Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.986
Cevap
72
Favori
485.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam font falan değişmedim, stock rom kullanıyorum zaten ayar falan kurcalamam hiç. Wipe cachei twrpden mi yapıyoruz? Bende yüklü mü twrp bilmiyorum. Bu sorun sadece telefon uygulamasında var sanki öbür yerlerde böyle bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 pro ile 7T Pro mclaren arasında kaldım. Mclaren da soğutma sistemi yok diye biliyorum, işlemci 855 plus birde batarya ile video olarak ufak faklılıklar var onların dışında bir fark yok diye biliyorum ama varmı acaba kaçırdığım birşey?

• Arkadaşlar telefon ve kişiler uygulamalarının sürümlerini yazar mısınız, belki benim kullandığım sürümlerde sorun vardır. Ya da önerebileceğiniz başka telefon ve kişiler uygulaması var mı?

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm arkadaşlar. Telefon ve kişiler uygulama bilgilerinde güncellemeleri kaldır deyip fabrika sürümüne döndürdüm ikisini de, düzeldi yazılar.

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Twrp olmadan da oluyor hard reset olarak ama sorunu çözdünüz sanırım...
  • Herkese hayırlı ramazanlar. Kısa bir sorum olacaktı. Bu yandaki sesi değiştirdiğimiz sürüklenebilir buton yerine ücretsiz ve kaliteli bir uygulama var mıdır? Araştırdım fakat çok kaliteli bir uygulama göremedim. Bunun yerine uygulama tarafından telefonu sessize-titreşime veyahut sesli moda almak istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam linkteki uygulamayı kullanıyorum, ana ekrana widget eklenebiliyor, idare eder.
    play.google.com
    Volume Ace - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=it.braincrash.volumeace

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahın Cezası

7 pro ile 7T Pro mclaren arasında kaldım. Mclaren da soğutma sistemi yok diye biliyorum, işlemci 855 plus birde batarya ile video olarak ufak faklılıklar var onların dışında bir fark yok diye biliyorum ama varmı acaba kaçırdığım birşey?
    Evet var hocam ciddi bi fiyat farki var:)

• En önemli farkımı kaçırmışım Bulamıyorum bir türlü 7 pro yu, forumda önerilen satıcılara yazdım facebooktan falan sarı sitedeki bikaç satıcıyla konuştum ama henüz ulaşamadım telefona, şurda bulabilirsin diyern varmı acep

• Bende 7pro almayı planlıyorum, özellikle bulabilirsem ikinci el ama hiç garantisiz ürün almadigim için şüphelerim var. Hem cihazın sorun çıkarma olasılığı hemde IMEI konusunda yaşanabilecek sıkıntılar için genel tavsiyeniz var mı? Sonrasında uğraştırır mı beni?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hoodt H kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar ben 4-5 cihaz kullandım bu tarz bir sorun yaşamadım. Garanti ile hiç işim olmuyor zaten garantili telde olsa sorunlar genelde kullanıcı hatası oluyor.)) Sarı sitede var bolca ikinci eli cihazın. İmei konusunda onepluslarda sorun yaşan görmedim hatta arkadaş twrp rom olaylarında silmişti imei makul bir fiyata yeniden yüklediler. Ama tabi herkesin kendi düşüncesi

Hocam böyle şeylere kafanız takılmasın dünyanın en basit işlemleri bunlar 13 telefon değiştirdim bir kere garanti ihtiyacı duymadım . Uğraşmaz bir sorunda yaşamazsınız içiniz ferah olsun . İyi forumlar dilerim

• Teşekkürler cevaplar için aslında garantiye çok takilmiyorum, hem telefonu cok temiz kullanırım hemde dediğiniz gibi garantili cihazlarda da çoğu şey kullanıcı hatası oluyor. IMEI konusunda da anladığım kadarıyla sorun yaşansa da çözülebilir bir problem oluyor.

• Birde şöyle birşey sormak istiyorum 2. El resmi pasaport kayıtlı bir telefon buldum ancak son yasaya göre kişi sadece kendi adına kayıt yaptirabiliyordu. Böyle bir cihazı almak daha mı riskli?

Benim düşüncemi soracak olursanız 2.el cihaza bulaşmayın derim bayramdan sonra ortam sakinleşince bulabilirsiniz telefoncularda hocam . Ama söylemekte yarar var fiyatlar eskisine nazaran daha pahalı olacaktır.

• Arkadaşlar selamlar. 7pro almond 8/256 4 aylık cihaz temiz. Ne kadar eder sizce?

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    4 eder

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    3700₺ iyi o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 18 Mayıs 2020; 19:29:4 >
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Guzel

• Bir soru işareti oluştu kafamda 2 haftadır 7 pro arıyorum 3 tane baktım üçünde de ghost screen var. 1 aylık cihazdı birtanesi şimdi sarı siteye birtane daha ilan düştü adam direk yazmış zaten ghost screen var diye. 90hz in yan etkilerimi acaba kronikleştimi bu ghost screen olayı.

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.