Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
57
Favori
184.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgili arkadasim o sekildede 6 saati düşmüyor. Önceki mesajlara bakarsan benim 7t. 5 aylık cihaz . Pil çok iyi durumda ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler. Amazonda 7t pro 10 bin lira alınırmı bu telefon. Note 7 fe den geçicem. Telefonu çok beğendim. Kavisli ekran 4k 60 fps olması vs çok iyi.

Benim noye 7 fe de tek sorunum batarya. 5 sene olacak nerdeyse cabuk bitiyor. Bir tek amazon da var alayim mi sizce

• Yazılım desteği neredeyse bitti,batarya süresi düşük,
    Bence alma.pisman olursun, tasarımı Felan çok güzel haklısın ama eskidi telefon artık
    Samsung s22 serisine bak derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

7pro kullanıcısyım. oxygen 11 güncellemeden sonra ön kamera çalışmamaya başladı dün de arka kamera da gitti. telefon daha 1 kere yere düşmedi bile :( bizim telefonlardan anlayan önereceğiniz bir servis var mı?

• Minoc M kullanıcısına yanıt

selamlar, bende bu sorun bu şekilde başladı nasıl son durum çözebildiniz mi?

• Beyler selam. Telefonu yeni aldım. Gelen güncellemeyi yapmadım. Oxygenos 11.0.7.1. güncellemesi. Sizce yapmalimiyim. Şuan gayet memnunum

• Bende de one plus 7 pro var , android 11 bence olmadı , şu an android 10.3.8 kulanıyorum,ısınma ,kasma , bataryanın az gitmesi gibi sorunlarım düzeldi .11 de cihaz aşırı derecede ısnıyor ve sanki seriliğini kaybetmiş gibiydi.

• Güncelleme geldi.

| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

• BlackBerry çok güzel kaliteli telefonlar üretiyordu bende gittim blackberry aldım,ben aldıktan sonra şirket cep telefonu üretmeyi bıraktı ondan sonra Meizu 'yu çok beğendim hem telefon hemde OS olarak gayet güzeldi android için ve gittim meizu aldım,ondan sonra Meizu global pazardan çekildi ve dün de haberi çıktı başka bir şirkete satılmış,tam HTC alacaktım aradığım modeli Türkiye'de bulamadım sonra şirket telefon üretmeyi bıraktı en son gittim OnePlus aldım,dedim ki içimden kendi kendime bu telefon android dünyasının Apple'ı,OS olarak daha kaliteli olanı yok,lakin gördüğünüz gibi OnePlus i da oppo bitirdi,şuan oxygen os tamamen öldü,coloros un ismini değiştirip bize yutturmaya çalışıyorlar, telefonda ısınma sorunu ve battery drain mevcut ama güncelleme ile çözmüyorlar , uzun lafın kısası hangi markayı aldım ise o marka piyasadan yok oldu sıra OnePlus da herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 16 Haziran 2022; 19:24:52 >

• Bir sonraki telefonu ne almayı düşünüyorsunuz hocam söyleyin de almayalım😂

• Evet beyler bayanlar ekranım kırıldı dokunmatikte sorun yok sizce nerede yaptırabilirim yardımcı olur musunuz tavsiye edeceğiniz bir yer var mı telefonumu çok seviyorum yeni telefon alacak bütçem de yok şuan teşekkürler.

• Android 12 beta kuran var mı plakalar uçuyor mu acaba?

• 7t pro burn in problemi yaşayan var mı ?

Ekran beyaz renk olunca, arka planda

hafif kırmızı şekilde logolar gözüküyor.

• Lemans kullanıcısına yanıt

Kurdum sorun yok plakalar uçmuyor ama volte sanırım çalışmıyor aramaların köşesinde HD simgesi var belki de çalışıyordur emin değilim.

• Stabil sürüm çıkınca geçeyim o zaman | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) 

• Hocam ben kuramadım, global versiyon ne zaman gelir bilginiz var mı acaba. İndirdim, ana dizine kopyaladım ama manuel güncellemede dosyayı görmedi telefon

• Şuanda en kararlı ve bugsuz stabil performans olarak iyi olan sürüm hangisi android 10 ve 11 de?

• Android 10.3.8 hepsinden iyi. Android 12 beta 1 de de batarya performansı 10 ve 11 den daha iyi demişler

• iPhone dan,Oneplus 7T ye Whatsapp transferi yapan oldumu?En hızlı kolay yolu nedir?

• Arkadaşlar android 12 beta yükledim. Cihaz açılmıyor başına gelen oldumu resim ve videolar, cache yaptım ama olmadı.dahili depolamayi silmek istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.