Pil sagligina nasil bakiyoruz ustad < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (295. sayfa)
-
-
Playstore da accu battery yada battery guru var onu kurup 4-5 gün kullandıktan sonra iyi bir bilgi veriyor.
-
Tamam bende accu battery kurmustum dün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oneplus 7 pro Ekran değişimi yapan bir yer var mı?Önceliğim Ankara'ya veya İstanbul?
Selamlar. 02_BETA_5 sürümünde bir cihazım var bu son sürüm oluyor ? Biraz ısınıyor daha düzgün bir sürüm tavsiyeniz olabilir mi?
Android 10.3.8 e en stabil en seri ve en iyi batarya süresi veren sürüm bende
-
Nasıl geri dönüş yapabiliriz acaba ? Bir de ben oxygen sürümünü kastetmiştim aslında
Arkadaşlar, Telefonun ön kamerası çalışmıyor bende, yani kamera açıldığında donuyor görüntü yok sonra kapatıyor kendisini. Niye acaba bilenler varmı aramızda.
-
Bir önceki sayfada anlatmıştım, android 10 beta yukleyeceksiniz önce,sonra stabil sürüm,
Tabi cihaz komple sıfırlanıyor,bu anlattıklarımın hepsi Oxgyen OS sürümü içindir.
Hocam dediğin yerden dosyayı indirdim jar dosyası olarak indi yerel güncellemeyi seçiyorum kök dizine taşı diyor dosyayı nereye tasirsam tasiyayim görmüyor
Bu arada Beta olanını indirdim
Evet çözdüm yeniden adlandir yapıp jar i silerek yapabildim. Sonra da global kararlı sürümü yükledim. Şu an 10.3.8 e donebildim
Hocam 10.3.8 sürümünde karanlık mod yok sanırım
7 pro için ekran jelatini kullanıp önerebileceğiniz var mı
Ayrıca
Kılıf bayan için? Şeffaf da olabilir
Var hocam, 10.3.8'i kullanıyorum.
-
Ayarlar-Kişiselleştirme-Ton-Koyu seçip deneybilirsiniz
-
https://www.kilifmarketim.com/oneplus/oneplus-7-pro
Buradan aldım ben gayet iyi iş görür
Evet şimdi gördüm mod değiştirme.ben zaman aralığı seçmiştim saatte göre ayarliyordu iyiydi bunda öğle bir şey yok. Bi de çok bi fark göremedim 10.3.8 de hocam cihaz yine ısınıyor. Telefonda şöyle de bir sıkıntı var kameralar çalışmıyor, konuşma sensörü 10.3.8 de çalışıyor güncelleme yapınca çalışmıyor tuhaf bir nedeni olabilir mi yazılımsal ?
Hocam bilmiyorum, ben tüm sürümleri kullanan biri olarak , one plus 7 pro 10.3.8 sürümü en stabil ,seri ve ısınma sorunu olmadan kullandığım sürüm, belki sizin kullandığınız uygulamalardan 1-2 tanesi sürekli arka planda çalışıyordur, ısınma ondan da olabilir
Bildiginiz kameralarına baktiracagim İstanbul içi bir tamirci var mı hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X