Alinir hocam 4000 tl ye suan dandik tel alirsin.one plys 7 pro ile kiyaslanmaz bile suanki 4000 tl lik telefonlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Alinir hocam 4000 tl ye suan dandik tel alirsin.one plys 7 pro ile kiyaslanmaz bile suanki 4000 tl lik telefonlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla aldım hocam. Tertemiz bir cihaz buldum, ne çizik ne yanık ne ghostscreen var. Hiç pişman etmedi çok keyifli bir telefon :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayirli olsun isabetli karar bende 2 yildir kullaniyorum cok memnunum.. Maşallah 🧿🧿🧿 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 bin lira hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam. Halen daha 10.3.8 sürümündeyim. Güncelleme yapmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11.0.5 e guncellemisim ben herhangi bir sikinti yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 saat 33 dk kullanmisim hala daha %20 şarj var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Guncelleme bildirimi geldi ordan kurmustum hocam.Ben harici hic kurmadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Guncelle gitsin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasil guncelledin mi? suzn sarjim bitmek uzere %4 var ekran suresine baktim 7 sa 15 dk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |