikmis. icerik olarak kamerada gelistirme yaziyor.

umarim on kamera yumusatmasini yok ederler.
    Şu anda beta 2 kullanıyorum dün akşamdan beri . Sıkıntısız hocam . Kameradaki değişikliği pek farkedemedim pek kullanmadığım için hocam .

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.