Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
74
Favori
483.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı şarj etmiyor, hatta 5 saatte aheste aheste doldurdu, sorun ne olabilir.
    Oneplus 7pro 12/256 cihaz, son güncelleme mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna4242 -- 1 Ocak 2021; 11:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Bende de son güncelleme mevcut bi sıkıntı yok elinizde varsa başka bi kabloyla deneyin
  • Telefonu denize düşürme tecrübesi olan var mı? Bu yaz datçada kıyıda otururken kaymış farketmemişim 3-5dk suda kalmış, çıkartıp kapatıp açtım ve 6 aydır kullanıyorum genel olarak sorun yok ama bazı gariplikler bununla alakalı olabilir mi?

Google'dan rota çizip ekranı kapattığımda gps bulunamadı hatası veriyor kopuyor.

Ekran kapanma süresini kaç dakikaya ayarlarsam ayarlayım kendi kendine 30 saniyeye dönüyor tekrar( bu sorun aldığım günden beri var, hiç değişmedi)

Ekran koruyucu cam önerirseniz sevinirim çok sık düşürüyorum.

Cihazdan aşırı memnunum, eğilip bükülen formlar oturana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna4242 -- 1 Ocak 2021; 13:46:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuna4242

Telefonu denize düşürme tecrübesi olan var mı? Bu yaz datçada kıyıda otururken kaymış farketmemişim 3-5dk suda kalmış, çıkartıp kapatıp açtım ve 6 aydır kullanıyorum genel olarak sorun yok ama bazı gariplikler bununla alakalı olabilir mi?

Google'dan rota çizip ekranı kapattığımda gps bulunamadı hatası veriyor kopuyor.

Ekran kapanma süresini kaç dakikaya ayarlarsam ayarlayım kendi kendine 30 saniyeye dönüyor tekrar( bu sorun aldığım günden beri var, hiç değişmedi)

Ekran koruyucu cam önerirseniz sevinirim çok sık düşürüyorum.

Cihazdan aşırı memnunum, eğilip bükülen formlar oturana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Belki şarj giriş yerini diş fırçasıyla yada ufak bir fırçayla tenizlemeniz gerekebilir. Deniz suyundan ufak bir oksitlenme olmuş olabilir.

Dediğiniz diğer sorunlar muhtemelen yazılımsaldır.

• Merhaba arkadaşlar,

Telefonla konuşup kapattıktan sonra bir bip sesi geliyor.

Çok rahatsız ediyor beni.

Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: alirizagungor

OP7:http://download.h2os.com/OnePlus7/OBT/OnePlus7Hydrogen_13.X.55_OTA_0550_all_2101102318_4421ccf356ea4ad2.zip

OP7 Pro:http://download.h2os.com/OnePlus7Pro/OBT/OnePlus7ProHydrogen_13.X.55_OTA_0550_all_2101111007_e00e6f3e82e8438c.zip

HydrogenOs 11 yayınlandı indirmek isteyenler indirebikir

Üstad Oksijen'e göre Hidrojen OS avantajları nedir ? Şuan Oksijen son sürümdeyim.

• Türkçe yok oxygenden geçiş yaparsanız yarı Türkçe oluyor ve Google uygulamaları oluyor ben temiz kurdum meraktan ingilizce kullanıyorum ve Google uygulamalarını sonrada yükledim çok farkı yok
  • ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Merhaba,böyle bir hata alıyorum. Nasıl yükleyebilirim

• hsizmir H kullanıcısına yanıt
    Recovery modundan deneyebilirsiniz veriler gidebilir ben wipe yapıp twrp üzerinden yükledim
  • Yükledim ama always on diaplay yokmuş sanırım

• hsizmir H kullanıcısına yanıt
    Maalesef gene yok 😅 bende bi umut beklemiştim
  • Değeri form üyeleri cihazım oneplus PRO 2 gündür wi-fi ye bağlanmıyor ünlem işareti çıkıyor. Ne yaptıysam olmadı ağ unut olmadı wi-fi kapa aç olnadi teli ac kapa olmadı yardım lutfen

• Uzun zamandır yapmak istediğim, ama yapmasamda olur dediğim Vo-Wifi ve Vo-LTE 'yi aktif ettim az önce. Diğer telefonumda, Galaxy A50, otomatik olarak açıldı ve sesimin daha net gittiği söylendi. OnePlus'a da yapayım dedim. LogKit'i yükledim, ardından engineer mode. İşimi sağlama almak için sanal makine üzerinden gerçekleştirdim tüm işlemlerimi. QPC ile yaptım. Hungarian aktive edilmişti telefonumda. Onu deactive edip German-Vodafone'u seçince activate et dedim ama bağlantı kesildi uyarısı verdi. Dedim tamam, bozduk. ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] Geçmiş olsun dedim. Sonra ekrana tekrar seçenekler geldi 10-15 sn sonra. Akabinde German-Vodafone aktivated yazıyordu. Eskisi de Inactive olarak görünüyordu. Ayarlara gidip Vo-WiFi ve Vo-LTE yi açınca simgelerde geldi. Kablosuz ağda da ekranda direk Kablosuz Bağlantı .... Çağrısı yapılıyor yazdı. Dedim tamam. Evin en çekmeyen noktasına gidip test ettim. Sonuç gayet başarılı idi. Diğer telefonum olmasa hiç uğraşmayacaktım gerçekten. ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] 

• Arkadaşlar merhaba. Oneplus kamera uygulamasının hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ben apkmirror sitesinden Android 10 için güncel versiyonları indiriyorum ama bazıları yüklenmiyor, yüklenenler de uygulamayı açınca karanlık ekran geliyor başka bişey yok. Mecburen fabrika sürümüne dönüyorum, bi çözümü yok mu bunun?

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    3.10.26 var bende

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

10.3.7 sürümündeyim, V3.10.26 var şu an telefonda. Fakat ilk günkü kamera uygulamasıyla şu an kullandığım kamera uygulamasından memnun değilim. Sanki kaliteyi düşürdüler. Ya da bana öyle geliyor. Tam emin değilim.

• Aynı sürümü kullanıyoruz demekki. Ama bu sürüm fabrika çıkış sürümü pek gelişmiş değil muhtemelen. Apkmirror sitesinde bisürü yeni sürüm var. Onları kurabilsek kamera özellikleri güzelleşir büyük ihtimal. En eski sürümü kullanıyoruz. Bide oneplusın kendi uygulamaları otomatik güncellenmiyor, illa apk'yı indirip kurmamız lazım.

• Arkadaşlar merhaba. Benim 2 imei de patladı. 20 günlük bir süre var önümde. Ankara'da bu işi halledebilecek bir yer önerir misiniz? Kusura bakmayın önceki mesajları tarayamadım. Çok yoğun bir gündem içerisindeyim.
  • ygtatli kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/oneplus-7-8-serisi-root-rom-guncelleme-ve-cozumler-rehber--145352576 (ilk mesajda youtube linkide var)

Kendiniz de deneyebilirsiniz hocam.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.