Bunda'da 2 sim'in imeisi iptal olunca birdaha imei yüklüyemiyormuyuz acaba biri klonlandıda biri kaldı onla götürüyorum simdilik oda giderse telefon iptalmi yoksa yeniden atabiliyormuyuz |
★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (282. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeniden atarsınız.quote:
Orijinalden alıntı: KılarkGeybılBunda'da 2 sim'in imeisi iptal olunca birdaha imei yüklüyemiyormuyuz acaba biri klonlandıda biri kaldı onla götürüyorum simdilik oda giderse telefon iptalmi yoksa yeniden atabiliyormuyuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onkuba
Yeniden atarsınız.
Alıntıları Gösterteşekkürler hocam bazı xiaomi telefonlarda direk telefon iptal oluyorda ondan sordum
-
Ana ekranda ekrana 2 kere donup kapatma ayarı nerdeydi eskiden oluyodu format atınca şimdi bulamadım yardımcı olur musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar bende sıfır ayarında ktulu 8/128 ..siyah one olus 6t var...7 pro ile takas etmek istiyorum...altı üstü konuşulur....telefonda ufak tefek çizik olabilir...oda takas olabilir
-
Sağol hocam kaç gündür ayarları alt üst ettim bulamadım :)
Merhabalar ana kamerada bulanık çekimler elde ediyorum. 48mp wide-angle diye geçen kamera. Çözüm bulamadım yardım olabilecek veya bu sorunu yaşayan var mıdır? Ön kamera daha net şekilde çekme inanılır gibi değil. çizik toz vs yok mercekte
-
İstanbulda güvenilir imei atan bir yer var mı ? İmei numarasını ben vereceğim.
Kameranız temiz mi hocam? Normal de olmaması gerek. Örnekle açıklayabilme durumunuz var mı?
-
Var hocam, mecidiyeköy de attırmıştım ben. Koray Selduman diye aratınca çıkıyor. Çıkmama ihtimaline karşı;
+90 555 414 93 36 (İşletme hesabı WhatsApp kullanıyor. Arayarak değil, yazışarak anlaşabilirsiniz.)
-
Arkadaşlar merhaba
Yeni çıkan earbuds kullanan var mı aranızda acaba?
Teşekkürler
Hocam ön kamera arka kameraadan daha net çekimler elde ediyor. Fark gerçekten bariz. Evet lensim tertemiz en ufak toz zerresi bile yok özellikle dikkat ettim, kameranın ön belleğini vs temizledim. Zaten Gcam de de aynı şekilde bulanık.
Farklar ise şöyle;
Ön kamera:https://drive.google.com/file/d/1nThu52n9Hp3cFGQ4KRKvqHvWX3IgGjwu/view
Arka bulanık kamera:https://drive.google.com/file/d/1a2bZSXfQbrFD37zPlHiraj1pnkg-aus8/view
-
Enteresan, normalde tam tersi olsa bir nebze doğal karşılanabilir. Az önce bende test ettim. Aynı ışık ve poz ile, arka kamera doğal olarak ön kameraya göre net çekti. Bulanıklık gibi bir durumla karşılaşmadım. HDR mı açık acaba?
Hdr kapalı hocam, tüm ayarları denedim ama olmadı. Oneplus destek ile mailleştik formatlama mı söylediler o da işe yaramadı. Sizden ricam eğer yakınınızda başka bir telefonunuz var ise one+ 7pronuzun arka kamera çerçevesini benim için yakından çekebilir misiniz? orada kamera koruyucu film filan mı var acaba diye çıkarmaya zorladım ama ufaktan çatlayınca devam etmedim onu merak ediyorum görebilirsem teşekkür ederim şimdiden
-
Donanımsal sorun o zaman :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arka kamera da koruma yok hocam. Fabrika çıkışlı sadece ön ekran tarafında koruma oluyor. Onun dışında lens koruyucular var ama bulanıklaştırıyor. Donanımsal olarak bir sorundan ziyade, çatladı dediniz. Acaba hava mı aldı, ya da öncesinde kamera kısmı mı hava aldı emin olamadım. Kamera kısmının temizlenip takılması gerek aslında. Bunun içinde telefonun açılması lazım diye düşünüyorum. Mercekte bozulma da olabilir. Elle odaklama yaptığınızı da varsayıyorum bu dediklerim için.
Arkadaşlar selamlar one plus 7 pro 12 gb ram 256 gb hafıza cihazı 1.5 aylık çift hat kayıtlı 2. el cihazı 4000 tl alacağız sizce değer mi ?
-
Ben 8 aylık, kayıtsız 8 gb ram 256 gb hafıza telefonu 3850 ye aldım birkaç ay önce. Doları da göz önüne aldığımızda bence sizinki çok iyi fiyat
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acelilctl
Ben 8 aylık, kayıtsız 8 gb ram 256 gb hafıza telefonu 3850 ye aldım birkaç ay önce. Doları da göz önüne aldığımızda bence sizinki çok iyi fiyatTeşekkürler hocam 4000 tl yurt dışı çin pazarında alabileceğim en iyi cihaz bu mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X