< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (292. sayfa)
-
-
Kimse GCam kullanmıyor sanırım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam ben aldığımdan beri stok gidiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam niye çöp olsun, halen cayır cayır kullanılıyor :)
-
12/256 mavi kombinasyonu 2.elde ne kadar eder?
-
Emin YILMAZ teknoes de açıklama yazmış 2. El de fiyat bilgisi diye 2500-3000 arası diyor. Hanıma verir gebe o fiyata vermem 😃
Merhaba. Beta dan anlamıyorum ama 7pro için 11.0.3.1 sürümü var beklemede. Şuan 10.3.8 de kullanıyorum. Bu sürüme geçsek sıkıntı yaşarmıyım acaba?
benim de sizinle aynı şekilde hocam. son sürümü merek ediyorum stabil mi acaba. 11 ilk geldiğinde yüklemiştim sonrasında pişman olup 10'a geçtim.
-
Ben ilk çıktığından beri 11 kullanıyorum ve uzun zamandır 10 sürümünü kullanmadım. 10'daki performansı net hatırlamadığım için o yönden yorum yapamam. Ama android 11 bana göre stabil. Tek sıkıntım galeri uygulaması yavaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar benim 7 pro nun pil 63 lere kadar düştü.Pil değişim zamanı geldi.Aranızda pil değiştiren varmı nerede kaça yaptırdınız.Trendyol ve aliexpresste piller var ama güvenip almak sıkıntı.pil değiştiren varsa tecrübelerinden faydalanalım.
-
Merhaba üstad. Bu pil in 63 e düştüğünü nasıl anlıyoruz nereden bakıyoruz?
Kusura bakmayın üstad mesajı yeni gördüm. Şuan ki sürüm çok stabil ama bazen acep merhaba demiyorum değil 😁🙋♂️
Accu Battery diye bir prg var 1 hafta kullanım sonrası pilin ortalama ömrünü söylüyor.
-
-
Wibe cache yaptım şuan için sorun düzeldi. Kısa süreli bi adrenalin yaşadı cihaz :)
Ana kamera çok bulanık çekmeye başladı. Yeni kamera modülü bulup taktırdım versiyon kabul etmemiş. Varmı kamerasını temin edebileceğimiz bir yer. Aliexpres te çok var ama gene versiyon kabul etmeme olayı olursa elimde patlar iade de edemem.
-
Halen 10.3.8 sürümünü kullanıyorum. Bugün 11.0.5.1 sürümü gelmiş. Android 11 tarafında güncelleme yapmışlar. Bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu tarihte halen alınır mı bu telefon ne dersiniz? Kur yüzünden uçtu gitti her şey. Poco X3 Pro düşünüyordum ama bu cihazın görüntüsü çok daha cezbedici. İkinci elde 4000 civarı şuan. Olur verirseniz birazdan alıcam bitane :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence alınmaz. Gidin samsung m52 falan bakın derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X