telekom fiber getirmeye pek niyetli olmadığı için düzgün bir VDSL modem alacağım.
VR kafalığı ile bilgisayarımdan oyun oynamak ve uzun buffering süreleri olmadan 4k hatta bazen 6k 60fps videolar izleyebilmek için mümkünse wifi 6 destekli olsun istiyorum. ama tabi sırf wifi 6 var diye de 2k para verecek değilim. düzgün bi wifi 5 de işimi görür muhtemelen.
onun dışında gigabit ethernet olmazsa olmaz. vdsl zaten 100mbite kadar gigabit etherneti napıcan diyeni üşenmeyip bulur ağzının ortasına bi tane vururum.
gerektiğinde snr margin ayarı yapabilmek de iyi olabilir. malum turktelekom, 30 mbit verebilecekleri yere 35 mbit verirler günde 20 kere internet gider..
keenetic modemlerdeki built-in reklam engelleyiciyi ve vpni deneyeniniz var mı düzgün çalışıyorlar mı? quest 2 youtube appi için bi reklam engelleyici yok henüz bildiğim kadarıyla, sırf o yüzden youtube'u firefoxtan izliyorum ve 180 videolarda sorun yaşıyorum. onun dışında telefon ve televizyonda da reklamları engellemek için iyi olur eğer ublockun yarısı kadar bile iyi çalışıyorsa bu sistem.
500-1000tl civarı çözüm önerilerine açığım.
Kesintisiz Güç Kaynağı Tavsiyesi
|
ben de istiyorum benim neyim eksik
|
2.1 ses sistemi tavsiyesi
|
I'm a magic man, I got magic hands. |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.768 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar