Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
74
Favori
483.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ApkMirror'dan indirilenlerde genelde siyah ekran sorunu oluyor. Bizde ki 3.xx sürümü iken orada 6.xx, 5.xx gibi sürümler var. Bunları yükleyince siyah ekran geliyor. Community'de de bu sorunları yaşayan çok kullanıcı var. Tek çözüm uygulamalar kısmında Güncellemeleri Kaldır demek. Maalesef. Bende denemiştim, olmadı. Sonrada uğraşmadım bu sorun ile. ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 28 Ocak 2021; 17:4:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_kaya123

Arkadaşlar merhaba. Oneplus kamera uygulamasının hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ben apkmirror sitesinden Android 10 için güncel versiyonları indiriyorum ama bazıları yüklenmiyor, yüklenenler de uygulamayı açınca karanlık ekran geliyor başka bişey yok. Mecburen fabrika sürümüne dönüyorum, bi çözümü yok mu bunun?

Bence yeni versiyonlar( v5.v10 gibi) yeni telefonlar ve yeni android sürümlerine uygun çıkarılıyor. 7 pro kamerada 3le başlayan versiyonlarda güncelleme aldı hep. Belki android 11 ile güzel bir kamera uygulaması entegre ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 11 beta 1 çıktı ben yükledim kullanıyorum.tavsiye ederim
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakert -- 29 Ocak 2021; 2:30:2 >

• Arkadaşlar bu telefonu 2. El alacağım önerir misiniz hala

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kendim halledebildim 👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-üye

Arkadaşlar bu telefonu 2. El alacağım önerir misiniz hala

Uyguna denk getirirsen alabilirsin.6 7 saat ekran süresi veriyor.kasma donma yok.çabuk şarj oluyor.ben 2500 tl ye aldım.kamerası video çekimi çok güzel

• 1 seneden fazla oldu telefonu kullanalı temiz kullanıyorum. Bu 2 gündür warp şarjı olmuyor telefona hard reset attım. Telefonun giriş portunu elimden geldiğince temizledim. Pcye bağlamaya çalıştım pcde orijinal kablosuyla okumuyor. Başka kablolarda pcde görünüyor. Kablo normal şarj ediyor yine ama hızlı şarjda ve pcye bağlarken sıkıntı çıkarıyor. Herhangi bir ayardan veya bir şeyden olması mümkün mü acaba düzeltilebilir mi?

Bir de orijinal uygun fiyatlı kablo satan yer varsa bildiğiniz önerebilir misiniz şimdiden?

• biyanjir B kullanıcısına yanıt

İnternette okuduğum kadarıyla şöyle çözümler önerilmiş. (Her biri farklı çözüm olarak önerilmiş, sırasıyla yapılacak işlemler değildir.)

1 - Pil optimizasyonunu kapatıp tekrar şarja takın.

2 - Ampere Uygulamasında maksimum kaç mAh gördüğünü yazın demişler. Burada 5500-5900 arası gibi bir rakam çıkarsa zaten warp charge olduğunu söylemişler. 3000-4000 arasında ise charger+kablo değişimini önermişler. İlgili yazıya buradan ulaşabilirsinz.

3 - Wipe Cache temizleyin (Yedek almakta fayda var)

4 - (Bunu çok anlamlandıramadım) Dash Charger ile telefonu şarja takıp (dash eski şarj tipi, 7'de warp charge var) bir süre bekledikten sonra warp charge ile normal eski şarj etme düzenine geri dönüyormuş. (İnterntte biri şansa denemiş bunu sanırım)

5 - Hard Reset (Bunu son olarak önermişler)

Bu linkte orjinal olarak warp charge satılıyor. Ama sorunu çözer mi emin değilim.

Bu linkte ise warp charger Type-C kablosu yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 3 Şubat 2021; 0:40:43 >

• tomb.raider kullanıcısına yanıt

Ben direkt hard resete giriştim işe yaramadı :( biraz bakınmıştım zamanında eski bir sürümde bu sıkıntı varmış zamanla geçti diyenler olmuş. Şansıma bugün güncelleme geldi onu da yaptım bir şey değişmedi. Yani sıkıntı kabloda çünkü pc de görmüyor sadece şarj etme var. Seçenek sunmuyor, diğer kablolarla deneyince de sıkıntı yok. Kabloda hasar yok, bir şey olmadı daha sabahında bozuk değildi o garibime gidiyor.

Linkteki ürünler de benim bildiğim kadarıyla orijinal yakını replikalar warp şarj ediyor ama replika sonuçta diye yanaşmıyorum uyguna bulamazsam düzelmezse el mahkum tabii.

Ampere de 1300mah görüyo ortalama normal şarj hızı o da warp değil.

Şarj konusunda sıkıntı adaptör kaynaklı da olabilir. Hep prizde mi bırakıyorsunuz? Ekstradan, linkte ki ürünler orijinal diye biliyorum açıkçası. Deneyenler, alanlardan bildiğim kadarıyla.

• önereceğiniz bir ekran koruyucu cam markası var mı?

• 10.3.8 sürümü geldi şimdi. Açıkçası yüklemeyi düşünmüyorum şu an için. Çok büyük bir güncelleme değil çünkü. Security Patch ve GMS package gelmiş sadece.

• 10,3,8 yaptım kullanıyorum bir fark yok sorunda yok . Cihazdan inanılmaz memnunum muhtemelen 9t ile cihazı değiştiririm ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Şarj konusunda sıkıntı adaptör kaynaklı da olabilir. Hep prizde mi bırakıyorsunuz? Ekstradan, linkte ki ürünler orijinal diye biliyorum açıkçası. Deneyenler, alanlardan bildiğim kadarıyla.

Adaptörden kaynaklı değil eminim. Telefonu pcye kendi kablosuyla taktığımda bilgisayar görmüyor. Başka herhangi bir kabloyla takınca görünüyor telefon.

O zaman HB üzerinden kabloyu almanızı tavsiye ederim. Her ne kadar warp charge dese de, çok emin olmamakla beraber, kısa vadede iş görebilir. Ya da Amazon üzerinden satın alabilirsiniz. (Fiyat kura çevirince maalesef pahalı oluyor.)

• Son 1 haftadır telefonun orjinal şarj kablosu telefondan çok rahat çıkıyor. Önceden kablodan tutunca telefon düşmezdi şimdi şarjda telefonu elime alınca kablo kendi kendine atıyo. Bunu bi çözümü var mıdır. Sorun kabloda da değil telefonun girişinde. İğne ile fırça ile de temizdim sorun devam ediyor.

• Arkadaşlar kaliteli, sağlam fiş dönüştürücü var mı bildiğiniz? Benim kullandığım düşüyor artık adaptörden.

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

Telefonu aldığımdan beri bu ürünü kullanıyorum. Memnunum, tavsiye ederim.

• Arkadaşlar merhaba.Bazı uygulamalardan uygulama içi bildirim alamıyorum.Mesela Letgo,Sahibinden gibi.Var mı bir çözümü.

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.