Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.986
Cevap
72
Favori
485.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • autebay A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Arkadaşlar bu cihazda karanlık mod yokmu..gece moduna alıyorum ekran sararıyor o kadar
    İnce koyu seçince karanlık mod oluyor

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• *Ubeyd* kullanıcısına yanıt
    Teşekürler

• Acil bir durum var arkadaşlar yardım edermısınız şimdi ben resimli sekilde not yazdım telefona içinde hem yazılar hem resimler var fazla uzun oldugu ıcın resim olarak paylasılmıyor sadece txt olarak paylasılıyor ama icindeki resimleri alamıyorum sizce bu notu pc ye nasıl aktarırım bilgisayara bağlayınca dosyalar var ama içerikleri hep bos bu notu acil almam lazım yardımcı olacak varsa cok sevinirim iyi günler
  • Drive'a atmayı deneyebilirsin hocam
  • 256 gb versiyonu sıfır en ucuz güvenilir nerede şu an?
  • kamehame kullanıcısına yanıt
    Bugün mavi renk kutusuz kayıtlı sıfır 4200 e aldı arkadaşım.

• Developing Eight kullanıcısına yanıt
    Driveda sadece metin olarak atiyor aradaki resimleri atmiyor bende soyle yaptim recorder yukledim videoya kaydettim malesef cozumu yokmus

• Son gelen 10.3.2 21 a a güncellemesi ile sorun yaşayan varmı kuralım mı durumlar nasıl ne gibi değişiklik oldu. Kurmamızı tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Son gelen 10.3.2 21 a a güncellemesi ile sorun yaşayan varmı kuralım mı durumlar nasıl ne gibi değişiklik oldu. Kurmamızı tavsiye edermisiniz?
    Ben bir fark göremedim. Sıkıntı yok şuanlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah üstad sağolasın

• Arkadaşlar merhaba... 7Pro alarak aranıza katıldım.. Yazı tipini nasıl değiştirebilirim acaba? Bir de ana ekran ikonlarını en büyük seçmene rağmen kare formatlı simgeler bana küçük geliyor. Onları biraz daha büyük yapma şansım var mı acaba başka launcher yüklemeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 23 Nisan 2020; 16:37:44 >
  • Önce hayırlı olsun..
    Yazı stili değiştirememek benimde en büyük sorunum bu cihazda..root lamadan olmuyor..iconlar içinde launcher yüklemeden değiştiremezsin boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 23 Nisan 2020; 18:13:2 >
  • quote:

Önce hayırlı olsun..
    Yazı stili değiştirememek benimde en büyük sorunum bu cihazda..root lamadan olmuyor..iconlar içinde launcher yüklemeden değiştiremezsin boyutu
    Teşekkür ederim. Anladım. Sağolun desteğiniz için :)

• quote:

Önce hayırlı olsun..
    Birşey daha sormak isterim kamera ile ilgili... Kamera otomatik çekimlerde sanki biraz buğulu gibi çekiyor. Yani pastelleştirme var gibi. Sizde de böyle mi?

• Çok dikatimi çekecek kadar bir sıkıntı yok bende..renkler çok doğal olmasada bence gayet iyi ve yeterli kamerası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 23 Nisan 2020; 21:29:43 >
  • quote:

Çok dikatimi çekecek kadar bir sıkıntı yok bende..renkler çok doğal olmasada bence gayet iyi ve yeterli kamerası
    Video gayet iyi ama sanki kamera performansı böyle bir telefon için çokta iyi değil gibi. Ne çok iyi ne de kötü duruyor. Anlayamadım yani :))

• Genel sonuca bakalım oldukça iyi bir cihaz

• Merhaba arkadaşlar bu cihazla 7t arasında kaldım objektif olarak bakarsanız hangisi daha mantıklı. 7t düz ekran olması benim istediğim bişey geri kalan durum nedir?

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.