Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
58
Favori
183.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutulu için bu aralar internette dolanan fiyatlar 7t 3600, 7t pro 4600 TL civarında
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir satıcı biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • earedkit kullanıcısına yanıt
    Direkt benim bildiğim yok ama ben de Donanımhaber'deki yorumlara istinaden iki isime düşürmüştüm seçenekleri. Birisi Teknoess diye bir yer. Sirkeci'de dükkanları var sanırım. Emin bey sahibi. Diğeri de Mardin'de mağazası olan bir yer. Ahmet Mardin diye aratabilirsiniz. Ben Mardin'den aldım bir miktar daha ucuz diye. Kargo ile gönderdiler sorunsuz geldi. Bu iki isimden çok sayıda ürün alan olmuş daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hialp

2600 e gelmiş oldu vergiler dahil, 128 gb olan cihaz.
    merhaba. benimde çine gidip gelen bir tanıdığım var ona aldırmayı düşünüyorum. siz 2600 tl nasıl nerden aldınız? bir bu cihaz geldikten sonra gidip imei kayıt yaptıracak mısınız 1500 tl verip. hiç bilmiyorum bu işleri biraz süreç hakkında bilgilendirme yapar mısınız?
    diyelim ki çindeki fiyatı ne ise aldırdık ordan. türkiyeye adam bunu getirirken çantasında sorun oluyor mu? geldikten sonra imei sorunu güncelleme sorunu vs bunlar nasıl hallediliyor. evde eski kullanmadığım bir telefon var diyelim onun imei sini mi kopyalamak gerekiyor. kısaca anlatabilirseniz sevinirim.
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Çin'de telefonlar ucuz, Amerika'dan çok makul fiyata gelmiyor. Az daha beklerseniz Türkiye de de o fiyatlara düşer. Kayıt işi de IMEI repair yolu ile yapılıyor, telefonun avantajlı olduğu yerlerden biri de o zaten.
    IMEI repair işi ile ilgili bilgim yoktu, siz söyledikten sonra biraz inceledim ama benim gireceğim işler değil, güvenemem yani. Yeni aldığım bir telefonu da denek olarak kullanmak istemem, orijinal romu imei'si neyse öyle kalsın isterim... Telefonun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ile ilgili de net bir bilgi yok, bakalım kafam atarsa 5.000 TL'ye bayılabilirim.

Not: 1.500 TL pasaport kayıt ücreti yetmiyormuş gibi bir de pasaport sahibinin üzerine kayıtlı bir GSM operatörü ile kullanılması saçmalığın daniskası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Kutulu için bu aralar internette dolanan fiyatlar 7t 3600, 7t pro 4600 TL civarında
    "Sıfır Global Kayıtlı" diye sattıkları ürünlerin IMEI kaydını nasıl yapıyor bu adamlar bilginiz var mı? Ayrıca benim denk geldiklerim "garantisiz" satıyor ürünleri... Yarın öbürgün telefonla ilgili bir sıkıntı olduğunda (imei veya teknik arıza) karşımızda muhatap bulamazsak sıkıntı yaşayabiliriz sanki...
  • Kommissar Yuri K kullanıcısına yanıt
    Ne şekilde ne yaptıklarına dair bir bilgim yok hocam. Kendilerine sormanızda fayda var. Benim son 3 telefonum yurtdışından alındı hep kendi üzerime kayıt ettirip kullandım.
    Elektronik şans işi biraz. Ben belki de şansa hiç sorun yaşamadım garanti süreleri dahilinde. Ama sorun olsaydı da yurtdışından alındığı için tamir bakım süreci uğraştırırdı muhtemelen. Bu riski göze alıyorsanız yurtdışından alınmış ürün kullanmak daha uygun fiyata gelebiliyor. Veya burada olmayan bir ürünü bulabiliyorsunuz.
  • Güncel olarak p30 kullanan biri olarak 7t pro ya geçiş yapmayı düşünüyorum fakat kafama tek takılan konu kamera. Diğer her şeyde açık ara üstün 7t pro ama gündelik yaşamda çok fazla kullandığım için kamera çok önemli benim için. Daha önce mate 20 pro - p30 pro - p30 kullanıp 7t pro ya geçmiş biri varsa yorumlarını merak ediyorum.
  • uzerme jr. kullanıcısına yanıt
    Mate 20 pro ve p30 pro kullandım, şu an 7T kullanıyorum ve kameradan çok memnunum, arka kamerada stok yazılım ön kamerada ve portrede gcam kullanıyorum sonuçlar harika.

Batarya olarak bir tık düşük diğer cihazlara göre fakat bana 1 gün rahat çıkarıyor 90 Hz , sürekli BT açık ve Galaxy watch bağlı olmasına rağmen.

| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 24 Kasım 2019; 12:32:18 >

• Birkaç örnek

• Arkadaşlar 7t pro almak isteyen arkadaşlar ilanıma bakabilir,

• yurtdışından kendi getirip imeiyi istanbulda halleden var mı ? varsa yazabilir mi kime yaptırdığını
  • Kılıf arayan varsa n11'e gelmiş. Ben 2 farklı model aldım ikisi de güzel kavrıyor. İnce ve abartı tasarımdan uzak kılıfları seviyorum. Her ikisi de beklentimi karşıladı diyebilirim...

| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

• iphone 11 kullanıp oneplus 7t ye geçip kamerada hangisi daha iyi kalıyor?

• iphone 11 kullanıp oneplus 7t ye geçip kamerada hangisi daha iyi kalıyor?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    İp11 daha iyi kamerada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

İp11 daha iyi kamerada.
    Youtube karşılaştırmalarındada taraflı karşılaştırma genelde.Tahmin ettiğim gibi o zaman iphone daha iyi ona yöneleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

İp11 daha iyi kamerada.
    Youtube karşılaştırmalarındada taraflı karşılaştırma genelde.Tahmin ettiğim gibi o zaman iphone daha iyi ona yöneleyim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.