Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
74
Favori
483.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar telefona hard reset attım Bluetooth kendiliğinden açılıp duruyor sürekli diye. O da maalesef Hes uygulaması yüzünden miş sildim kurtuldum. Lakin yedek aldığımı sandığım GCam sürümü nü bulamıyorum 7pro kullanıp gece çekimi ön ve ana kamera dan her yönü ile memnun olduğunuz program ve yapılandırmaya ihtiyacım var 🥺🥺🥺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimse GCam kullanmıyor sanırım?

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben aldığımdan beri stok gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam niye çöp olsun, halen cayır cayır kullanılıyor :)

• 12/256 mavi kombinasyonu 2.elde ne kadar eder?

• ygtatli kullanıcısına yanıt
    Emin YILMAZ teknoes de açıklama yazmış 2. El de fiyat bilgisi diye 2500-3000 arası diyor. Hanıma verir gebe o fiyata vermem 😃

• yakert kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Beta dan anlamıyorum ama 7pro için 11.0.3.1 sürümü var beklemede. Şuan 10.3.8 de kullanıyorum. Bu sürüme geçsek sıkıntı yaşarmıyım acaba?

benim de sizinle aynı şekilde hocam. son sürümü merek ediyorum stabil mi acaba. 11 ilk geldiğinde yüklemiştim sonrasında pişman olup 10'a geçtim.

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Ben ilk çıktığından beri 11 kullanıyorum ve uzun zamandır 10 sürümünü kullanmadım. 10'daki performansı net hatırlamadığım için o yönden yorum yapamam. Ama android 11 bana göre stabil. Tek sıkıntım galeri uygulaması yavaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam.

• Arkadaşlar benim 7 pro nun pil 63 lere kadar düştü.Pil değişim zamanı geldi.Aranızda pil değiştiren varmı nerede kaça yaptırdınız.Trendyol ve aliexpresste piller var ama güvenip almak sıkıntı.pil değiştiren varsa tecrübelerinden faydalanalım.

• Merhaba üstad. Bu pil in 63 e düştüğünü nasıl anlıyoruz nereden bakıyoruz?

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın üstad mesajı yeni gördüm. Şuan ki sürüm çok stabil ama bazen acep merhaba demiyorum değil 😁🙋‍♂️

Accu Battery diye bir prg var 1 hafta kullanım sonrası pilin ortalama ömrünü söylüyor.

• nebula72 N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İki saatten beri telefonun aşırı derecede ısınmasından dolayı başım dertte sanırım telefonu 5 dk kullansam bile telefon cayır cayır yanıyor. Cache wibe temizledim bakalım şimdi düzelir diye ümid ediyorum. İyi akşamlar.

Sürüm 10.3.8 aynı sorunu yaşayan varmıdır acaba

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Wibe cache yaptım şuan için sorun düzeldi. Kısa süreli bi adrenalin yaşadı cihaz :)

• Ana kamera çok bulanık çekmeye başladı. Yeni kamera modülü bulup taktırdım versiyon kabul etmemiş. Varmı kamerasını temin edebileceğimiz bir yer. Aliexpres te çok var ama gene versiyon kabul etmeme olayı olursa elimde patlar iade de edemem.

• Halen 10.3.8 sürümünü kullanıyorum. Bugün 11.0.5.1 sürümü gelmiş. Android 11 tarafında güncelleme yapmışlar. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tarihte halen alınır mı bu telefon ne dersiniz? Kur yüzünden uçtu gitti her şey. Poco X3 Pro düşünüyordum ama bu cihazın görüntüsü çok daha cezbedici. İkinci elde 4000 civarı şuan. Olur verirseniz birazdan alıcam bitane :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt

Bence alınmaz. Gidin samsung m52 falan bakın derim.

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.