Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
74
Favori
483.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iyiden kastınız nedir? Kamera derseniz değil, batarya derseniz değil, ancak hız & performans konusunda daha iyisi yok diyebilirim oxygen os den dolayı. Ekran olarak da ben aşık oldum ekranına :D

Ayrıca telefonun tasarımı tek kelime ile muhteşem. Çok çok çok güzel görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelilctl

Iyiden kastınız nedir? Kamera derseniz değil, batarya derseniz değil, ancak hız & performans konusunda daha iyisi yok diyebilirim oxygen os den dolayı. Ekran olarak da ben aşık oldum ekranına :D

Ayrıca telefonun tasarımı tek kelime ile muhteşem. Çok çok çok güzel görünüyor

Hocam bende şu an mi note 10 var kamerası iyi bu cihazın kamerası çok mu kötü ?

• volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Sırf kamerası en iyi olsun derseniz Pixel cihazlara bakabilirsiniz. Kamerası kesinlikle kötü değil. Premium cihaz alınca beklentiler çok yükseliyor hâliyle ancak OnePlus genel olarak bu kamera meselesini çok düzeltemedi. Yıllardır hız konusunda en iyi telefonları tokatladı ama en iyi telefonlar kadar iyi fotoğraf çeken bir kamerası olmadı. Kamera benchmark dxomark var, oraya bakabilir, ya da karşılaştırma videoları falan izleyebilirsiniz

• Merhabalar,

Imei atma işlemleri için ücret vermenize gerek yok. OnePlus telefonlar için işlem son derece basit. Mesaj atarsanız, ilgili dosyaları ve anlatımı sizlere iletebilirim.

İyi günler diliyorum.

• CaptainSagara kullanıcısına yanıt
    UMT ile atılıyo diye biliyorum sanırım ücretli bi program, ücretsiz bi şekilde yapabiliyorsak öğrenmek isterim

• uygun fiyata orijinal ekran değiştiren yer var mı? benim bulduğum yer çok pahalı söyledi.

• Herkese merhabalar, benim ufak bir sorunum var. Kamera ile fotoğraf çekerken çok net fakat fotoğraflara tekrar bakarken sanki kalitesini biraz düşürmüş olarak hissediyorum. Eski fotolarda daha bir netlik söz konusu gibi geldi bana. Sebebini açıkçası bulamadım, 10.3.4 sürümündeyim. Acaba sürüm yükseltirken kamera uygulamasını mı bozdular anlayamadım. Ayarlar ilk haliyle aynı. Fikri olan var mıdır acaba? Teşekkürler.

• 10.3.6 sürümü geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

10.3.6 sürümü geldi.

Geç oldu ama bana da geldi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 9 Kasım 2020; 21:24:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada gelmiş, yüklüyorum şu an.

• quote:

10.3.6 sürümü geldi.

güncelleme banada geldi. bugun güncelledim telefon bozuldu açılmıyor hocam. yardımcı olabilcek arkadaş var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

güncelleme banada geldi. bugun güncelledim telefon bozuldu açılmıyor hocam. yardımcı olabilcek arkadaş var mı

Alıntıları Göster

Hiç tepki vermiyor mu?

• alibjk1903183 kullanıcısına yanıt

Açılmıyor derken hocam? Her hangi bir şekilde ekrana bir uyarı vs. gibi durumlarda mı gelmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Hiç tepki vermiyor mu?

Alıntıları Göster

telefon açılırken ortada kırmızı nokta kenarlarında 2 tane beyaz nokta var ya hocam o şekilde bekliyor. telefon açılmıyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

telefon açılırken ortada kırmızı nokta kenarlarında 2 tane beyaz nokta var ya hocam o şekilde bekliyor. telefon açılmıyor malesef.

Alıntıları Göster
    Telefonu açarken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutup açın logo gelene kadar. Sonra wipe cache deneyin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Açılmıyor derken hocam? Her hangi bir şekilde ekrana bir uyarı vs. gibi durumlarda mı gelmiyor?

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

bu şekilde ekrandaki görüntüler hocam.

• alibjk1903183 kullanıcısına yanıt

Bu işlemi uyguladınız mı? Verileriniz vs gitmiş olmalı eğer Wipe Datayı seçtiyseniz. Wipe Cache yaparsanız eğer önceki kurulumdan kalan veriler silinir. Telefonunuz bu sayede açılabilir hale gelebilir.

• quote:

Bu işlemi uyguladınız mı? Verileriniz vs gitmiş olmalı eğer Wipe Datayı seçtiyseniz. Wipe Cache yaparsanız eğer önceki kurulumdan kalan veriler silinir. Telefonunuz bu sayede açılabilir hale gelebilir.

wipe cache yaptım telefon yine açılmadı malesef. kırmızı ve beyaz noktalarda kalıyor. 1 saatten fazla bekledim o şekilde açılmadı

• Betadan stabil sürüme nasıl geçiş yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler..one olus 7 t proda ekran kapalıyken çıkan saat simgesi nasıl sürekli hale gelir...ben bir türlü yapamadım

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.