bir çoğunuzdan uzun zamandır donanımhaber üyesiyim ancak iş sıcak fırsatlardan yararlanmaya geldiğinde kendimi kontrol edemiyorum. ben de bir telefonu bir bilgisayar parçasını almadan önce piyasa fiyatının %10-15 altına bulup 2 kartla ayrı ayrı parapuan kazanıp üstüne hediye çekinden yararlanabilip o hediye çekiyle alacağım şeyi daha süresi gelmeden planlamak istiyorum.
bu kadar farklı kredi kartını kendiniz mi çıkartıyorsunuz yoksa ailenizin vs. kartlarını mı kullanıyorsunuz gerektiğinde. yapılması gereken bir ön hazırlığı var mı bu işin yoksa ben de ölücü olcam bana ne deyip olabiliyor muyuz istediğimiz şeyi almaktan 1 sene mahrum kalmadan.
söylediğim gibi konu alışveriş olduğunda sabrım makul seviyelerin üzerine çıkamıyor maalesef. troll deyip geçmeyin benim için ciddi bir sıkıntı. bu arada 2000-3000 bandında pili iyi giden ekran gövde oranı yüksek, ön kamerası ekranda olmayan telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. yurtdışından getirtme olaylarında imei olayına çözümünüz varsa dm atarsanız sevinirim. sevgiler.
Doğru başlık açma yeteneğin eksik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme