Klimanın altındaki kutudan gelen ses
Merhaba
Netgsm'de facetime ve imessage neden aktif olmuyor?
Bunun teknik olarak arkaplanı nedir?
Hattımda arama/internet ve sms paketi var.
Yurtdışına SMS gönderimi olmadığı için mi aktif olmuyor? Yurtdışına sms'i aktif edemez miyiz?
Merhaba
Yıllardır faturalarımı enpara'dan ödüyorum ama bir fayda görmedim.
Garanti kredi kartımdan ödemek istedim ama o da komisyon istiyor.
Her ay düzenli talimat vererek kredi kartımdan faturaları tahsil edecek ödeme sistemi var mı ?
Nays varmış eskiden ama o da kredi kartı ile ödemeyi kaldırmış sanırım.
Merhaba
bu modemin Türk Telekom vdsl için kurulumunu bilen var mı? Ne yaptıysam bağlantı sağlayamadım.
Merhaba
Yeni bir eve taşınıyorum. Evde salonda duvardan bir ethernet kablosu çıkıyor yanında da bir tane RJ11 girişi var. Binanın içerisinde T21 erişim kabini var.
Yaptığım sorgulamalarda (superonline,turksat,turktelekom,vodafone) hep vdsl olarak çıkıyor. Bu ethernet portu neden var acaba ? Fiber olma ihtimali var mı ?
Merhaba
Binamda T-21 kabin mevcut. Tek bloklu 20 dairelik apartmanda fiberi getirip otoparka bırakmışlar. Eve kadar RJ11 geliyor. Daireye kadar fiber alamıyorum.
Bu saçmalık sebebi ile de vdsl tercih etmem ve 100mbps hıza mahkum olmam gerekiyor.
Bu nedenle hem fiyatı, hem hizmeti hem de interneti sorunsuz bir firma arıyorum.
Şuan önerebileceğiniz bir firma var mı ?
Lokasyon istanbul ataşehir
POP noktası uzak olmasaydı netinternet tercih edecektim ama uzakta.
Teşekkürler
Selamlar
Şuan piyasada Openwrt destekli ve vdsl2 özellikli kaliteli bir modem var mıdır ?
Wifi 6 ve harici antenli olması avantajlı olur.
Merhaba,
Mevcut evimden taşınacağım. Normalde kablonet kullanıyordum çok memnundum.(100mbit paket)
Ama şimdi yeni taşınacağım yerde (Ataşehir) yeni binada ne fiber var ne de kablonet. vdsl görünüyor. Söylenene göre T11 kabin binaya kadar geliyor fiber olarak ama evlere RJ11 dağıtılıyor.
Sorgulamalarda 10m görünüyor santrale uzaklık.
Uzun süredir kablonet harici iss kullanmadım. Eskiden türknet abonesiydim. Şuan piyasa ne durumda bilmiyorum.
Benim için önemli olan düşük ping (oyun oynuyorum) sorunsuz hizmet ve abuk sabuk olaylardan kaçınmak. türk telekom alıp geçecektim ama diğer firmalara göre tam 2 kat fark var.
100mbit VDSL paket istanbul ataşehir için önerebileceğiniz iss var mıdır ?
Merhaba
Yan bina yıkılıp yeniden yapıldı. Yapıldıktan sonra da 500mbit'e kadar fiber bağlantı getirildi.
Bu bağlantı telekom ve kablonet tarafından 500mbit'e kadar sağlanıyor. Turknet o binaya 100mbit fiber veriyor.
Benim binamda ise 100mbit kablonet (docsis) ve 85mbit VDSL hizmeti veriliyor.
Bina ile dipdibeyiz. Balkondan uzansan yan binaya geçiyorsun neredeyse. Aynı altyapıyı benim binama talep etmek için en etkili nereye talep açmam gerekli ?
Yönlendirme yaparsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
5000TL'ye kadar Kulaklık Tavsiyesi
Meslek: Bankacı
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 570
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 19.105 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware