Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.986
Cevap
73
Favori
484.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben telefonla konusurken telefonda bir sürü şey oluyor. Whatsappa giriyor, ayarkara giriyor, ışığı açılıyor falan titriyor yani kısaca sinir ediyor. Konuşurken yanaginiza koyuyorsunuz ve her dokunuşa birsey yapıyor. Konuşurken telefonu kitloyorum yine yapıyor.

Size de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dicanio kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum ,

İlk aldığım zamanlar bende de bu durum olmuştu.Ben şöyle çözdüm telefonu tamamen yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm ve sorunum düzeldi.Bazen yazılımsal oluyor sensörler algılayamayabiliyor.İstersen fabrika ayarlarına döndür öyle test et.
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    Hocam aktifsiniz, hemen yakaladım kısaca bir soru sorayım müsaitseniz :)
    Beta rom nedir, 7 proya hiç yüklediniz mi ve, şu an ki 10.3.4 den farkı var mıdır?
    Bilginiz varsa kısaca paylaşır mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erenozkan16 kullanıcısına yanıt
    Hocam Beta rom henüz onaylanmamış test amaçlı beta kullanıcılarına gönderilem sürümlerdir.Genelde pek kimse tavsiye etmez çünkü sorunlar yaşanıyor malum Beta adı üstünde.Ben bugüne kadar hiçbir telefonuma Beta sürüm kurmadım gerekte duymadım.Bence kararlı sürümü beklemelisin :)
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum. :)

• Erenozkan16 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Merhaba dostum ,

İlk aldığım zamanlar bende de bu durum olmuştu.Ben şöyle çözdüm telefonu tamamen yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm ve sorunum düzeldi.Bazen yazılımsal oluyor sensörler algılayamayabiliyor.İstersen fabrika ayarlarına döndür öyle test et.
    O da çok zor hepsini sil baştan yükle falan ama baska yapacak birsey yok sanırım.
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodt

Facebook'tan Emin Yılmaz a git, teknoess grubu var.
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar 10.3.4 stabil rom da kaç saat kullanım alıyorsunuz?

• Merhabalar, güncel gcamlerden selfie için önerebileceğiniz xml var mı? Arnova 7.4 kullanıyorum

• marksman07 kullanıcısına yanıt
    10.3.3'e geçmedim hiç ama 10.3.4'e geçtim. Açıkçası çok telefonu kurcalayan biri değilim. Genellikle ortalama 40 saatte bir şarja takıyorum. Fakat test amaçlı yaptığımda, parlaklık %50, 90Hz, QHD+ ile 7,5-8 saatleri buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Ben de İngiltere'den gelecegim.

Oneplus model cihaz getireceğim Eylül 15 tarihinde isteyen arkadaşlar olursa PM yoluyla ulasabilirler.
    Pm den mesaj attım hocam 😊

• Merhaba
    Benim telefonum çok kasmaya başladı kendini.
    Yani telefon araması yaomaya kalksam 2-3 saniye sürüyor açılması yapması vs
    Uygulama oyle geçişler oyle yani yavas ve zorla açılıyormuş gibi.
    Hafızaya baktım %60 kullanıyorum.
    Ac kapa falan nafile.. Şimdi yazarken takıldı mesela bidaha açtım chromeu.
    Varmı böyle birsey yasayan ya da çözüm fikri olan?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dicanio

Merhaba
    Benim telefonum çok kasmaya başladı kendini.
    Yani telefon araması yaomaya kalksam 2-3 saniye sürüyor açılması yapması vs
    Uygulama oyle geçişler oyle yani yavas ve zorla açılıyormuş gibi.
    Hafızaya baktım %60 kullanıyorum.
    Ac kapa falan nafile.. Şimdi yazarken takıldı mesela bidaha açtım chromeu.
    Varmı böyle birsey yasayan ya da çözüm fikri olan?
    Teşekkürler
    Chromedaki arada bir donma sorunu aldığımdan beri var. Ancak başka hiç bir uygulamada donma yavaşlama yok. Chrome daki donma sorununun çözümü varsa bende merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

10.3.3'e geçmedim hiç ama 10.3.4'e geçtim. Açıkçası çok telefonu kurcalayan biri değilim. Genellikle ortalama 40 saatte bir şarja takıyorum. Fakat test amaçlı yaptığımda, parlaklık %50, 90Hz, QHD+ ile 7,5-8 saatleri buluyor.
    Teşekkür ederim bende geçeyim o zaman

• 📱 Oneplus 7 Pro
    🚀 Ram/Hafıza: 12/256
    ✨ Renk: Nebula Mavisi
    🔌 Orjinal 30W Warp şarj cihazı mevcuttur.
    🔧 Cihaz herhangi bir şekilde tamir vs. görmemiş ve alındığı günden itibaren sert plastik Auto-Focus marka kılıf ve Lensun Nano kaplama ile kullanılmıştır.
    💯 Buna ek olarak iddia ediyorum piyasada bu modelde ikinci el olarak satılan cihazlar arasındaki en temiz cihazdır.
    🖥️ Ekranında kesinlikle Ghost-Screen veya Burn-in sorunu yoktur ve Pubg veya benzeri herhangi bir oyun oynanmamış olup, ekran parlaklığı hiç bir ortamda yarıdan fazla açılmamıştır.
    🎁 Yanında üzerinde bulunan kılıf hediye edilecektir. İsteğe bağlı bir adet açılmamış Lensun kaplama hediye edebilirim.
    Fiyat: 4499₺ ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenozkan16 -- 25 Ağustos 2020; 10:58:6 >

• Arkadaşlar merhaba .
    Az önce 0850 olan bir numaradan WhatsApp doğrulama kodu aldım lakin ben girmedim . Durduk yere geldi sms olarak . Şüphelendim tabiki silip engelledim hemen . Bu olayı bilen veya yaşayan var mı acaba ?

• 10 ay sonra üzerinde gelen ekran koruyucu kalktı ve ekran koruyucu bulamıyorum. Spigen baktım kendi sitesinde bulamadım kullandığınız memnun kaldığınız bi koruyucu var mıdır ?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ekranı orta parlaklıkta kullanmama ve hiç oyun oynamama rağmen ekranın üst tarafında amoled yanığı oluşmaya başladı. Beyaz ekranda belli oluyor. Bunca senedir amoled ekran kullanıyorum. Hiç böyle birşey başıma gelmedi. Sanırım OnePlus panelde biraz ucuza kaçmış. Bu arada telefondan çok memnunum ama bu yanık işi ilerlerse canım sıkılacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduham -- 2 Eylül 2020; 22:5:16 >
  • Beyler ya 10.0.3 güncellemesi duruyor telefonda hâlâ .

2057 mb olan güncelleme.. Şu an için cihazı formatlayamıyorum güncelleme yaparsam herhangi bir silinme ya da sıfırlama sorunu yaşar mıyım bilgi lütfen ?

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.