Ben yükledim yavaş diye sonrasında geri düşürdüm.Sıkıntı yazılımsal komple sıfırlayıp yeniden yüklemek ile çözülür eğer batarya vs anakartta sıkıntı yoksa tabi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (156. sayfa)

-
-
beyler status barı gizlemenin rootsuz bi yolu var mı? her uygulamada gizlenmese de olur tarayıcı kullanırken gizlemek istiyorum. android 11 yüklü
-
7T için Gcam-pixel uygulaması nereden indirebiliriz sorunsuz stabil çalışan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Grupta varım zaten aklıma gelmedi.Konuda kimse kalmamış sanırım kullanan.
Uğur var yöneticilerden ona bir sorsana benim eski telefonda var istersen bakıp atarım bi ara apk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buldum internette çok mevcut fakat sorunsuz olan çok az zaten.
Herkese merhaba, Oneplus 7t kullananlar bataryasından memnun mu acaba, ortalama kaç saat ekran süresi veriyor, oyun oynamadığımız senaryoda günü çıkarır mı?
5 saat civarı ekran süresi alıyorum. Hanımda a72 samsung var. Ekran süresi çok daha iyi. Kamera da bazı konularda iyi. İmkan varsa daha yeni telefonlar almakta fayda var. 7t çıkalı epey oldu
5.5 saat alıyorum düşük parlaklıkta.İş görür yeterli telefon fiyatına göre.Android 10 a çektim sürümü,gayet stabil çalışıyor diğer sürümlere göre.
Teşekkürler cevaplarınız için.
Şu konuşma sesinin azlığını çözebilen var mı?Whatsapp aramalarında ses çok iyi ama telefon konuşmalarını sesli ortamlarda hiç duyamıyorum.Ahize temizliği de yaptım.Arttırmanın bir yolu yok mu?
Benimki gayet yüksek.Dışarı duyuluyor bazen kısıyorum.Sizinki daha önceden su aldı vs tamir oldumu?
Yok 3 yıl oldu ne tamir ne sıvı teması hiçbir şey yok.
Bende ses azlığı yok.Gayet seste yeterli 🤔
Android 10 mu 11 mi sizinki?11 var bende
10.3.8 en stabil sürümde kullanıyorum.
Andoid 12 gayet oturaklı olmuş batarya da bariz iyileşme var bende , 4 senelik cihaz -aynı batarya ile rahat 6 saati, çıkarıyor
-
Ben geçtim baktım pek stabil değil kullandığıma göre,sonra tekrar geri döndüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X